Natura 200 g
| Találatok száma: 100 | 1/5. oldal | Rendezés: |
-
Natura Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gNatura csíráztatásra zöld lencse 200 g Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és570 Ft+1.990 Ft
-
Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra (200 g)Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.579 Ft
-
Dénes Natura napraforgó csíráztatásra 200 gNapraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.590 Ft+990 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra zöldborsó 200 gNatura csíráztatásra zöldborsó 200 g Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szez590 Ft+1.990 Ft
-
Dénes-Natura Dénes Natura Zöldborsó csíráztatásra 200 gMagas vitamintartalommal rendelkező, rostban gazdag, vegán fehérjeforrás.594 Ft
-
Dénes Natura Zöldborsó csíráztatásra (200 g)Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.594 Ft
-
Dénes Natura Repce csíráztatásra (200 g)Repce csíráztatásra 200 g (Brassica napus) Felhasználási javaslat: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm594 Ft
-
Dénes-Natura Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra 200 gMagas vitamintartalommal rendelkező, rostban gazdag, vegán fehérjeforrás.594 Ft
-
Dénes Natura Napraforgó csíráztatásra 200 gMagas vitamintartalommal rendelkező, rostban gazdag, vegán fehérjeforrás.595 Ft+1.299 Ft
-
Dénes Natura Zöldborsó csíráztatásra 200 gMagas vitamintartalommal rendelkező, rostban gazdag, vegán fehérjeforrás.595 Ft+1.299 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra napraforgó 200 gNatura csíráztatásra napraforgó 200 g Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és600 Ft+1.990 Ft
-
Dénes Natura Napraforgó csíráztatásra (200 g)Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hel604 Ft
-
Dénes Natura Szendvicspor, hajdinás (200 g)Összetevők: napraforgó, szezámmagpehely, zabkorpa, hajdinaliszt, (4 %) tengeri só és fűszerek. Fogyasztható fűszerként, vagy vajkrémmel, tejföllel kikeverve. Szendvicsre, köretre, egyéb tésztafélékre, ételekre szórva. Jótanács: minden gabona, vagy olajo614 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra repce 200 gNatura csíráztatásra repce 200 g Repce csíráztatásra (Brassica napus)630 Ft+1.990 Ft
-
Dénes-Natura Dénes Natura Napraforgó csíráztatásra 200 gMagas vitamintartalommal rendelkező, rostban gazdag, vegán fehérjeforrás.635 Ft
-
Dénes-Natura Dénes Natura Repce csíráztatásra 200 gMagas vitamintartalommal rendelkező, rostban gazdag, vegán fehérjeforrás.649 Ft
-
Dénes Natura Repce csíráztatásra 200 gMagas vitamintartalommal rendelkező, rostban gazdag, vegán fehérjeforrás.650 Ft+1.299 Ft
-
Dénes Natura Szendvicspor, szezámos (200 g)Összetevők: szezámpehely (42%), napraforgó, zabkorpa, tengeri só és fűszerek. Fogyasztható vajkrémmel, vagy tejföllel krémesítve, illetve ételekre szórva. A szezám és a zab egészségmegőrző hatása ezen megoldással is jelen lehet a natúrkonyha mindennapja653 Ft
-
Dénes Natura repce csíráztatásra 200 gAllergének a termékben: nincs Felhasználási javaslat: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm Tárolás: száraz, hűvös helyen670 Ft+990 Ft
-
Natura Natura szezámos szendvicskrémpor 200 gNatura szezámos szendvicskrémpor 200 g NATURA SZEZÁMOS SZENDVICSKRÉMPOR Fogyasztható vajkrémmel, vagy tejföllel krémesítve, illetve ételekre szórva. A szezám és a zab egészségmegőrző hatása ezen megoldással is jelen lehet a natúrkonyha mindennapjaiban670 Ft+1.990 Ft