Gyártók:
Találatok száma: 469 1/24. oldal Rendezés:
Proclear 1 Day 90 db
Általában véve, a napi kontaktlencsék biztosítják a legegészségesebb viseletet, mert törmelékek, fehérjék és allergének nem rakódnak le a lencsék felületén. A napi lencsék napközbeni viseletre vannak tervezve. Alvás előtt távolítsa el a Proclear 1 Day kontasktlencséket.
PureVision 2 HD for Astigmatism 6 db
A PureVision 2 az asztigmatizmus korrekciójára lett tervezve, és kiterjesztett kontaktlencse viseletre is ajánlott. A szilikon hidrogél és HD dizájn egyesítéséből született kontaktlencse a Bausch and Lomb gyártó terméke.
SofLens 59 - 6 darab
A Bausch & Lomb SofLens 59 (6 lencse) havi szilikon-hidrogél kontaktlencsék, amelyek magas víztartalmúak a kényelmes viseléshez. Ideális kezdőknek.
SofLens Daily Disposable - 30 darab
Ezek a lencsék aszférikus formában lettek kialakítva, ami minimalizálja az elmosódott vagy torz látásképet.
PureVision - 6 darab
A PureVision (6 lencse) havi kontaktlencsék Bausch & Lomb-tól. A magas oxigénáteresztő képességnek és a magas víztartalomnak köszönhetően alkalmas a kiterjesztett viseletre.
Biomedics 1 Day Extra - 30 darab
Biomedics 1 Day Extra napi felhasználású lencsék a CooperVision-től. Ez a kontaktlencse típus 30 és 90 darabos kiszerelésben vásárolható meg.
Proclear Multifocal - 3 darab
A Proclear Multifocal a CooperVision havi hidrogél kontaktlencséje a presbyopia korrekciójára. A csomag 3 db kontaktlencsét tartalmaz.
1 Day Acuvue Moist - 30 darab
Ha allergiától szenved, szemszárazság gyötri, vagy egyszerűen csak előnyben részesíti az egyszer használatos termékeket, akkor a Acuvue Moist tökéletes kontaktlencse lesz az Ön számára.
Biofinity Toric - 3 darab
Biofinity Toric lencsék 3 dabaros kiszerelésben! A legjobb tórikus lencsék!
1 Day Acuvue TruEye - 30 darab
Próbálja ki a 1 Day Acuvue TruEye termékcsalád tagját.
Biotrue ONEday - 30 darab
Biotrue ONEday (30 db lencse) napi kontaktlencsék a Bausch and Lomb kontaktlencse gyártótól, 30 és 90 darabos kiszerelésben.
Dailies AquaComfort Plus Toric - 30 darab
Dailies AquaComfort Plus Toric kontaktlencsék az asztigmatizmus korrekciójára. 30 és 90 darabos kiszerelésben vásárolhatóak meg.
SofLens Daily Disposable for Astigmatism - 30 darab
Ezek a tórikus kontaktlencsék ideálisak a tiszta látáskép és a hosszan tartó kényelem biztosítására.
Dailies Total 1 - 30 darab
A világ első és egyetlen víz gradiens kontaktlencséje - kivételes légáteresztő képességgel a fehér és egészséges külsejű szemekért.
Dailies AquaComfort Plus Multifocal - 30 darab
Szempillantással aktivizálódó (Blink-activated) nedvesítő technológia az egész napon át tartó kényelemért. Nem szükséges tisztítás és fertőtlenítés.
PureVision Toric - 6 darab
Kontaktlencse az előrehaladott asztigmatizmus korrekciójára.
PureVision 2 Multi-Focal for Presbyopia - 6 darab
Purevision 2 for Presbyopia (6 db lencse) kontaktlencsék a Bausch and Lomb-tól. Népszerű multifokális lencsék a kiterjesztett viselet lehetőségével. Ha ezt a terméket vásárolja, akkor ajándékot adunk Önnek!
PureVision Multi-Focal - 6 darab
A PureVision Multi-Focal(6 db lencse) egyszerűsíti a fókuszálást, és ebből adódóan nagyon jó látásképet ad a távoli tárgyakra. A PureVision Multi-Focal kontaktlencsék korrigálják a presbyopiát, és akik eddig csak szemüveggel láttak jól, most ezeknek a lencséknek köszönhetően elhagyhatják a szemüveget....
1 Day Acuvue Moist - 90 darab
Ha allergiától szenved, szemszárazság gyötri, vagy egyszerűen csak előnyben részesíti az egyszer használatos termékeket, akkor a Acuvue Moist tökéletes kontaktlencse lesz az Ön számára.
Air Optix Plus HydraGlyde 6 darab
A szilikon-hidrogél havi kontaktlencsék új modellje az Alcontól, 5x nagyobb oxigénáteresztő képességgel, mint az előző modell. Alkalmas a folyamatos viselésre.