Tolnai
| Találatok száma: 34 | 1/2. oldal | Rendezés: |
-
Légrády Testvérek-Tolnai RT. Vendetta300 Ft
-
Bärlauch – Martina Tolnai (Brožovaná)Nyelv: Német, Kötés: Puha kötésű, Oldalszám: 63, Kiadó: tosa GmbH, Autor: Martina Tolnai, ISBN-13: 9783863130756, Kiadás éve: 20181.331 Ft
-
Tolnai Nyomdai Műintézet A Balogh-leányok érettségije1.990 Ft
-
Tolnai Kálmán Tolnai Kálmán - Vadon termő gyümölcsökAz erdők, mezők bővelkednek olyan gyümölcsökben, amelyeket előszeretettel használhatunk a terített asztalok étkei között, befőttként lekvárként, ivóléként, szörpként, stb. Ezek felhasználásához, tartósításához, elkészítéséhez nagy segítséget találunk a könyvben. Olyan vadon termő "gyümölcsök", mint a vadalma, az áfonya, az eper, a berkenye, a birs, a kökény és még egyéb termések hogyan gazdagíthatják az asztal kulináris örömeit. Kívánjuk, hogy minden kedves Olvasó megtalálja az ízlésének megf2.079 Ft
-
Tolnai Kálmán Tolnai Kálmán - Vadon termő gyümölcsökAz erdők, mezők bővelkednek olyan gyümölcsökben, amelyeket előszeretettel használhatunk a terített asztalok étkei között, befőttként lekvárként, ivóléként, szörpként, stb. Ezek felhasználásához, tartósításához, elkészítéséhez nagy segítséget találunk a könyvben. Olyan vadon termő "gyümölcsök", mint a vadalma, az áfonya, az eper, a berkenye, a birs, a kökény és még egyéb termések hogyan gazdagíthatják az asztal kulináris örömeit. Kívánjuk, hogy minden kedves Olvasó megtalálja az ízlésének megfele2.133 Ft
-
Tolnai Kálmán Tolnai Kálmán - Campingezők szakácskönyveA campingezésnek - ennek a modern idők népvándorlásának - a rohamos térhódítása következtében ezrek és ezrek veszik birtokukba az országutakat, a vízi utakat és pihennek meg a felüdülést jelentő erdő melletti, vagy vízparti campingtáborokban... A szabadban, az itt leírt módon főzött vagy sütött "egy tál étel" - függetlenül attól, hogy hús, hal, gomba, vagy más alapanyagból készülnek-e - kielégítik az igényeket, amelyeket az étel tápértékével, kalóriadús voltával és ízletességével kapcsolatban a2.233 Ft
-
Tolnai Kálmán Tolnai Kálmán - Horgászok szakácskönyve"A terített asztal mindig olyan oltár, amelynél a legtöbb ember szívesen áldoz." - olvasható egy ismeretlen szerző kétszáz évvel ezelőtt írt szakácskönyvében. Tolnai Kálmán szakácskönyveiben is erre törekszik, hogy a gasztronómiai élvezetek orgiájához juttassa az ízek szerelmeseit. Minden egyes szakácskönyve erről az elkötelezettségről árulkodik. Sorozatunk első könyve a "Horgászok szakácskönyve" a halételek elkészítésének számtalan receptjét mutatja meg a tisztelt Olvasóknak és a gasztronó2.233 Ft
-
Tolnai Kálmán Tolnai Kálmán - Horgászok szakácskönyve"A terített asztal mindig olyan oltár, amelynél a legtöbb ember szívesen áldoz." - olvasható egy ismeretlen szerző kétszáz évvel ezelőtt írt szakácskönyvében. Tolnai Kálmán szakácskönyveiben is erre törekszik, hogy a gasztronómiai élvezetek orgiájához juttassa az ízek szerelmeseit. Minden egyes szakácskönyve erről az elkötelezettségről árulkodik. Sorozatunk első könyve a "Horgászok szakácskönyve" a halételek elkészítésének számtalan receptjét mutatja meg a tisztelt Olvasóknak és a gasztronómi2.291 Ft
-
Tolnai Kálmán Tolnai Kálmán - Campingezők szakácskönyveA campingezésnek - ennek a modern idők népvándorlásának - a rohamos térhódítása következtében ezrek és ezrek veszik birtokukba az országutakat, a vízi utakat és pihennek meg a felüdülést jelentő erdő melletti, vagy vízparti campingtáborokban... A szabadban, az itt leírt módon főzött vagy sütött "egy tál étel" - függetlenül attól, hogy hús, hal, gomba, vagy más alapanyagból készülnek-e - kielégítik az igényeket, amelyeket az étel tápértékével, kalóriadús voltával és ízletességével kapcsolatban a2.291 Ft
-
Tolnai Kálmán Tolnai Kálmán - Vadon termő gyümölcsökAz erdők, mezők bővelkednek olyan gyümölcsökben, amelyeket előszeretettel használhatunk a terített asztalok étkei között, befőttként lekvárként, ivóléként, szörpként, stb. Ezek felhasználásához, tartósításához, elkészítéséhez nagy segítséget találunk a könyvben. Olyan vadon termő "gyümölcsök", mint a vadalma, az áfonya, az eper, a berkenye, a birs, a kökény és még egyéb termések hogyan gazdagíthatják az asztal kulináris örömeit. Kívánjuk, hogy minden kedves Olvasó megtalálja az ízlésének megfele2.295 Ft
-
