tömb 150 g
| Találatok száma: 16 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Marcipán tömb 150 g levélzöldA marcipán cukrászipari alapanyag, általában egy rész pirított, hámozott édes mandulából és egy rész őrölt cukorból vízzel sziruposra főzött massza. Pár szem keserűmandula hozzáadásával pedig létrejön a marcipán sajátos íze. A marcipán massza lehet egysze1.150 Ft+1.363 Ft
-
Marcipán tömb 150 g barnaA marcipán cukrászipari alapanyag, általában egy rész pirított, hámozott édes mandulából és egy rész őrölt cukorból vízzel sziruposra főzött massza. Pár szem keserűmandula hozzáadásával pedig létrejön a marcipán sajátos íze. A marcipán massza lehet egysze1.150 Ft+1.363 Ft
-
Marcipán tömb 150 g pirosA marcipán cukrászipari alapanyag, általában egy rész pirított, hámozott édes mandulából és egy rész őrölt cukorból vízzel sziruposra főzött massza. Pár szem keserűmandula hozzáadásával pedig létrejön a marcipán sajátos íze. A marcipán massza lehet egysze1.150 Ft+1.363 Ft
-
Marcipán tömb 150 g rózsaszínA marcipán cukrászipari alapanyag, általában egy rész pirított, hámozott édes mandulából és egy rész őrölt cukorból vízzel sziruposra főzött massza. Pár szem keserűmandula hozzáadásával pedig létrejön a marcipán sajátos íze. A marcipán massza lehet egysze1.150 Ft+1.363 Ft
-
Marcipán tömb 150 g citromsárgaA marcipán cukrászipari alapanyag, általában egy rész pirított, hámozott édes mandulából és egy rész őrölt cukorból vízzel sziruposra főzött massza. Pár szem keserűmandula hozzáadásával pedig létrejön a marcipán sajátos íze. A marcipán massza lehet egysze1.150 Ft+1.363 Ft
-
Marcipán tömb 150 g kékA marcipán cukrászipari alapanyag, általában egy rész pirított, hámozott édes mandulából és egy rész őrölt cukorból vízzel sziruposra főzött massza. Pár szem keserűmandula hozzáadásával pedig létrejön a marcipán sajátos íze. A marcipán massza lehet egysze1.150 Ft+1.363 Ft
-
Marcipán tömb 150 g feketeA marcipán cukrászipari alapanyag, általában egy rész pirított, hámozott édes mandulából és egy rész őrölt cukorból vízzel sziruposra főzött massza. Pár szem keserűmandula hozzáadásával pedig létrejön a marcipán sajátos íze. A marcipán massza lehet egysze1.150 Ft+1.363 Ft
-
Marcipán tömb 150 g narancssárgaA marcipán cukrászipari alapanyag, általában egy rész pirított, hámozott édes mandulából és egy rész őrölt cukorból vízzel sziruposra főzött massza. Pár szem keserűmandula hozzáadásával pedig létrejön a marcipán sajátos íze. A marcipán massza lehet egysze1.150 Ft+1.363 Ft
-
FOLIA FOLIA Akvarell tömb, A4, 150 g, 10 lap, durva, FOLIAA minőség önmagáért beszél: durva felületének köszönhetően kiváló minőségű akvarelltömbjeink biztosítják a nedves festék jó tapadását, valamint a nedves korrekció lehetőségét. A papír textúrája a festék száradása után is látható marad – így izgalmas műalk1.268 Ft+1.990 Ft
-
FOLIA Akvarell tömb, A4, 150 g, 10 lap, durva, FOLIA (FL8354)A minőség önmagáért beszél: durva felületének köszönhetően kiváló minőségű akvarelltömbjeink biztosítják a nedves festék jó tapadását, valamint a nedves korrekció lehetőségét. A papír textúrája a festék száradása után is látható marad – így izgalmas m1.481 Ft+1.990 Ft
-
FOLIA FOLIA Akvarell tömb, A3, 150 g, 10 lap, durva, FOLIAA minőség önmagáért beszél: durva felületének köszönhetően kiváló minőségű akvarelltömbjeink biztosítják a nedves festék jó tapadását, valamint a nedves korrekció lehetőségét. A papír textúrája a festék száradása után is látható marad – így izgalmas műalk1.930 Ft+1.990 Ft
-
FOLIA Akvarell tömb, A3, 150 g, 10 lap, durva, FOLIA (FL8353)A minőség önmagáért beszél: durva felületének köszönhetően kiváló minőségű akvarelltömbjeink biztosítják a nedves festék jó tapadását, valamint a nedves korrekció lehetőségét. A papír textúrája a festék száradása után is látható marad – így izgalmas m2.254 Ft+1.990 Ft