PomodOro
Találatok száma: 9 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
La Rosina La Rosina La Polpa di Pomodoro kockázott, hámozott paradicsom, 400gÖsszetétel: paradicsomhús, paradicsomlé, jódozott só Kizárólag olasz paradicsomból készült paradicsompép hámozott, magozott és kockákra vágott paradicsomból, mely a frissen szedett növény intenzív ízét hordozza magában. Jellegzetes élénkvörös színe és ter320 Ft
-
La Rosina La Rosina il Pomodoro Pelato Intero hámozott paradicsom konzerv, 400gA La Rosina egész hámozott paradicsom a friss, napérlelte paradicsom illatát és zamatát hozza a konyhába. Csak a legjobb, hosszúkás formájú paradicsomfajtákat dolgozzák fel. Amint elérik a tökéletes érettségi szintet, a paradicsomot finoman meghámozzák, h320 Ft
-
La Rosina La Rosina Passata di Pomodoro paradicsommártás, 650gSűrű, bársonyos paradicsompüré, melyet kizárólag Olaszországban termelt, napérlelte paradicsomból készítenek ősi családi recept szerint. Az alacsony hőmérsékletű feldolgozásnak köszönhetően a friss paradicsom élénkvörös színe, aromája és jellegzetes íze v690 Ft
-
Mutti Mutti Triplo Concentrato di pomodoro sűrített paradicsom, 280gAz intenzív és ízletes Mutti háromszorosan sűrített paradicsom ideális az ételek ízének és textúrájának fokozására. Ellenáll a hosszú főzési időnek, ezáltal ideális ragukhoz, pörköltekhez vagy rakott ételekhez, de kiváló egyszerűbb, gyorsabb ételekhez is:1.220 Ft
-
Pomodoro Technique – Francesco CirilloNyelv: Angol, Kötés: Puha kötésű, Oldalszám: 160, Kiadó: Ebury Publishing, Autor: Francesco Cirillo, ISBN-13: 9780753548387, Kiadás éve: 20186.396 Ft
-
Pomodoro Technique – Francesco CirilloNyelv: Angol, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 160, Kiadó: CROWN PUB INC, Autor: Francesco Cirillo, ISBN-13: 9781524760700, Kiadás éve: 20187.220 Ft
-
scienza delle verdure. La chimica del pomodoro e della cipolla – Dario BressaniniNyelv: Olasz, Kötés: Puha kötésű, Oldalszám: 277, Kiadó: Gribaudo, Autor: Dario Bressanini, ISBN-13: 9788858025192, Kiadás éve: 201910.661 Ft
-
La tecnica del pomodoro. Il celebre metodo per gestire al meglio il proprio tempo e diventare efficienti e organizzati – Francesco Cirillo,I. KaterinovNyelv: Olasz, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 168, Kiadó: TRE60, Autor: Francesco Cirillo,I. Katerinov, ISBN-13: 9788867025169, Kiadás éve: 201911.295 Ft
-
Pomodoro Technique Illustrated – Staffan NotebergNyelv: Angol, Kötés: Puha kötésű, Oldalszám: 200, Kiadó: The Pragmatic Programmers, Autor: Staffan Noteberg, ISBN-13: 9781934356500, Kiadás éve: 200911.485 Ft