Tolnai Kálmán Tolnai Kálmán - Horgászok szakácskönyve"A terített asztal mindig olyan oltár, amelynél a legtöbb ember szívesen áldoz." - olvasható egy ismeretlen szerző kétszáz évvel ezelőtt írt szakácskönyvében. Tolnai Kálmán szakácskönyveiben is erre törekszik, hogy a gasztronómiai élvezetek orgiájához juttassa az ízek szerelmeseit. Minden egyes szakácskönyve erről az elkötelezettségről árulkodik. Sorozatunk első könyve a "Horgászok szakácskönyve" a halételek elkészítésének számtalan receptjét mutatja meg a tisztelt Olvasóknak és a gasztronómi2.465 Ft
-
Tolnai Kálmán Tolnai Kálmán - Campingezők szakácskönyveA campingezésnek - ennek a modern idők népvándorlásának - a rohamos térhódítása következtében ezrek és ezrek veszik birtokukba az országutakat, a vízi utakat és pihennek meg a felüdülést jelentő erdő melletti, vagy vízparti campingtáborokban... A szabadban, az itt leírt módon főzött vagy sütött "egy tál étel" - függetlenül attól, hogy hús, hal, gomba, vagy más alapanyagból készülnek-e - kielégítik az igényeket, amelyeket az étel tápértékével, kalóriadús voltával és ízletességével kapcsolatban a2.465 Ft
-
Tolnai Ottó Tolnai Ottó - Szeméremékszerek 2. - Az úr pantallójaA Szeméremékszerek prózafolyamának első kötetében (A két steril pohár, 2018) búcsút vettünk a déli határsávból-őrizetből szabaduló művésztől (akár egybe is írhatjuk: szabadulóművésztől), az új kötetben a szabadkai, palicsi kávéházak teraszán találkozunk vele és beszélgetőtársával, Czipriánnal. Ketten szinte (költői) versenyben idézik föl és illesztik össze emlékeiket, történeteiket a gyerekkortól az egykori jugoszláv esztendőkön át napjainkig. Figyelmes hallgatójuk, Tolnai Ottó - ahogy magát nev2.694 Ft
-
Tolnai Kálmán Tolnai Kálmán - Gombagyűjtők szakácskönyveAz erdőt, mezőt járó ember több száz féle gombával találkozik útja során. Ezek nagy része nem alkalmas a fogyasztásra, de ami az emberi táplálkozásra megfelelő, annak íze, zamata számtalan lehetőséget kínál a gyakorló vagy kísérletező szakácsok számára. A szerző ezeket a gombarecepteket adja át a tisztelt Olvasók használatára, hogy minél több, gombából készíthető ételt elkészíthessenek.2.695 Ft
-
Tolnai Ottó Tolnai Ottó - Szeméremékszerek 2. - Az úr pantallójaA Szeméremékszerek prózafolyamának első kötetében (A két steril pohár, 2018) búcsút vettünk a déli határsávból-őrizetből szabaduló művésztől (akár egybe is írhatjuk: szabadulóművésztől), az új kötetben a szabadkai, palicsi kávéházak teraszán találkozunk vele és beszélgetőtársával, Czipriánnal. Ketten szinte (költői) versenyben idézik föl és illesztik össze emlékeiket, történeteiket a gyerekkortól az egykori jugoszláv esztendőkön át napjainkig. Figyelmes hallgatójuk, Tolnai Ottó - ahogy magát nev2.764 Ft
-
Tolnai Kálmán Tolnai Kálmán - Gombagyűjtők szakácskönyveAz erdőt, mezőt járó ember több száz féle gombával találkozik útja során. Ezek nagy része nem alkalmas a fogyasztásra, de ami az emberi táplálkozásra megfelelő, annak íze, zamata számtalan lehetőséget kínál a gyakorló vagy kísérletező szakácsok számára. A szerző ezeket a gombarecepteket adja át a tisztelt Olvasók használatára, hogy minél több, gombából készíthető ételt elkészíthessenek.2.765 Ft
-
Tolnai Ottó Tolnai Ottó - Szeméremékszerek 2. - Az úr pantallójaA Szeméremékszerek prózafolyamának első kötetében (A két steril pohár, 2018) búcsút vettünk a déli határsávból-őrizetből szabaduló művésztől (akár egybe is írhatjuk: szabadulóművésztől), az új kötetben a szabadkai, palicsi kávéházak teraszán találkozunk vele és beszélgetőtársával, Czipriánnal. Ketten szinte (költői) versenyben idézik föl és illesztik össze emlékeiket, történeteiket a gyerekkortól az egykori jugoszláv esztendőkön át napjainkig. Figyelmes hallgatójuk, Tolnai Ottó - ahogy magát nev2.974 Ft
-
Tolnai Kálmán Tolnai Kálmán - Gombagyűjtők szakácskönyveAz erdőt, mezőt járó ember több száz féle gombával találkozik útja során. Ezek nagy része nem alkalmas a fogyasztásra, de ami az emberi táplálkozásra megfelelő, annak íze, zamata számtalan lehetőséget kínál a gyakorló vagy kísérletező szakácsok számára. A szerző ezeket a gombarecepteket adja át a tisztelt Olvasók használatára, hogy minél több, gombából készíthető ételt elkészíthessenek.2.975 Ft
-
Lechner és Zentai Kft. Dr. Tolnai Orsolya: Érzékenyek szakácskönyve3.087 Ft
-
Lechner és Zentai Kft. Dr. Tolnai Orsolya: Érzékenyek desszertes könyve3.087 Ft