Széchenyi zsigmond
Találatok száma: 5 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Pannon Értéktár Sercegés és erdőzúgás - Erdei gasztrokalandkönyv Széchenyi Zsigmond idézeteivelEz a könyv egy erdei gasztrokalandot mesél el, egy olyan kalandot, aminek a végén ötvenöt érdekes és ízletes recepttel leszünk gazdagabbak. Ezt az erdei kalandot először receptbe, majd lábasba, fazékba, serpenyőbe öntöttük és azokat egyenként, sercegve, kisütve, megfőzve, keverve, feltálalva az Olvasó kezébe adjuk, s hozzá alapként vagy – ha úgy tetszik – köretként Széchenyi Zsigmond nagyszerű írásaiból idézünk. Ám könyvünk nem csak vadászembereknek szól, így, aki csak annak tartja magát, az aká5.985 Ft
-
Pannon Értéktár Sizzling amid rustling leaves - Adventures in forest gastronomy with quotes from Zsigmond SzéchenyiThis book is an adventure; a gastro-adventure in the forest, with the treasure at the end consisting of its 55 mouth-watering recipes. The adventure begins with frying pans and pots, and with the sizzle from simmering, frying, baking and stirring the dishes we are now serving up to the reader – with a side dish of hand-selected quotes from the works of 20th-century hunter Zsigmond Széchenyi. This book, however, is not for those who simply hunt for the sake of it. Following in the footsteps of Sz5.985 Ft
-
Pannon Értéktár - BOOOK Kiadó Sercegés és erdőzúgás - Erdei gasztrokalandkönyv Széchenyi Zsigmond idézeteivelEz a könyv egy erdei gasztrokalandot mesél el, egy olyan kalandot, aminek a végén ötvenöt érdekes és ízletes recepttel leszünk gazdagabbak. Ezt az erdei kalandot először receptbe, majd lábasba, fazékba, serpenyőbe öntöttük és azokat egyenként, sercegve, kisütve, megfőzve, keverve, feltálalva az Olvasó kezébe adjuk, s hozzá alapként vagy – ha úgy tetszik – köretként Széchenyi Zsigmond nagyszerű írásaiból idézünk. Ám könyvünk nem csak vadászembereknek szól, így, aki csak annak tartja magát, az aká7.182 Ft
-
Pannon Értéktár Zrt. Wildbret und waldbeet - Gastroabenteuerbuch im Wald mit zitaten von Zsigmond SzéchenyiJoe Vida und Viktor Segal haben ihr Kochbuch "Wildbret und Waldbeet" in den ungarischen Wäldern geschrieben. Auf den Spuren des Grafen Zsigmond Széchenyi entdecken die Autoren die ungarische Natur und die hochwertigen Jagdgebiete und bereiten Gerichte aus den Schätzen des Waldes zu. Mit ihrer Hilfe können die Leser kulinarische Köstlichkeiten wie Wildschweinsuppe mit Dill, Waldpilzragout mit Quarknocken und Liebstöckel, gebratene Wachtel mit Mangalica-Speck und Hirsebrei, getrüffeltes Wildhasenr7.980 Ft
-
Pannon Értéktár Zrt. Sizzling amid rustling leaves - Adventures in forest gastronomy with quotes from Zsigmond SzéchenyiThis book is an adventure; a gastro-adventure in the forest, with the treasure at the end consisting of its 55 mouth-watering recipes. The adventure begins with frying pans and pots, and with the sizzle from simmering, frying, baking and stirring the dishes we are now serving up to the reader - with a side dish of hand-selected quotes from the works of 20th-century hunter Zsigmond Széchenyi. This book, however, is not for those who simply hunt for the sake of it. Following in the footsteps of Sz7.980 Ft