VICHY SPF 50

Találatok száma: 25 1/2. oldal Rendezés:
 • Vichy Vichy Capital Soleil védő és mattító fluid arcra SPF 30 50 ml
  Vichy Vichy Capital Soleil védő és mattító fluid arcra SPF 30 50 ml
  Vichy Capital Soleil, 50 ml, az arcra nőknek, A minőségi Vichy Capital Soleil Capital Soleil készítmény megbízható napsugárzás elleni védelmet nyújt az arcának.Tulajdonságok:védi az arcbőrt az UV-sugárzás okozta károsodástólHasználata:Még a napon tartózkodás előtt vigye fel a tiszta arcbőrre.
  3.930 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Capital Soleil védő és mattító fluid arcra SPF 50 50 g
  Vichy Vichy Capital Soleil védő és mattító fluid arcra SPF 50 50 g
  Vichy Capital Soleil, 50 g, az arcra nőknek, A minőségi Vichy Capital Soleil Capital Soleil készítmény megbízható napsugárzás elleni védelmet nyújt az arcának.Tulajdonságok:védi az arcbőrt az UV-sugárzás okozta károsodástólmeggátolja az arcbőr egyenetlen pigmentációjátvédi az arcbőrt a korai öregedéstőlHasználata:Még a napon tartózkodás előtt vigye fel a tiszta arcbőrre.
  4.020 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Idéal Soleil Capital ceruza érzékeny retületre és ajakra SPF 50+ 9 g
  Vichy Vichy Idéal Soleil Capital ceruza érzékeny retületre és ajakra SPF 50+ 9 g
  Vichy Idéal Soleil Capital, 9 g, Az ajkakra és az érzékeny területekre nőknek, A minőségi Vichy Idéal Soleil Capital készítmény még az arca legérzékenyebb helyeit is hatékonyan védi a napsugárzástól.Tulajdonságok:UV-sugárzás elleni védelmet nyújthidratál és táplálegyszerű és gyors alkalmazásHasználata:A napon tartózkodás előtt vigye fel egyenletesen az ajkaira. Szükség szerint ismételje meg bármikor a nap folyamán a felvitelt.
  4.250 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Capital Soleil Beach Protect többszörös védelmet nyújtó spray a dehidratáció ellen SPF 50+ 200 ml
  Vichy Vichy Capital Soleil Beach Protect többszörös védelmet nyújtó spray a dehidratáció ellen SPF 50+ 200 ml
  Vichy Capital Soleil Beach Protect, 200 ml, Testre nőknek, A kiváló minőségű Vichy Capital Soleil Beach Protect napvédő készítmény napon tartózkodás esetén elengedhetetlen kelléke a bőrápolásnak.Tulajdonságok:védi a bőrt az UV-sugárzás okozta károsodástólszükséges mértékben hidratálja a bőrtkönnyen szétkenhető és nem hagy zsíros filmet a bőrönvízálló készítményÖsszetétel:hipoallergén készítményHasználata:Használat előtt jól rázza fel. A készítményt kb. 20 perccel azt megelőzően alkalmazza, hogy
  4.630 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Idéal Soleil tónusegyesítő arcápoló pigmentfoltok ellen 3 az 1-ben SPF 50+ 50 ml
  Vichy Vichy Idéal Soleil tónusegyesítő arcápoló pigmentfoltok ellen 3 az 1-ben SPF 50+ 50 ml
  Vichy Idéal Soleil, 50 ml, az arcra nőknek, A minőségi Vichy Idéal Soleil Idéal Soleil készítmény megbízható napsugárzás elleni védelmet nyújt az arcának.Tulajdonságok:UVA és UVB sugárzástól is védi a bőrtmeggátolja az arcbőr egyenetlen pigmentációjátÖsszetétel:hipoallergén készítményHasználata:Még a napon tartózkodás előtt vigye fel a tiszta arcbőrre. Ismételje meg szükség szerint a felvitelt, főleg fürdés és törülközés után, valamint izzadás esetén.
  4.680 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Idéal Soleil Anti-age védőkrém a bőröregedés ellen SPF 50 50 ml
  Vichy Vichy Idéal Soleil Anti-age védőkrém a bőröregedés ellen SPF 50 50 ml
  Vichy Idéal Soleil Anti-age, 50 ml, az arcra nőknek, A minőségi Vichy Idéal Soleil Anti-age készítmény megbízható napsugárzás elleni védelmet nyújt az arcának.Tulajdonságok:védi az arcbőrt az UV-sugárzás okozta károsodástólvédi az arcbőrt a korai öregedéstőlHasználata:Még a napon tartózkodás előtt vigye fel a tiszta arcbőrre.
  4.680 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Idéal Soleil Capital védő krém a bársonyos bőrért SPF 50+ 50 ml
  Vichy Vichy Idéal Soleil Capital védő krém a bársonyos bőrért SPF 50+ 50 ml
  Vichy Idéal Soleil Capital, 50 ml, az arcra nőknek, A minőségi Vichy Idéal Soleil Capital készítmény megbízható napsugárzás elleni védelmet nyújt az arcának.Tulajdonságok:védi az arcbőrt az UV-sugárzás okozta károsodástólHasználata:Még a napon tartózkodás előtt vigye fel a tiszta arcbőrre.
