zománcozott sárga
| Találatok száma: 6 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Ékszer ABC Ezüst zománcozott cirkónia köves medál "sárga-feh-fek."A medál teljes hossza 29 mm, akasztó nélkül 20 mm, szélessége 20 mm. Az erli belső átmérője 4 mm, maximum 3 mm átmérőjű láncokhoz javasoljuk.8.990 Ft
-
Hosse Hósse öntöttvas duplafüles serpenyő 22 cm, zománcozott sárgaHasználható: Öntvény edények karbantartása, használata Az öntöttvas edények megfelelő gondozással évtizedekig, sőt generációkig is kitartanak. A legfontosabb szabályok a kézi tisztítás, a teljes szárítás és a rendszeres olajozás (beavatás). Első használat előtt érdemes 2-3 alkalommal kevés növényi olajjal felmelegíteni, majd hagyni kihűlni. Szigorúan tilos nagy hőmérséklet különbségű anyagok elhelyezése az edényben/serpenyőben. pl.: Fagyott húsok, zöldségek felhevült edénybe/serpe15.990 Ft+950 Ft
-
Hosse Hósse öntöttvas kerek sütőserpenyő 28 cm, zománcozott sárgaHasználható: Öntvény edények karbantartása, használata Az öntöttvas edények megfelelő gondozással évtizedekig, sőt generációkig is kitartanak. A legfontosabb szabályok a kézi tisztítás, a teljes szárítás és a rendszeres olajozás (beavatás). Első használat előtt érdemes 2-3 alkalommal kevés növényi olajjal felmelegíteni, majd hagyni kihűlni. Szigorúan tilos nagy hőmérséklet különbségű anyagok elhelyezése az edényben/serpenyőben. pl.: Fagyott húsok, zöldségek felhevült edénybe/serpe24.990 Ft+950 Ft
-
Hosse Hósse öntöttvas négyzet alakú grill serpenyő 28x28 cm, zománcozott sárgaHasználható: Öntvény edények karbantartása, használata Az öntöttvas edények megfelelő gondozással évtizedekig, sőt generációkig is kitartanak. A legfontosabb szabályok a kézi tisztítás, a teljes szárítás és a rendszeres olajozás (beavatás). Első használat előtt érdemes 2-3 alkalommal kevés növényi olajjal felmelegíteni, majd hagyni kihűlni. Szigorúan tilos nagy hőmérséklet különbségű anyagok elhelyezése az edényben/serpenyőben. pl.: Fagyott húsok, zöldségek felhevült edénybe/serpe29.990 Ft+950 Ft
-
Hosse Hósse öntöttvas edény 24cm-es, 4,4L-es zománcozott sárgaHasználható: Öntvény edények karbantartása, használata Az öntöttvas edények megfelelő gondozással évtizedekig, sőt generációkig is kitartanak. A legfontosabb szabályok a kézi tisztítás, a teljes szárítás és a rendszeres olajozás (beavatás). Első használat előtt érdemes 2-3 alkalommal kevés növényi olajjal felmelegíteni, majd hagyni kihűlni. Szigorúan tilos nagy hőmérséklet különbségű anyagok elhelyezése az edényben/serpenyőben. pl.: Fagyott húsok, zöldségek felhevült edénybe/serpe39.990 Ft+950 Ft
-
Hosse Hósse öntöttvas edény 28cm-es, 6,1L-es zománcozott sárgaHasználható: Öntvény edények karbantartása, használata Az öntöttvas edények megfelelő gondozással évtizedekig, sőt generációkig is kitartanak. A legfontosabb szabályok a kézi tisztítás, a teljes szárítás és a rendszeres olajozás (beavatás). Első használat előtt érdemes 2-3 alkalommal kevés növényi olajjal felmelegíteni, majd hagyni kihűlni. Szigorúan tilos nagy hőmérséklet különbségű anyagok elhelyezése az edényben/serpenyőben. pl.: Fagyott húsok, zöldségek felhevült edénybe/serpe49.990 Ft+950 Ft