Natura hajdina 500g
| Találatok száma: 3 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Dénes Natura hajdina 500gElkészítése: válogatás és átmosás után kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük. Csíráztatás: 8 óra áztatás és 3-4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható. Allergén információ: Földimogyorót, glutént és szezámot felhasználó üzemben csomagolva!829 Ft
-
Dénes-Natura Hajdina pirított hántolt 500g (Dénes Natura)A legújabb kutatások bizonyítják a régi megfigyeléseket: a hajdina jótékonyan hat az érrendszeri megbetegedéseknél, a magas vérnyomásban szenvedőknél, a cukorbetegeknél.1.094 Ft
-
Dénes-Natura Dénes Natura Hajdina natur hántolt 500gMagas fehérje- és alacsony zsírtartalommal rendelkező gyomorbarát gabona. B-vitaminokban, káliumban, fluorban, szilíciumban és egyéb ásványi anyagokban gazdag.1.094 Ft