  4.760 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Capital Soleil Beach Protect többszörös védelmet nyújtó hidratáló tej SPF 50+ 200 ml
  Vichy Vichy Capital Soleil Beach Protect többszörös védelmet nyújtó hidratáló tej SPF 50+ 200 ml
  Vichy Capital Soleil Beach Protect, 200 ml, az arcra nőknek, A kiváló minőségű Vichy Capital Soleil Beach Protect napvédő készítmény napon tartózkodás esetén elengedhetetlen kelléke a bőrápolásnak.Tulajdonságok:védi az arcbőrt az UV-sugárzás okozta károsodástólintenzíven hidratálarcra és testre is használhatóvízálló készítményHasználata:Napon tartózkodás előtt vigye fel megfelelő mennyiségben a teljes testfelületre. Ismételje meg szükség szerint a felvitelt, főleg fürdés és törülközés után, vala
  4.810 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Idéal Soleil Capital gyengéd védő homoktaszító spray gyerek SPF 50+ 200 ml
  Vichy Vichy Idéal Soleil Capital gyengéd védő homoktaszító spray gyerek SPF 50+ 200 ml
  Vichy Idéal Soleil Capital, 200 ml, Napozó és napozás utáni termékek gyermekeknek, A kiváló minőségű Vichy Idéal Soleil Capital napozó készítmény a gyermekek bőrének tökéletes napsugárzás elleni védelemére szolgál.Tulajdonságok:fokozott védelmet nyújt UVA/UVB sugárzás ellenmélyrehatóan hidratálregenerál és nyugtatÖsszetétel:hipoallergén termékHasználata:Használat előtt jól rázza fel. Napon tartózkodás előtt vigye fel megfelelő mennyiségben a teljes testfelületre. A felvitelt szükség szerint, fől
  5.210 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Idéal Soleil frissítő napozó spray arcra SPF 50 75 ml
  Vichy Vichy Idéal Soleil frissítő napozó spray arcra SPF 50 75 ml
  Vichy Idéal Soleil, 75 ml, az arcra nőknek, A minőségi Vichy Idéal Soleil Idéal Soleil készítmény megbízható napsugárzás elleni védelmet nyújt az arcának.Tulajdonságok:védi az arcbőrt az UV-sugárzás okozta károsodástólmegnyugtatja és finomítja az arcbőrtHasználata:Még a napon tartózkodás előtt vigye fel a tiszta arcbőrre.
  5.290 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Idéal Soleil Capital védő tej a testre és az arcbőrre SPF 50+ 300 ml
  Vichy Vichy Idéal Soleil Capital védő tej a testre és az arcbőrre SPF 50+ 300 ml
  Vichy Idéal Soleil Capital, 300 ml, az arcra nőknek, A minőségi Vichy Idéal Soleil Capital készítmény megbízható napsugárzás elleni védelmet nyújt az arcának.Tulajdonságok:védi az arcbőrt az UV-sugárzás okozta károsodástólarcra és testre is használhatóHasználata:Ismételje meg szükség szerint a felvitelt, főleg fürdés és törülközés után, valamint izzadás esetén.
  5.460 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Idéal Soleil Capital mattító BB krém SPF 50 50 ml
  Vichy Vichy Idéal Soleil Capital mattító BB krém SPF 50 50 ml
  Vichy Idéal Soleil Capital, 50 ml, az arcra nőknek, A minőségi Vichy Idéal Soleil Capital készítmény megbízható napsugárzás elleni védelmet nyújt az arcának.Tulajdonságok:védi az arcbőrt az UV-sugárzás okozta károsodástólgyorsan felszívódikHasználata:Még a napon tartózkodás előtt vigye fel a tiszta arcbőrre.
  5.590 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Capital Soleil Beach spray SPF 50+ (200ml)
  Vichy Capital Soleil Beach spray SPF 50+ (200ml)
  Vichy Capital Soleil Beach spray SPF 50+ A  CAPITAL SOLEIL BEACH PROTECT formulákat a vízpartra tervezték, hogy segítsenek megóvni a bőr naptőkéjét.A fényvédelem mellett segítenek a bőr hidratálásában és kellemes használatot biztosítanak.A hialuronsavval gazdagított formula segít csökkenteni a bőr sós vagy klóros víz okozta kiszáradását. Nagyon magas védelmet nyújt az UV-sugarakkal szemben.VÍZÁLLÓBŐRTÍPUSMinden bőrtípusraMIKORLegalább kétóránkéntFÉNYVÉDŐ FAKTOR50+ Vichy Capital Soleil Beach spra
  5.669 Ft
  Pingvin Patika
  Pingvin Patika
 • Vichy Vichy Idéal Soleil Capital védő tej gyermekeknek arcra és testre SPF 50 300 ml
  Vichy Vichy Idéal Soleil Capital védő tej gyermekeknek arcra és testre SPF 50 300 ml
  Vichy Idéal Soleil Capital, 300 ml, Napozó és napozás utáni termékek gyermekeknek, A kiváló minőségű Vichy Idéal Soleil Capital napozó készítmény a gyermekek bőrének tökéletes napsugárzás elleni védelemére szolgál.Tulajdonságok:UVA és UVB sugárzástól is védi a bőrtmélyrehatóan hidratálmegakadályozza a bőr kiszáradásátÖsszetétel:hipoallergén termékparfümmentesHasználata:Napon tartózkodás előtt vigye fel megfelelő mennyiségben a teljes testfelületre.
