Natura lencse g
Találatok száma: 24 | 1/2. oldal | Rendezés: |
-
Dénes Natura Vörös lencse (250 g)Maghéjas Vörös lencsét (lens esculenta) masoor dal-nak is nevezik. A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vö436 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán magas a fehérje és rosttartalma Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz Vitaminok: C, A, B1, B2, B3, B6 és E Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Segít szabályozni a koleszterin- és vércukorszintet. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérsé477 Ft+1.299 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán magas a fehérje és rosttartalma Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz Vitaminok: C, A, B1, B2, B3, B6 és E Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Segít szabályozni a koleszterin- és vércukorszintet. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérsé481 Ft+1.149 Ft
-
Dénes-Natura Vörös lencse 250 g (Dénes Natura)A lencse az indiai konyha egyik fő alkotórésze, curryvel főételként, vagy köretként tálalják.485 Ft
-
VÖRÖS LENCSE /NATURA/ 250 gVörös lencse508 Ft
-
Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra (200 g)Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.579 Ft
-
Dénes Natura Sárga lencse (250 g)Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés elegendő a lencse elkészítéséhez.584 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gZöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hely590 Ft+1.290 Ft
-
Dénes-Natura Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra 200 gMagas vitamintartalommal rendelkező, rostban gazdag, vegán fehérjeforrás.594 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gZöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hely610 Ft+1.290 Ft
-
Natura Natura sárga lencse 250 gNATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés elegendő a lencse elkészítéséhez. Jell630 Ft+1.290 Ft
-
Dénes-Natura Dénes Natura Sárga lencse 250 gAz indiai konyha egyik népszerű alapanyaga, édeskés, diószerű aromával rendelkező növelyféle.649 Ft
-
Natura Natura sárga lencse 250 gNATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés elegendő a lencse elkészítéséhez. Jell660 Ft+1.290 Ft
-
Dénes Natura Vörös lencse (500 g)Maghéjas Vörös lencsét (lens esculenta) masoor dal-nak is nevezik. A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vö773 Ft
-
Natura Natura Vörös Lencse 500 g809 Ft
-
Dénes-Natura Vörös lencse 500 g (Dénes Natura)Az indiai konyha egyik fő alkotórésze, fűszerezhetjük babérlevéllel, borssal, sóval. Tálalhatjuk - indiai hagyomány szerint - főételként curry-vel, vagy köretként is.865 Ft
-
VÖRÖS LENCSE /NATURA/ 500 gVörös lencse889 Ft
-
Dénes Natura Sárga lencse (500 g)Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés elegendő a lencse elkészítéséhez.1.059 Ft
-
Natura Natura sárga lencse 500 gNATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés elegendő a lencse elkészítéséhez. Jelle1.150 Ft+1.290 Ft
-
Dénes-Natura Dénes Natura Sárga lencse 500 gAz indiai konyhában kedvelt lencse-fajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pásté-tomnak, salátához, leveshez.1.195 Ft