Natura csíráztatásra
Találatok száma: 304 | 1/16. oldal | Rendezés: |
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán magas a fehérje és rosttartalma Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz Vitaminok: C, A, B1, B2, B3, B6 és E Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Segít szabályozni a koleszterin- és vércukorszintet. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérsé473 Ft+1.099 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán magas a fehérje és rosttartalma Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz Vitaminok: C, A, B1, B2, B3, B6 és E Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Segít szabályozni a koleszterin- és vércukorszintet. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérsé473 Ft+999 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöldborsó csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Fehérjében gazdag (mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza) Segíti az emésztést és serkenti az anyagcserét. Vitaminok: C, A, B1, B2 és B6 Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Hozzájárul a mindennapi egészség megőrzéséhez. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás:486 Ft+999 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöldborsó csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Fehérjében gazdag (mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza) Segíti az emésztést és serkenti az anyagcserét. Vitaminok: C, A, B1, B2 és B6 Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Hozzájárul a mindennapi egészség megőrzéséhez. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás:486 Ft+1.099 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Napraforgó csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Segíti a vérképződést Erősíti a csontokat, izmokat és az idegeket. Erősíti az immunrendszert Magas fehérjetartalom Telítetlen zsírsavakat tartalmaz Kellemes diós íz Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben495 Ft+999 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Napraforgó csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Segíti a vérképződést Erősíti a csontokat, izmokat és az idegeket. Erősíti az immunrendszert Magas fehérjetartalom Telítetlen zsírsavakat tartalmaz Kellemes diós íz Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben495 Ft+1.099 Ft
-
Natura csíráztatásra napraforgó 200 gA napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat kedvezően, a réz és a vas pedig a vérképzést serkenti. Ezek mellett emé503 Ft+1.490 Ft
-
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gA zöld lencse csírája élettani szempontból rendkívül jó minőségű fehérjeforrás. Jelentős keményítőtartalma cukrokká alakul a csírázás folyamán, így a búzacsírához hasonlóan édeskés, bár természetesen íze a lencsére emlékeztet. Sok foszfort és káliumot tar508 Ft+1.490 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Repce csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Természetes gyuladáscsökkentő Vérnyomáscsökkentő. Segít a depresszió, ízületi gyulladás, túlsúlyosság megelőzésében. K, E, A, és D vitamint tartalmaz. Csökkenti a magas koleszterinszintet. Kollagén termelődését segíti elő Magas magnázium tartalom Közvetlenül hat a szívre Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Ö519 Ft+999 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Repce csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Természetes gyuladáscsökkentő Vérnyomáscsökkentő. Segít a depresszió, ízületi gyulladás, túlsúlyosság megelőzésében. K, E, A, és D vitamint tartalmaz. Csökkenti a magas koleszterinszintet. Kollagén termelődését segíti elő Magas magnázium tartalom Közvetlenül hat a szívre Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Ö519 Ft+1.099 Ft
-
Natura csíráztatásra zöldborsó 200 gA zöldborsó csíra hasznos a szív- és érrendszeri betegségek ellen, köszönhetően szíverősítő, koleszterin csökkentő és vérnyomás szabályozó hatásának. A vércukorszintet is jó irányba tereli.522 Ft+1.490 Ft
-
- Dénes natura zöld lencse csíráztatásra 200gÖsszetevők:, Zöld lencse csíráztatásra, (lens culinaris) Allergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21C. , Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 3-4 nap., Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen!Származási hely: OlaszországForrás: gyártó/forgalmazó 2021 november530 Ft
-
- Dénes natura zöldborsó csíráztatásra 200gZöldborsó csíráztatásra(pisum sativum). Összetevők:, zöldborsóAllergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Felhasználás:, Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C. Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Olaszország, Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 november538 Ft
-
- Dénes natura napraforgó csíráztatásra 200gNapraforgó csíráztatásra(helianthus annuus) Összetevők:, napraforgóAllergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Elkészítés:, Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C. Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Olaszország, Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 november549 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra repce 200 gÖsszetevők:nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 és omega-6 zsírsavakat, nélkülük nem lehetünk egészségesek javítják a szem hajszálereinek vérellátását az omega-3 és omega-6 olajok az agy táplálékául szolgálnak közvetlenül hat a szívre és az erekre természe556 Ft+1.490 Ft
-
Natura csíráztatásra napraforgó 200 gA napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat kedvezően, a réz és a vas pedig a vérképzést serkenti. Ezek mellett emé566 Ft+1.350 Ft
-
Natura csíráztatásra napraforgó 200 gA napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat kedvezően, a réz és a vas pedig a vérképzést serkenti. Ezek mellett emé566 Ft+1.350 Ft
-
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gA zöld lencse csírája élettani szempontból rendkívül jó minőségű fehérjeforrás. Jelentős keményítőtartalma cukrokká alakul a csírázás folyamán, így a búzacsírához hasonlóan édeskés, bár természetesen íze a lencsére emlékeztet. Sok foszfort és káliumot tar572 Ft+1.350 Ft
-
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gA zöld lencse csírája élettani szempontból rendkívül jó minőségű fehérjeforrás. Jelentős keményítőtartalma cukrokká alakul a csírázás folyamán, így a búzacsírához hasonlóan édeskés, bár természetesen íze a lencsére emlékeztet. Sok foszfort és káliumot tar572 Ft+1.350 Ft
-
Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra (200 g)Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.579 Ft