Gyártók:
Találatok száma: 774 1/39. oldal Rendezés:
Clear All-Day 6 db
Clear All-Day kontaktlencsék! Kényelmes havi lencsék a ClearLab-tól!
Daily Disposable 90
SofLens Daily Disposable (90 db lencse) Ezek a lencsék aszférikus formában lettek kialakítva, ami minimalizálja az elmosódott vagy torz látásképet.
Purevision 2 HD 6 db
A PureVision 2 havi kontaktlencséket a nagy felbontású optikai jellemző, és a kiváló oxigénáteresztő képesség jellemzi.
Biotrue ONEday - 30 darab
Biotrue ONEday (30 db lencse) napi kontaktlencsék a Bausch and Lomb kontaktlencse gyártótól, 30 és 90 darabos kiszerelésben.
PureVision Multi-Focal - 6 darab
A PureVision Multi-Focal(6 db lencse) egyszerűsíti a fókuszálást, és ebből adódóan nagyon jó látásképet ad a távoli tárgyakra. A PureVision Multi-Focal kontaktlencsék korrigálják a presbyopiát, és akik eddig csak szemüveggel láttak jól, most ezeknek a lencséknek köszönhetően elhagyhatják a szemüveget....
Air Optix Plus HydraGlyde 3 darab
A szilikon-hidrogél havi kontaktlencsék új modellje az Alcontól, 5x nagyobb oxigénáteresztő képességgel, mint az előző modell. Alkalmas a folyamatos viselésre. Aggódik amiatt, hogy a lencsék oxigén-áteresztő képességének értéke nem azonos az oldalon feltüntett és a dobozon lévő értékkel? Ne aggódjon, teljesen azonosak! Webhelyünkön egy ipari szabvány számot használunk, amely megmutatja az oxigénáteresztő képességet a lencse vastagságához viszonyítva - (Dk / t). Ez egy olyan érték, amelyet úg...
Air for Astigmatism 1 db
TopVue Air for Astigmatism (1 db lencse) szilikon-hidrogél anyagú tórikus kontaktlencse az asztigmia korrekciójára lett tervezve.