NATURA LENCSE
Találatok száma: 39 | 1/2. oldal | Rendezés: |
-
Dénes Natura Vörös lencse (250 g)Maghéjas Vörös lencsét (lens esculenta) masoor dal-nak is nevezik. A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vö436 Ft
-
Dénes Natura vörös lencse 250gElkészítése: válogatás és átmosás után 15 perces főzéssel. Előáztatást nem igényel. Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1432 kJ / 342 kcal Zsír: 1,4 g amelyből telített zsírsavak: 0 g Szénhidrát: 55 g amelyből cukrok: 4,6 g Fehérje: 26,6 g Ros449 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán magas a fehérje és rosttartalma Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz Vitaminok: C, A, B1, B2, B3, B6 és E Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Segít szabályozni a koleszterin- és vércukorszintet. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérsé477 Ft+1.299 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán magas a fehérje és rosttartalma Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz Vitaminok: C, A, B1, B2, B3, B6 és E Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Segít szabályozni a koleszterin- és vércukorszintet. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérsé481 Ft+1.149 Ft
-
Dénes-Natura Vörös lencse 250 g (Dénes Natura)A lencse az indiai konyha egyik fő alkotórésze, curryvel főételként, vagy köretként tálalják.485 Ft
-
Dénes Natura NATURA VÖRÖS LENCSE 250GVálogatás és átmosás után 15 perces főzéssel elkészíthető, ráadásul előáztatást nem igényel.490 Ft+1.290 Ft
-
Dénes Natura NATURA VÖRÖS LENCSE 250GVálogatás és átmosás után 15 perces főzéssel elkészíthető, ráadásul előáztatást nem igényel.490 Ft+1.290 Ft
-
VÖRÖS LENCSE /NATURA/ 250 gVörös lencse508 Ft
-
Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra (200 g)Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.579 Ft
-
Dénes Natura Sárga lencse (250 g)Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés elegendő a lencse elkészítéséhez.584 Ft
-
Dénes Natura NATURA ZÖLD LENCSE 200G590 Ft+1.290 Ft
-
Dénes Natura NATURA ZÖLD LENCSE 200G590 Ft+1.290 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gZöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hely590 Ft+1.290 Ft
-
Dénes-Natura Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra 200 gMagas vitamintartalommal rendelkező, rostban gazdag, vegán fehérjeforrás.594 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gZöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hely610 Ft+1.290 Ft
-
Natura Natura sárga lencse 250 gNATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés elegendő a lencse elkészítéséhez. Jell630 Ft+1.290 Ft
-
Dénes-Natura Dénes Natura Sárga lencse 250 gAz indiai konyha egyik népszerű alapanyaga, édeskés, diószerű aromával rendelkező növelyféle.649 Ft
-
Natura Natura sárga lencse 250 gNATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés elegendő a lencse elkészítéséhez. Jell660 Ft+1.290 Ft
-
Dénes Natura Vörös lencse (500 g)Maghéjas Vörös lencsét (lens esculenta) masoor dal-nak is nevezik. A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vö773 Ft
-
Natura Natura Vörös Lencse 500 g809 Ft