Natura Cékla
| Találatok száma: 7 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Dénes Natura Cékla csíráztatásra (200 g)Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származ950 Ft
-
Dénes-Natura Dénes Natura Cékla csíráztatásra 200 gMagas vitamintartalommal rendelkező, rostban gazdag, vegán fehérjeforrás.1.094 Ft
-
Dénes Natura Cékla csíráztatásra 200 gMagas vitamintartalommal rendelkező, rostban gazdag, vegán fehérjeforrás.1.095 Ft+1.299 Ft
-
Viva Natura Cékla por (150 g)Tiszta természet 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes minden színezéktől, ízfokozótól, tartósítószertől. Az összetevők népgyógyászati alkalmazásáról a www.nepgyogyszat.hu oldalon találhat bővebb információkat: - Cékla2.357 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Cékla csíráztatásra 5 kgMit érdemes tudni róla? Vegán magas B-vitamin tartalom magas magnézium- és vastartalom immunerősítő daganatmegelőző vérnyomáscsökkentő Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 7-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Összetevők: Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Származási he19.362 Ft+1.299 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Cékla csíráztatásra 5 kgMit érdemes tudni róla? Vegán magas B-vitamin tartalom magas magnézium- és vastartalom immunerősítő daganatmegelőző vérnyomáscsökkentő Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 7-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Összetevők: Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Származási he19.516 Ft+1.149 Ft
-
Dénes Natura Cékla csíráztatásra (5 kg)Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származ21.488 Ft