Vöröskáposzta
| Találatok száma: 10 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Vöröskáposzta Kalibos (Csúcsos)Salátának. Középkésői fajta. A fej hegyes, magas cukortartalmú, zamatos ízű. Ajánlott összetevője a salátakeverékeknek. Friss fogyasztásra, rövid idejű tárolásra javasolt.330 Ft+1.690 Ft
-
Vöröskáposzta Rufus (Gömbölyű)Középkorai. A fej gömbölyű, intenzív sötétlilaszínű, tömött, átlagtömege 1,3-2 kg. Repedésrenem hajlamos. Friss fogyasztásra kiváló. Február végéig tárolható.330 Ft+1.690 Ft
-
ZKI RUFUS VÖRÖSKÁPOSZTA VETŐMAG 2gKözépkorai, tenyészideje 100-120 nap.A fej sötétlila, megnyúlt gömb- alakú, átlagos súlya 1,3-2 kg.Termőképessége jó és a termések egyöntetűek.Friss fogyasztásra és tárolásra egyaránt alkalmas.(A tasak kb. 500-520 szem vetőmagot tartalmaz.)340 Ft+1.200 Ft
-
Rege Rege párolt vöröskáposzta 520g/360gRege párolt vöröskáposzta 520g/360g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Összetevők: – Vöröskáposzta – Ivóvíz – Cukor – Ételecet – Étkezési só – Köménymag – Feketebors Tápértékre vonatkozó adatok: Átlagos tápérték 100g termékben: Energia (kJ) : 288 Energia (kcal) : 68 Zsír (g) : 0.1 ebből telített zsírsavak (g) : 0.1 Szénhidrát (g) : 15 ebből cukor (g) : 13.5 Élelmi rost (g) : 1.2 Fehérje (g) : 1.2 Só (g) : 2789 Ft+1.490 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Vöröskáposzta csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Fekélygyógyító vegyületet U-vitamint tartalmaz Gyulladáscsökkentő Táplálja a bőrt Tisztítja a vért Javítja a látást Keringésjavító Főbb tápanyagok: szulforafán, A-vitamin, B-vitamin komplex, C-vitamin, E-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, rostok és klorofill. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 4 óra áztatás után.2.431 Ft+1.149 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Vöröskáposzta csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Fekélygyógyító vegyületet U-vitamint tartalmaz Gyulladáscsökkentő Táplálja a bőrt Tisztítja a vért Javítja a látást Keringésjavító Főbb tápanyagok: szulforafán, A-vitamin, B-vitamin komplex, C-vitamin, E-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, rostok és klorofill. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 4 óra áztatás után.2.431 Ft+1.299 Ft
-
Dénes Natura Vöröskáposzta csíráztatásra (200 g)Vöröskáposzta csíráztatásra 200 g (Brassica oleracea capitata rubra) Felhasználási javaslat: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm2.495 Ft
-
Dénes Natura vöröskáposzta csíráztatásra 200 gAllergének a termékben: nincs Felhasználási javaslat: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm Tárolás: száraz, hűvös helyen2.780 Ft+990 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Vöröskáposzta csíráztatásra 3 kgMit érdemes tudni róla? Vegán Fekélygyógyító vegyületet U-vitamint tartalmaz Gyulladáscsökkentő Táplálja a bőrt Tisztítja a vért Javítja a látást Keringésjavító Főbb tápanyagok: szulforafán, A-vitamin, B-vitamin komplex, C-vitamin, E-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, rostok és klorofill. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 4 óra áztatás után.29.844 FtIngyenes szállítás
-
Dénes Natura Dénes Natura Vöröskáposzta csíráztatásra 3 kgMit érdemes tudni róla? Vegán Fekélygyógyító vegyületet U-vitamint tartalmaz Gyulladáscsökkentő Táplálja a bőrt Tisztítja a vért Javítja a látást Keringésjavító Főbb tápanyagok: szulforafán, A-vitamin, B-vitamin komplex, C-vitamin, E-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, rostok és klorofill. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 4 óra áztatás után.30.081 FtIngyenes szállítás