Retekmag csíráztatásra
Találatok száma: 43 | 1/3. oldal | Rendezés: |
-
Dénes Natura Dénes Natura Retekmag csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Természetes antibiotikum. Több hőt termel, mint a kifejlett retek, elősegíti a felesleges nyálka eltávolítását, egy tisztító folyamatot indít el. Kiüríti a bélférgeket. Tisztítja a légzőszerveket, nyálkahártyát. Pakolást is lehet készíteni, csökkenti a reumás fájdalmakat. A bélflóra szereti a retek anyagait, rothadás gátló és antiszeptikus hatású. Kis mennyiségben étvágygerjesztő. Hatásos vizelethajtó, erősítő. Húgyvezeték, húgyhólyag, vese- és májtiszt621 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Retekmag csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Természetes antibiotikum. Több hőt termel, mint a kifejlett retek, elősegíti a felesleges nyálka eltávolítását, egy tisztító folyamatot indít el. Kiüríti a bélférgeket. Tisztítja a légzőszerveket, nyálkahártyát. Pakolást is lehet készíteni, csökkenti a reumás fájdalmakat. A bélflóra szereti a retek anyagait, rothadás gátló és antiszeptikus hatású. Kis mennyiségben étvágygerjesztő. Hatásos vizelethajtó, erősítő. Húgyvezeték, húgyhólyag, vese- és májtiszt641 Ft
-
Réde bio retekmag csíráztatásra 30 gA retek csíra felhasználható öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Az ételeknek pikáns, csípős ízt kölcsönöz. Jellemzők670 Ft+1.590 Ft
-
Réde bio retekmag csíráztatásra 30 gA retek csíra felhasználható öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Az ételeknek pikáns, csípős ízt kölcsönöz. Jellemzők670 Ft+1.590 Ft
-
- Bio rédei kertimag retekmag csíráztatásra 30gFeldolgozatlan termékek, amelyek egyetlen összetevőből áll: BIO RETEKMAG.Vetés: egész évben., Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk., A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer., Csírázási idő: 2-3 nap.Tápanyag összetétel:, Energia1280 kj / 312 kcal, Búza Zsír 1,9 g, Szénhidrát 60 g, Fehérje 16,2 g, Rost 1,8 gForrás: gyártó/forgalmazó 2023. július679 Ft
-
Dénes Natura Retekmag csíráztatásra (200 g)Retekmag csíráztatásra 200 g (Raphanus sativus) Felhasználási javaslat: Csíráztatás: 8 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Csíra hossza: kb. 3 mm Enyhén csípős ízű.719 Ft
-
Rédeimag Zrt. RÉDEI BIO RETEKMAG CSÍRÁZTATÁSRABio retekmag csíráztatásra vagy mikrozöldnek. Egészséges, vitamindús, kert nélkül is növeszthető szuperélelmiszer! RÉDEI BIO RETEKMAG CSÍRÁZTATÁSRA Mi az ami el tudja látni friss zöldséggel a családot egész évben, évszaktól függetlenül, és emellett még730 Ft+1.141 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Retekmag vörörs korall csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Magas rost- és fehérjetartalom Antioxidáns Segíti az immunrendszert Alacsony glikémiás index Alacsony zsírtartalom Magas vitamin és ásványi anyag tartalom Termékjellemzők: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz:friss, retekre jellemző karakteres, csípős íz Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás. Csírázá738 Ft
-
Réde Réde bio retekmag csíráztatásra 30 gRéde bio retekmag csíráztatásra 30 g A retek csíra felhasználható öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Az ételeknek pikáns, csípős ízt kölcsönöz.749 Ft
-
Natura csíráztatásra retekmag 200 gNATURA CSÍRÁZTATÁSRA RETEKMAG A retek csíra felhasználható: öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Enyhén csípős ízű. Retekcsíra hatásai * Természetes antibiotikum. * Több hőt termel, mint a kifejlett760 Ft+1.590 Ft
-
Natura csíráztatásra retekmag 200 gNATURA CSÍRÁZTATÁSRA RETEKMAG A retek csíra felhasználható: öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Enyhén csípős ízű. Retekcsíra hatásai * Természetes antibiotikum. * Több hőt termel, mint a kifejlett760 Ft+1.590 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Retekmag vörörs korall csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Magas rost- és fehérjetartalom Antioxidáns Segíti az immunrendszert Alacsony glikémiás index Alacsony zsírtartalom Magas vitamin és ásványi anyag tartalom Termékjellemzők: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz:friss, retekre jellemző karakteres, csípős íz Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás. Csírázá762 Ft
-
- Dénes natura retekmag csíráztatásra 200gEnyhén csípős ízű. Magyar termék.Milyen diétába illeszthető:, Vegán, VegetáriánusÁztatási idő: 8 óra., Öblítés naponta kétszer.Csíráztatási idő: 3-4 nap.Csírahossz: kb. 3-4 mmTárolás:, Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Olaszország770 Ft
-
Réde bio retekmag csíráztatásra 30 gRéde bio retekmag csíráztatásra 30 g A retek csíra felhasználható öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Az ételeknek pikáns, csípős ízt kölcsönöz.790 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra retekmag 200 gNatura csíráztatásra retekmag 200 g NATURA CSÍRÁZTATÁSRA RETEKMAG A retek csíra felhasználható: öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Enyhén csípős ízű. Retekcsíra hatásai * Természetes antibiotikum.849 Ft
-
Natura Natura Retekmag csíráztatásra 200 g850 Ft+1.490 Ft
-
Natura csíráztatásra retekmag 200 gÁztatási idő: 8 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3-4 nap. Csírahossz: kb. 3-4 mm. Enyhén csípős ízű. Génmanipulált összetevőktől mentes.868 Ft
-
Natura csíráztatásra retekmag 200 gÁztatási idő: 8 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3-4 nap. Csírahossz: kb. 3-4 mm. Enyhén csípős ízű. Génmanipulált összetevőktől mentes.868 Ft
-
Natura csíráztatásra retekmag 200 gNatura csíráztatásra retekmag 200 g NATURA CSÍRÁZTATÁSRA RETEKMAG A retek csíra felhasználható: öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Enyhén csípős ízű. Retekcsíra hatásai * Természetes antibiotikum.900 Ft
-
- Dénes natura retekmag vörös korall csíráztatásra 200gRetekmag- vörös korall csíráztatásra, Latin megnevezés: raphanus sativusSzín: zöld levél és halványvörös csíra, Íz: friss, retekre jellemző, Csíráztatás: 12 óra áztatás után, Csírázási idő: 3-5 napÖblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás., Fontos, hogy a nap folyamán ne álljanak vízben a magvak, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!Allergének:, A csomagolás során nyomokban glutént és szezámot tartalmazh909 Ft