VÁNCSA ISTVÁN

Találatok száma: 18 1/1. oldal Rendezés:
  • Libri Váncsa István szakácskönyve
    Libri Váncsa István szakácskönyve
    Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Egyedülálló mű, amely szakácskönyvnek nélkülözhetetlen, olvasmánynak pedig roppant szórakoztató. Hatalmas receptanyagot, 1125 különleges receptet tartalmaz, miközben
    3.190 Ft
    DiBook
    DiBook
  • Váncsa István Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetek
    Váncsa István Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetek
    Mi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetjük el a Hidegen mosolygó szőke márki nevezetű, epres-csokoládés receptet? Csupa kínzó kérdés, amelyeket új szakácskönyvében Váncsa István nemcsak feltesz, hanem rendre meg is válaszol.A szerző új kötetének receptállománya alapanyagok köré csoportosul, vagyis (saját szavai szerint) a mindennapi élet
    4.439 Ft
    Könyvakciók.hu
    Könyvakciók.hu
  • Váncsa István Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetek
    Váncsa István Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetek
    Mi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetjük el a Hidegen mosolygó szőke márki nevezetű, epres-csokoládés receptet? Csupa kínzó kérdés, amelyeket új szakácskönyvében Váncsa István nemcsak feltesz, hanem rendre meg is válaszol.A szerző új kötetének receptállománya alapanyagok köré csoportosul, vagyis (saját szavai szerint) a mindennapi élet
    4.619 Ft
    Olcsókönyvek.hu
    Olcsókönyvek.hu
  • OEM Váncsa István - Évszakok ízei
    OEM Váncsa István - Évszakok ízei
    Mi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíth...
    4.706 Ft
    +1.990 Ft
    iPon
    iPon
  • Váncsa István Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetek
    Váncsa István Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetek
    Mi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetjük el a Hidegen mosolygó szőke márki nevezetű, epres-csokoládés receptet? Csupa kínzó kérdés, amelyeket új szakácskönyvében Váncsa István nemcsak feltesz, hanem rendre meg is válaszol.A szerző új kötetének receptállománya alapanyagok köré csoportosul, vagyis (saját szavai szerint) a mindennapi élet
    5.099 Ft
    alomgyar.hu - álomgyár könyvesbolt
    alomgyar.hu - álomgyár könyvesbolt
  • Váncsa István Váncsa István - Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseiből
    Váncsa István Váncsa István - Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseiből
    Szűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliaikonyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet ésnegyvenhárom izgalmas gasztroesszét – s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget –tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát.Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethovenkedvenc fogása a sajtos makaróni, hog
    6.659 Ft
    Könyvakciók.hu
    Könyvakciók.hu
  • Váncsa István Váncsa István - Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha
    Váncsa István Váncsa István - Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha
    „Hogy mért indult el az erős paprika észak felé, az nem kérdés.Azért, mert jó. A kérdés inkább az, hogy mért nem indult elhamarabb. Amerika felfedezését követően szinte azonnalmeghódította a szubszaharai Afrikát, Indiát, Dél-Kínát, Délkelet-Ázsiát, Indonéziát, vagyis az óvilág meleg égövi területeit, későbbEurópa föntebb jelzett vidékein is felbukkant. Aztán jó darabiglépést se tovább. Hogy mért, azt rejtély. A csiliben levő kapszaicinhatása nem éghajlat- és nem is kultúrafüggő, az erős paprikát
    6.659 Ft
    Könyvakciók.hu
    Könyvakciók.hu
  • Váncsa István Váncsa István - Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseiből
    Váncsa István Váncsa István - Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseiből
    Szűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliaikonyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet ésnegyvenhárom izgalmas gasztroesszét – s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget –tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát.Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethovenkedvenc fogása a sajtos makaróni, hog
    6.929 Ft
    Olcsókönyvek.hu
    Olcsókönyvek.hu
  • Váncsa István Váncsa István - Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha
    Váncsa István Váncsa István - Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha
    „Hogy mért indult el az erős paprika észak felé, az nem kérdés.Azért, mert jó. A kérdés inkább az, hogy mért nem indult elhamarabb. Amerika felfedezését követően szinte azonnalmeghódította a szubszaharai Afrikát, Indiát, Dél-Kínát, Délkelet-Ázsiát, Indonéziát, vagyis az óvilág meleg égövi területeit, későbbEurópa föntebb jelzett vidékein is felbukkant. Aztán jó darabiglépést se tovább. Hogy mért, azt rejtély. A csiliben levő kapszaicinhatása nem éghajlat- és nem is kultúrafüggő, az erős paprikát
    6.929 Ft
    Olcsókönyvek.hu
    Olcsókönyvek.hu
  • Váncsa István Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseiből
    Váncsa István Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseiből
    Szűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliai konyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet és negyvenhárom izgalmas gasztroesszét - s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget - tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát. Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethoven kedvenc fogása a sajtos makaróni
