Pálinka Ágyas
| Találatok száma: 23 | 1/2. oldal | Rendezés: |
-
Bolyhos Ágyas Vegyes Pálinka 0,04l 50%54 db/karton Hagyományosan; alma, szőlő, meggy és szilva pálinkából készítjük, ugyanebből a 4 gyümölcsfajtából kerül az üvegbe az aszalvány is az ágyazáshoz.1.060 Ft+1.599 Ft
-
Bolyhos Ágyas V.körte Pálinka 0,04l 50%54 db/karton Szépen cizellált, fűszeres, citrusos, gyümölcsös illatok jellemzik. Ízében megmutatkoznak a vilmoskörtére jellemző édes, kissé kesernyés ízjegyek, amelyek egy hosszú lecsengést hagynak maguk után. Mindez elegáns platin üvegben.1.070 Ft+1.599 Ft
-
Bolyhos Ágyas Cigánymeggy Pálinka 0,04l 50%54 db/karton Illata friss, virágos, kellően kompót- és bonbonmeggyes, illatában szép karaktereket hordoz. Ízében marcipános magkarakter jelenik meg. Mindez elegáns csatos platin üvegben1.090 Ft+1.599 Ft
-
Bolyhos Ágyas Birsalma Pálinka 0,04l 50%54 db/karton Aszalványainkat saját magunk készítjük szalagos aszaló berendezéssel; a megfelelő magozó és szeletelő gépek segítségével, gondos előkészítés után állítjuk elő az ágyazáshoz szükséges aszalt gyümölcsöket. Palackozás során, az aszalt gyümöl1.110 Ft+1.599 Ft
-
Bolyhos Ágyas Kajszibarack Pálinka 0,04l 50%54 db/karton Illatában a tipikus aszalt kajszibarackos jegyek szépen megmutatkoznak, marcipános felhangokkal. Ízében a lekvárosság szolidan megbújik a héjkesernyesség, a kicsit likőrös, a gyümölcs húsrostját idéző karakterek mögött. Kellemes aromav1.290 Ft+1.599 Ft
-
Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése (javított kiadás)A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! _x000D_ Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg3.717 Ft+1.290 Ft
-
Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése (javított kiadás)A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! _x000D_ Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg3.924 Ft+1.390 Ft
-
Cser Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft. Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése - Javított, 8. kiadásA jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára. Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kere4.121 Ft
-
Cser Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft. Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítésePálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák al4.437 Ft+990 Ft
-
Cser Kiadó Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése (javított kiadás)A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára. Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a ke4.496 Ft
-
LÍRA KÖNYV ZRT. dr. Panyik Gáborné - Pálinkafőzés Ágyas pálinka és likőr készítéseA jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára. Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kere4.499 Ft+1.499 Ft
-
Cser Kiadó Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítéseSzerző: Panyik Gáborné dr. Kiadó: Cser Kiadó Oldalak száma: 116 Megjelenés: 2019. január Kötés: Kartonált A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készít4.616 Ft+1.150 Ft
-
GV Nosztalgia Ágyas Vegyes pálinka 37,5% 0,5L CSATOS6 db/karton Kiváló házi jellegű pálinka, így fogyasztását önmagában családi, baráti összejövetelekre is ajánljuk.5.480 Ft+1.599 Ft
-
Vilmoskörte Ágyas pálinka 0,7l 37,5%-DRS6.450 Ft+1.599 Ft
-
Árpád Dup.Ágyas Pálinka vál.(3x0,05L)40%0 db/karton6.620 Ft+1.599 Ft
-
Bolyhos Ágyas Vilmoskörte Pálinka 0,5l 50%6 db/karton Szépen cizellált, fűszeres, citrusos, gyümölcsös illatok jellemzik. Ízében megmutatkoznak a vilmoskörtére jellemző édes, kissé kesernyés ízjegyek, amelyek egy hosszú lecsengést hagynak maguk után. Mindez elegáns platin üvegben.9.840 Ft+1.599 Ft
-
Bolyhos Ágyas Cigánymeggy Pálinka 0,5l 50%6 db/karton Illata friss, virágos, kellően kompót- és bonbonmeggyes, illatában szép karaktereket hordoz. Ízében marcipános magkarakter jelenik meg. Mindez elegáns platin üvegben.10.090 Ft+1.599 Ft
-
Bolyhos Ágyas Szőlő Pálinka 1l 50%Törköly csatos ÚJ rek12 db/karton Hagyományos fajtájú borszőlőkből készítjük, illatában friss bor, ízében a Pölöskei Muskotálybőól készült aszalvány muskotályos ízvilága kerekíti le. Mindez elegáns csatos üvegben10.590 Ft+1.599 Ft
-
Bolyhos Ágyas Vegyes Pálinka 1l 50% csatos ÚJ rek12 db/karton Hagyományosan; alma, szőlő, meggy és szilva pálinkából készítjük, ugyanebből a 4 gyümölcsfajtából kerül az üvegbe az aszalvány is az ágyazáshoz. Mindez elegáns csatos üvegben11.010 Ft+1.599 Ft
-
Panyolai Aranykörte ágyas pálinka 38% 500 mlÖsszetételKörte ágyon érlelt körtepálinka, Kezelt ivóvíz Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás A pálinka 16-19°C között a legízletesebb! Biztonsági információkAlkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be11.220 Ft+1.599 Ft