Gyártók:
  1/50. oldal Rendezés:
indoor
Royal Canin Indoor 7+ – Száraztáp 7 évesnél idősebb, lakásban tartott macskák számára (7-12 éves korig). A kizárólag lakásban – védett környezetben – élő macska kevesebb energiát használ fel, és emésztése is lassúbb lehet, mint az aktívabb macskáké, az inaktív életmód növeli a súlygyarapodás kockázatát. Az öregedés folyamata élettani változásokat is hoz magával: a macska általában többet alszik, antioxidáns védelmi szintje csökken és veséinek egészségi állapota is romolhat....
Premium Cat Adult Chicken (8kg)
8kg A Brit Premium Cat Adult Chicken egy csirke ízű száraz eledel felnőtt macskák részére, mely segít a szőrlabda kialakulásának megelőzésében.
Cat & Kitten 5.4kg
5.4kg A friss csirke, pulyka, tojás, tavi fehérhal és lazac biztosítják a felnőtt és kölyökmacska biológiai szükségletének megfelelő bőséges, emberi fogyasztásra alkalmas hústartalmat (min. 80 %).
Cat & Kitten 1.8kg
1.8kg A friss csirke, pulyka, tojás, tavi fehérhal és lazac biztosítják a felnőtt és kölyökmacska biológiai szükségletének megfelelő bőséges, emberi fogyasztásra alkalmas hústartalmat (min. 80 %).
Pacifica Cat & Kitten 340g
340g Az Acana Pacifica Cat & Kitten egy teljes értékű, gabonamentes macskaeledel az összes fajta részére bármely életszakaszban. Ez a szárazeledel 65%-ban halhúsból készült! Ezért a termék bőséges Omega 3 esszenciális zsírsavakban (EPS, DHS), amelyek hozzájárulnak az egészséges szőrzet és bőr kialakulásához, amellett segítenek megelőzni a keringési betegségek előfordulását....
Gold Pástétom Csirke 85g
Gourmet Gold Csirke pástétom - Húsos, ínyenc pástétom macskák számára.