VÁNCSA ISTVÁN
| Találatok száma: 18 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Libri Váncsa István szakácskönyveVáncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Egyedülálló mű, amely szakácskönyvnek nélkülözhetetlen, olvasmánynak pedig roppant szórakoztató. Hatalmas receptanyagot, 1125 különleges receptet tartalmaz, miközben3.190 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetekMi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetjük el a Hidegen mosolygó szőke márki nevezetű, epres-csokoládés receptet? Csupa kínzó kérdés, amelyeket új szakácskönyvében Váncsa István nemcsak feltesz, hanem rendre meg is válaszol.A szerző új kötetének receptállománya alapanyagok köré csoportosul, vagyis (saját szavai szerint) a mindennapi élet4.439 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetekMi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetjük el a Hidegen mosolygó szőke márki nevezetű, epres-csokoládés receptet? Csupa kínzó kérdés, amelyeket új szakácskönyvében Váncsa István nemcsak feltesz, hanem rendre meg is válaszol.A szerző új kötetének receptállománya alapanyagok köré csoportosul, vagyis (saját szavai szerint) a mindennapi élet4.619 Ft
-
OEM Váncsa István - Évszakok ízeiMi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíth...4.706 Ft+1.990 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetekMi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetjük el a Hidegen mosolygó szőke márki nevezetű, epres-csokoládés receptet? Csupa kínzó kérdés, amelyeket új szakácskönyvében Váncsa István nemcsak feltesz, hanem rendre meg is válaszol.A szerző új kötetének receptállománya alapanyagok köré csoportosul, vagyis (saját szavai szerint) a mindennapi élet5.099 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseibőlSzűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliaikonyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet ésnegyvenhárom izgalmas gasztroesszét – s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget –tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát.Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethovenkedvenc fogása a sajtos makaróni, hog6.659 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha„Hogy mért indult el az erős paprika észak felé, az nem kérdés.Azért, mert jó. A kérdés inkább az, hogy mért nem indult elhamarabb. Amerika felfedezését követően szinte azonnalmeghódította a szubszaharai Afrikát, Indiát, Dél-Kínát, Délkelet-Ázsiát, Indonéziát, vagyis az óvilág meleg égövi területeit, későbbEurópa föntebb jelzett vidékein is felbukkant. Aztán jó darabiglépést se tovább. Hogy mért, azt rejtély. A csiliben levő kapszaicinhatása nem éghajlat- és nem is kultúrafüggő, az erős paprikát6.659 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseibőlSzűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliaikonyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet ésnegyvenhárom izgalmas gasztroesszét – s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget –tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát.Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethovenkedvenc fogása a sajtos makaróni, hog6.929 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha„Hogy mért indult el az erős paprika észak felé, az nem kérdés.Azért, mert jó. A kérdés inkább az, hogy mért nem indult elhamarabb. Amerika felfedezését követően szinte azonnalmeghódította a szubszaharai Afrikát, Indiát, Dél-Kínát, Délkelet-Ázsiát, Indonéziát, vagyis az óvilág meleg égövi területeit, későbbEurópa föntebb jelzett vidékein is felbukkant. Aztán jó darabiglépést se tovább. Hogy mért, azt rejtély. A csiliben levő kapszaicinhatása nem éghajlat- és nem is kultúrafüggő, az erős paprikát6.929 Ft
-
Váncsa István Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseibőlSzűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliai konyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet és negyvenhárom izgalmas gasztroesszét - s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget - tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát. Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethoven kedvenc fogása a sajtos makaróni6.929 Ft+990 Ft
-
LÍRA KÖNYV ZRT. Váncsa István - Olasz lakomaSzűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliai konyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet és negyvenhárom izgalmas gasztroesszét – s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget – tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát. Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethoven kedvenc fogása a sajtos makaróni7.299 Ft+1.499 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha„Hogy mért indult el az erős paprika észak felé, az nem kérdés.Azért, mert jó. A kérdés inkább az, hogy mért nem indult elhamarabb. Amerika felfedezését követően szinte azonnalmeghódította a szubszaharai Afrikát, Indiát, Dél-Kínát, Délkelet-Ázsiát, Indonéziát, vagyis az óvilág meleg égövi területeit, későbbEurópa föntebb jelzett vidékein is felbukkant. Aztán jó darabiglépést se tovább. Hogy mért, azt rejtély. A csiliben levő kapszaicinhatása nem éghajlat- és nem is kultúrafüggő, az erős paprikát7.649 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseibőlSzűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliaikonyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet ésnegyvenhárom izgalmas gasztroesszét – s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget –tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát.Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethovenkedvenc fogása a sajtos makaróni, hog7.649 Ft
-
Open Books Francia lakoma - Váncsa IstvánReceptek és történetek a gasztronómia hazájából8.999 Ft+1.999 Ft
-
Váncsa István Francia lakoma - Receptek és történetek a gasztronómia hazájábólVáncsa István hat évvel ezelőtt megjelent és rögtön klasszikussá vált Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának harmadik kötetét bővített kiadásban, nyolcszáznegyven recepttel és huszonkilenc szórakoztató, lebilincselő gasztroesszével veheti kézbe az olvasó. A Francia lakoma egyszerre kimeríthetetlen szakácskönyv és sziporkázóan szellemes, mesterien megmunkált irodalmi szöveg, melyből kiderül, hogyan lett egy Madeleine Polmier nevezetű szobalány Proust ikonikus süteményének névadója, mi k8.999 Ft+990 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Francia lakoma - Receptek és történetek a gasztronómia hazájábólVáncsa István hat évvel ezelőtt megjelent és rögtön klasszikussá vált Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának harmadik kötetét bővített kiadásban, nyolcszáznegyven recepttel és huszonkilenc szórakoztató, lebilincselő gasztroesszével veheti kézbe az olvasó. A Francia lakoma egyszerre kimeríthetetlen szakácskönyv és sziporkázóan szellemes, mesterien megmunkált irodalmi szöveg, melyből kiderül, hogyan lett egy Madeleine Polmier nevezetű szobalány Proust ikonikus süteményének névadója, mi k9.000 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Francia lakoma - Receptek és történetek a gasztronómia hazájábólVáncsa István hat évvel ezelőtt megjelent és rögtön klasszikussá vált Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának harmadik kötetét bővített kiadásban, nyolcszáznegyven recepttel és huszonkilenc szórakoztató, lebilincselő gasztroesszével veheti kézbe az olvasó. A Francia lakoma egyszerre kimeríthetetlen szakácskönyv és sziporkázóan szellemes, mesterien megmunkált irodalmi szöveg, melyből kiderül, hogyan lett egy Madeleine Polmier nevezetű szobalány Proust ikonikus süteményének névadója, mi k9.000 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Francia lakoma - Receptek és történetek a gasztronómia hazájábólVáncsa István hat évvel ezelőtt megjelent és rögtön klasszikussá vált Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának harmadik kötetét bővített kiadásban, nyolcszáznegyven recepttel és huszonkilenc szórakoztató, lebilincselő gasztroesszével veheti kézbe az olvasó. A Francia lakoma egyszerre kimeríthetetlen szakácskönyv és sziporkázóan szellemes, mesterien megmunkált irodalmi szöveg, melyből kiderül, hogyan lett egy Madeleine Polmier nevezetű szobalány Proust ikonikus süteményének névadója, mi k9.000 Ft