    6.929 Ft
    +990 Ft
    Boek.hu Webáruház
    Boek.hu Webáruház
  • LÍRA KÖNYV ZRT. Váncsa István - Olasz lakoma
    LÍRA KÖNYV ZRT. Váncsa István - Olasz lakoma
    Szűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliai konyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet és negyvenhárom izgalmas gasztroesszét – s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget – tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát. Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethoven kedvenc fogása a sajtos makaróni
    7.299 Ft
    +1.499 Ft
    Media Markt
    Media Markt
  • Váncsa István Váncsa István - Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha
    Váncsa István Váncsa István - Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha
    „Hogy mért indult el az erős paprika észak felé, az nem kérdés.Azért, mert jó. A kérdés inkább az, hogy mért nem indult elhamarabb. Amerika felfedezését követően szinte azonnalmeghódította a szubszaharai Afrikát, Indiát, Dél-Kínát, Délkelet-Ázsiát, Indonéziát, vagyis az óvilág meleg égövi területeit, későbbEurópa föntebb jelzett vidékein is felbukkant. Aztán jó darabiglépést se tovább. Hogy mért, azt rejtély. A csiliben levő kapszaicinhatása nem éghajlat- és nem is kultúrafüggő, az erős paprikát
    7.649 Ft
    alomgyar.hu - álomgyár könyvesbolt
    alomgyar.hu - álomgyár könyvesbolt
  • Váncsa István Váncsa István - Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseiből
    Váncsa István Váncsa István - Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseiből
    Szűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliaikonyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet ésnegyvenhárom izgalmas gasztroesszét – s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget –tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát.Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethovenkedvenc fogása a sajtos makaróni, hog
    7.649 Ft
    alomgyar.hu - álomgyár könyvesbolt
    alomgyar.hu - álomgyár könyvesbolt
  • Open Books Francia lakoma - Váncsa István
    Open Books Francia lakoma - Váncsa István
    Receptek és történetek a gasztronómia hazájából
    8.999 Ft
    +1.999 Ft
    Magyar Menedék Könyvesház
    Magyar Menedék Könyvesház
  • Váncsa István Francia lakoma - Receptek és történetek a gasztronómia hazájából
    Váncsa István Francia lakoma - Receptek és történetek a gasztronómia hazájából
    Váncsa István hat évvel ezelőtt megjelent és rögtön klasszikussá vált Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának harmadik kötetét bővített kiadásban, nyolcszáznegyven recepttel és huszonkilenc szórakoztató, lebilincselő gasztroesszével veheti kézbe az olvasó. A Francia lakoma egyszerre kimeríthetetlen szakácskönyv és sziporkázóan szellemes, mesterien megmunkált irodalmi szöveg, melyből kiderül, hogyan lett egy Madeleine Polmier nevezetű szobalány Proust ikonikus süteményének névadója, mi k
    8.999 Ft
    +990 Ft
    Boek.hu Webáruház
    Boek.hu Webáruház
  • Váncsa István Váncsa István - Francia lakoma - Receptek és történetek a gasztronómia hazájából
    Váncsa István Váncsa István - Francia lakoma - Receptek és történetek a gasztronómia hazájából
    Váncsa István hat évvel ezelőtt megjelent és rögtön klasszikussá vált Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának harmadik kötetét bővített kiadásban, nyolcszáznegyven recepttel és huszonkilenc szórakoztató, lebilincselő gasztroesszével veheti kézbe az olvasó. A Francia lakoma egyszerre kimeríthetetlen szakácskönyv és sziporkázóan szellemes, mesterien megmunkált irodalmi szöveg, melyből kiderül, hogyan lett egy Madeleine Polmier nevezetű szobalány Proust ikonikus süteményének névadója, mi k
    9.000 Ft
    Könyvakciók.hu
    Könyvakciók.hu
  • Váncsa István Váncsa István - Francia lakoma - Receptek és történetek a gasztronómia hazájából
    Váncsa István Váncsa István - Francia lakoma - Receptek és történetek a gasztronómia hazájából
    Váncsa István hat évvel ezelőtt megjelent és rögtön klasszikussá vált Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának harmadik kötetét bővített kiadásban, nyolcszáznegyven recepttel és huszonkilenc szórakoztató, lebilincselő gasztroesszével veheti kézbe az olvasó. A Francia lakoma egyszerre kimeríthetetlen szakácskönyv és sziporkázóan szellemes, mesterien megmunkált irodalmi szöveg, melyből kiderül, hogyan lett egy Madeleine Polmier nevezetű szobalány Proust ikonikus süteményének névadója, mi k
    9.000 Ft
    Olcsókönyvek.hu
    Olcsókönyvek.hu
  • Váncsa István Váncsa István - Francia lakoma - Receptek és történetek a gasztronómia hazájából
    Váncsa István Váncsa István - Francia lakoma - Receptek és történetek a gasztronómia hazájából
    Váncsa István hat évvel ezelőtt megjelent és rögtön klasszikussá vált Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának harmadik kötetét bővített kiadásban, nyolcszáznegyven recepttel és huszonkilenc szórakoztató, lebilincselő gasztroesszével veheti kézbe az olvasó. A Francia lakoma egyszerre kimeríthetetlen szakácskönyv és sziporkázóan szellemes, mesterien megmunkált irodalmi szöveg, melyből kiderül, hogyan lett egy Madeleine Polmier nevezetű szobalány Proust ikonikus süteményének névadója, mi k
    9.000 Ft
    alomgyar.hu - álomgyár könyvesbolt
    alomgyar.hu - álomgyár könyvesbolt