zománcozott sárga

Találatok száma: 6 1/1. oldal Rendezés:
  • Ékszer ABC Ezüst zománcozott cirkónia köves medál "sárga-feh-fek."
    Ékszer ABC Ezüst zománcozott cirkónia köves medál "sárga-feh-fek."
    A medál teljes hossza 29 mm, akasztó nélkül 20 mm, szélessége 20 mm. Az erli belső átmérője 4 mm, maximum 3 mm átmérőjű láncokhoz javasoljuk.
    8.990 Ft
    Ékszer ABC
    Ékszer ABC
  • Hosse Hósse öntöttvas duplafüles serpenyő 22 cm, zománcozott sárga
    Hosse Hósse öntöttvas duplafüles serpenyő 22 cm, zománcozott sárga
    Használható: Öntvény edények karbantartása, használata Az öntöttvas edények megfelelő gondozással évtizedekig, sőt generációkig is kitartanak. A legfontosabb szabályok a kézi tisztítás, a teljes szárítás és a rendszeres olajozás (beavatás). Első használat előtt érdemes 2-3 alkalommal kevés növényi olajjal felmelegíteni, majd hagyni kihűlni. Szigorúan tilos nagy hőmérséklet különbségű anyagok elhelyezése az edényben/serpenyőben. pl.: Fagyott húsok, zöldségek felhevült edénybe/serpe
    15.990 Ft
    +950 Ft
    Warnex
    Warnex
  • Hosse Hósse öntöttvas kerek sütőserpenyő 28 cm, zománcozott sárga
    Hosse Hósse öntöttvas kerek sütőserpenyő 28 cm, zománcozott sárga
    Használható: Öntvény edények karbantartása, használata Az öntöttvas edények megfelelő gondozással évtizedekig, sőt generációkig is kitartanak. A legfontosabb szabályok a kézi tisztítás, a teljes szárítás és a rendszeres olajozás (beavatás). Első használat előtt érdemes 2-3 alkalommal kevés növényi olajjal felmelegíteni, majd hagyni kihűlni. Szigorúan tilos nagy hőmérséklet különbségű anyagok elhelyezése az edényben/serpenyőben. pl.: Fagyott húsok, zöldségek felhevült edénybe/serpe
    24.990 Ft
    +950 Ft
    Warnex
    Warnex
  • Hosse Hósse öntöttvas négyzet alakú grill serpenyő 28x28 cm, zománcozott sárga
    Hosse Hósse öntöttvas négyzet alakú grill serpenyő 28x28 cm, zománcozott sárga
    Használható: Öntvény edények karbantartása, használata Az öntöttvas edények megfelelő gondozással évtizedekig, sőt generációkig is kitartanak. A legfontosabb szabályok a kézi tisztítás, a teljes szárítás és a rendszeres olajozás (beavatás). Első használat előtt érdemes 2-3 alkalommal kevés növényi olajjal felmelegíteni, majd hagyni kihűlni. Szigorúan tilos nagy hőmérséklet különbségű anyagok elhelyezése az edényben/serpenyőben. pl.: Fagyott húsok, zöldségek felhevült edénybe/serpe
    29.990 Ft
    +950 Ft
    Warnex
    Warnex
  • Hosse Hósse öntöttvas edény 24cm-es, 4,4L-es zománcozott sárga
    Hosse Hósse öntöttvas edény 24cm-es, 4,4L-es zománcozott sárga
    Használható: Öntvény edények karbantartása, használata Az öntöttvas edények megfelelő gondozással évtizedekig, sőt generációkig is kitartanak. A legfontosabb szabályok a kézi tisztítás, a teljes szárítás és a rendszeres olajozás (beavatás). Első használat előtt érdemes 2-3 alkalommal kevés növényi olajjal felmelegíteni, majd hagyni kihűlni. Szigorúan tilos nagy hőmérséklet különbségű anyagok elhelyezése az edényben/serpenyőben. pl.: Fagyott húsok, zöldségek felhevült edénybe/serpe
    39.990 Ft
    +950 Ft
    Warnex
    Warnex
  • Hosse Hósse öntöttvas edény 28cm-es, 6,1L-es zománcozott sárga
    Hosse Hósse öntöttvas edény 28cm-es, 6,1L-es zománcozott sárga
    Használható: Öntvény edények karbantartása, használata Az öntöttvas edények megfelelő gondozással évtizedekig, sőt generációkig is kitartanak. A legfontosabb szabályok a kézi tisztítás, a teljes szárítás és a rendszeres olajozás (beavatás). Első használat előtt érdemes 2-3 alkalommal kevés növényi olajjal felmelegíteni, majd hagyni kihűlni. Szigorúan tilos nagy hőmérséklet különbségű anyagok elhelyezése az edényben/serpenyőben. pl.: Fagyott húsok, zöldségek felhevült edénybe/serpe
    49.990 Ft
    +950 Ft
    Warnex
    Warnex