  5.860 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • VICHY Vichy Idéal Soleil homokálló napvédő spray gyerekeknek arcra és testre SPF 50⁺ 200 ml
  VICHY Vichy Idéal Soleil homokálló napvédő spray gyerekeknek arcra és testre SPF 50⁺ 200 ml
  Homokálló napvédő spray gyerekeknek arcra és testre.    Nagyon magas védelem A homok könnyen lesöpörhető a bőrről Jobb komfortérzet a homok eltávolításakor Érzékeny bőrre Hipoallergén Vízálló Illatanyagmentes Felhasználás: Rázza fel jól, amíg hallja a golyót mozogni a flakonban. A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztos
  6.071 Ft
  +890 Ft
  DermaOnline.hu
  DermaOnline.hu
 • Vichy Vichy Idéal Soleil Capital gyengéd védő spray gyermekeknek SPF 50+ 200 ml
  Vichy Vichy Idéal Soleil Capital gyengéd védő spray gyermekeknek SPF 50+ 200 ml
  Vichy Idéal Soleil Capital, 200 ml, Napozó és napozás utáni termékek gyermekeknek, A kiváló minőségű Vichy Idéal Soleil Capital napozó készítmény a gyermekek bőrének tökéletes napsugárzás elleni védelemére szolgál.Tulajdonságok:könnyen kenhetőfokozott védelmet nyújt UVA/UVB sugárzás ellencsökkenti a napallergia kialakulásának veszélyétvízálló készítményÖsszetétel:hipoallergén termékHasználata:Napon tartózkodás előtt vigye fel megfelelő mennyiségben a teljes testfelületre.
  6.740 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Idéal Soleil gyermek spray a napozáshoz SPF 50+ 200 ml
  Vichy Vichy Idéal Soleil gyermek spray a napozáshoz SPF 50+ 200 ml
  Vichy Idéal Soleil, 200 ml, Gyermekeknek gyermekeknek, A kiváló minőségű Vichy Idéal Soleil napozó készítmény a gyermekek bőrének tökéletes napsugárzás elleni védelemére szolgál.Tulajdonságok:fokozott védelmet nyújt UVA/UVB sugárzás ellenkíméli a babák érzékeny bőrétvízálló készítményÖsszetétel:hipoallergén termékparfümmentesHasználata:Permetezze finom rétegben napon tartózkodás előtt a teljes testfelületre. A felvitelt szükség szerint, főleg fürdés, törülközés vagy erős izzadás után, ismételje
  6.890 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Capital Soleil láthatatlan hidratáló spray SPF 50 200 ml
  Vichy Vichy Capital Soleil láthatatlan hidratáló spray SPF 50 200 ml
  Vichy Capital Soleil, 200 ml, Testre nőknek, A kiváló minőségű Vichy Capital Soleil Capital Soleil napvédő készítmény napon tartózkodás esetén elengedhetetlen kelléke a bőrápolásnak.Tulajdonságok:védi a bőrt az UV-sugárzás okozta károsodástólszükséges mértékben hidratálja a bőrtÖsszetétel:alkoholmentesHasználata:Napon tartózkodás előtt vigye fel megfelelő mennyiségben a teljes testfelületre.
  7.190 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Aqualia Thermal UV hidratáló és nyugtató krém SPF 25 50 ml
  Vichy Vichy Aqualia Thermal UV hidratáló és nyugtató krém SPF 25 50 ml
  Vichy Aqualia Thermal UV, 50 ml, Arcápoló krémek nőknek, Használata:Vigye fel a megtisztított arcbőrre és körkörös mozdulatokkal masszírozza be.
  7.240 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Vichy Vichy Idéal Soleil Ultrakönnyű tejes gél nedves vagy száraz bőrre SPF 50 200 ml
  Vichy Vichy Idéal Soleil Ultrakönnyű tejes gél nedves vagy száraz bőrre SPF 50 200 ml
  Vichy Idéal Soleil, 200 ml, Testre nőknek, A kiváló minőségű Vichy Idéal Soleil Idéal Soleil napvédő készítmény napon tartózkodás esetén elengedhetetlen kelléke a bőrápolásnak.Tulajdonságok:védi a bőrt az UV-sugárzás okozta károsodástólszükséges mértékben hidratálja a bőrtHasználata:Napon tartózkodás előtt vigye fel megfelelő mennyiségben a teljes testfelületre.
  7.490 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino