Gyártók:
Találatok száma: 750 1/38. oldal Rendezés:
Clear All-Day 6 db
Clear All-Day kontaktlencsék! Kényelmes havi lencsék a ClearLab-tól!
SofLens Daily Disposable - 30 darab
Ezek a lencsék aszférikus formában lettek kialakítva, ami minimalizálja az elmosódott vagy torz látásképet.
Proclear Multifocal - 3 darab
A Proclear Multifocal a CooperVision havi hidrogél kontaktlencséje a presbyopia korrekciójára. A csomag 3 db kontaktlencsét tartalmaz.
Focus Dailies All Day Comfort Toric - 30 darab
Az egyik legnépszerűbb kontaktlencsék egyike - kiváló az aktív életmódot élőknek, és olyanoknak, akik nem akarnak a lencsék ápolásával bajlódni.
Biotrue ONEday - 30 darab
Biotrue ONEday (30 db lencse) napi kontaktlencsék a Bausch and Lomb kontaktlencse gyártótól, 30 és 90 darabos kiszerelésben.
Dailies AquaComfort Plus Toric - 30 darab
Dailies AquaComfort Plus Toric kontaktlencsék az asztigmatizmus korrekciójára. 30 és 90 darabos kiszerelésben vásárolhatóak meg.
Clariti 1 Day - 30 darab
Clariti 1 Day (30 lencse) a CooperVision által gyártott szilikon hidrogél kontaktlencsék. Ezek a napi lencsék egész napos kényelmet biztosítanak, beépített UV szűrőkkel rendelkeznek és szemeit egészségesen tartják.
Clariti 1 Day Toric - 30 darab
A CooperVision Clariti 1 Day toric (30 lencse) célja az asztigmatizmus korrigálása. A szilikon hidrogél anyagnak köszönhetően egész napos kényelmet biztosítanak, és UV védelemmel rendelkeznek.
Dailies Total 1 - 30 darab
A világ első és egyetlen víz gradiens kontaktlencséje - kivételes légáteresztő képességgel a fehér és egészséges külsejű szemekért.
Clariti 1 Day Multifocal - 30 darab
A CooperVision Clariti 1 Day multifocal (30 lencse) a presbyopia korrigálására szolgál. A szilikon hidrogél anyagnak köszönhetően egész napos kényelmet biztosítanak, és UV védelemmel rendelkeznek.
PureVision Toric - 6 darab
Kontaktlencse az előrehaladott asztigmatizmus korrekciójára.
PureVision Multi-Focal - 6 darab
A PureVision Multi-Focal(6 db lencse) egyszerűsíti a fókuszálást, és ebből adódóan nagyon jó látásképet ad a távoli tárgyakra. A PureVision Multi-Focal kontaktlencsék korrigálják a presbyopiát, és akik eddig csak szemüveggel láttak jól, most ezeknek a lencséknek köszönhetően elhagyhatják a szemüveget....
Clariti 1 Day - 90 darab
Clariti 1 Day (90 lencse) a CooperVision által gyártott szilikon hidrogél kontaktlencsék. Ezek a napi lencsék egész napos kényelmet biztosítanak, beépített UV szűrőkkel rendelkeznek és szemeit egészségesen tartják.
Dailies Total 1 - 90 darab
A világ első és egyetlen víz gradiens kontaktlencséje - kivételes légáteresztő képességgel a fehér és egészséges külsejű szemekért.
Air Optix Plus HydraGlyde 3 darab
A szilikon-hidrogél havi kontaktlencsék új modellje az Alcontól, 5x nagyobb oxigénáteresztő képességgel, mint az előző modell. Alkalmas a folyamatos viselésre. Aggódik amiatt, hogy a lencsék oxigén-áteresztő képességének értéke nem azonos az oldalon feltüntett és a dobozon lévő értékkel? Ne aggódjon, teljesen azonosak! Webhelyünkön egy ipari szabvány számot használunk, amely megmutatja az oxigénáteresztő képességet a lencse vastagságához viszonyítva - (Dk / t). Ez egy olyan érték, amelyet úg...
Air Optix Plus HydraGlyde 6 darab
A szilikon-hidrogél havi kontaktlencsék új modellje az Alcontól, 5x nagyobb oxigénáteresztő képességgel, mint az előző modell. Alkalmas a folyamatos viselésre. Aggódik amiatt, hogy a lencsék oxigén-áteresztő képességének értéke nem azonos az oldalon feltüntett és a dobozon lévő értékkel? Ne aggódjon, teljesen azonosak! Webhelyünkön egy ipari szabvány számot használunk, amely megmutatja az oxigénáteresztő képességet a lencse vastagságához viszonyítva - (Dk / t). Ez egy olyan érték, amelyet úgy...
Acuvue 1-Day Moist Multifocal 30 db
1 Day Acuvue Moist Multifocal napi kontaktlencse a fejlesztett technológiával a presbyopia kezelésére. Speciális, görbített kialakítás a tökéletes illeszkedésért.
Biotrue ONEday for Presbyopia 30 db
Biotrue OneDay for Presbyopia napi kontaktlencsék a Bausch & Lomb termékei, a presbyopia korrekciójára lettek létrehozva. A doboz 30 darab kontaktlencsét tartalmaz.