Mungóbab
Találatok száma: 38 | 1/2. oldal | Rendezés: |
-
Rapunzel bio snacky mungóbab csíramag 40 gFelhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál Áztatási idő: 12 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x Csíráztatási idő: 3-5 nap Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat.566 Ft
-
Rapunzel bio snacky mungóbab csíramag 40 gFelhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál Áztatási idő: 12 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x Csíráztatási idő: 3-5 nap Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat.566 Ft
-
Natur Tanya Natur Tanya® Bavicchi Bio Mungóbab csíráztatáshozMIÉRT CSÍRÁZTASSUNK? A csírákat egyszerűen és praktikusan elő lehet állítani. Néhány nap alatt ehetővé válnak és ott vannak a házban egész éven át. A kifejlett növényhez képest ezek nagyobb koncentrációban és könnyebben felszívódó formában tartalmazzák a tápanyagokat.; A-, C-, K-vitaminban, valamint foszforban, magnéziumban, vasban és káliumban gazdagok. HOGYAN CSÍRÁZTASSUNK?Áztatási idő: 10 óra. Ellenőrizze, hogy nincsenek-e sérült magok, azokat távolítsa el. Miután lejárt az idő, moss594 Ft
-
Rapunzel bio snacky mungóbab csíramag 40 gA mungbabcsíra édes és frissen ropogós ízű. Ideális wok ételekhez, salátákhoz és tekercsekhez is. A csírák a legegyszerűbb módja annak, hogy fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, másodlagos növényi anyagokat és élelmi rostokat adjunk é630 Ft+1.590 Ft
-
Rapunzel bio snacky mungóbab csíramag 40 gA mungbabcsíra édes és frissen ropogós ízű. Ideális wok ételekhez, salátákhoz és tekercsekhez is. A csírák a legegyszerűbb módja annak, hogy fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, másodlagos növényi anyagokat és élelmi rostokat adjunk é630 Ft+1.590 Ft
-
Bavicchi Bio Mungóbab csíráztatáshoz - Extra fehérjetartalom. Különösen sportolók és kisgyermekek!Koleszterincsökkentő és vércukorszint szabályzó. Jelentős vas és C-vitamin tartalom. A csíráztatott babok könnyen emészthetőek, fogyasztásuk után nem termelődnek gázok. 90 g. HU-ÖKO-02 A csíráztatott babok könnyen emészthetőek, nem termelődnek gázok! 7648 Ft
-
Natur Tanya Natur Tanya® Bavicchi Bio Mungóbab csíráztatáshozMIÉRT CSÍRÁZTASSUNK? A csírákat egyszerűen és praktikusan elő lehet állítani. Néhány nap alatt ehetővé válnak és ott vannak a házban egész éven át. A kifejlett növényhez képest ezek nagyobb koncentrációban és könnyebben felszívódó formában tartalmazzák a tápanyagokat.; A-, C-, K-vitaminban, valamint foszforban, magnéziumban, vasban és káliumban gazdagok. HOGYAN CSÍRÁZTASSUNK?Áztatási idő: 10 óra. Ellenőrizze, hogy nincsenek-e sérült magok, azokat távolítsa el. Miután lejárt az idő, moss658 Ft
-
Rapunzel BioSnacky Mungobab csíramag 40 g RapunzelFelhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál Áztatási idő: 12 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x Csíráztatási idő: 3-5 nap Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Term683 Ft
-
Rapunzel bio snacky mungóbab csíramag 40 gRapunzel bio snacky mungóbab csíramag 40 g A mungbabcsíra édes és frissen ropogós ízű. Ideális wok ételekhez, salátákhoz és tekercsekhez is. A csírák a legegyszerűbb módja annak, hogy fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, másodlagos növ690 Ft
-
Rapunzel Rapunzel bio snacky mungóbab csíramag 40 gRapunzel bio snacky mungóbab csíramag 40 g A mungbabcsíra édes és frissen ropogós ízű. Ideális wok ételekhez, salátákhoz és tekercsekhez is. A csírák a legegyszerűbb módja annak, hogy fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, másodlagos növ709 Ft
-
Rapunzel bio snacky mungóbab csíramag 40 gRapunzel bio snacky mungóbab csíramag 40 g A mungbabcsíra édes és frissen ropogós ízű. Ideális wok ételekhez, salátákhoz és tekercsekhez is. A csírák a legegyszerűbb módja annak, hogy fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, másodlagos növ740 Ft
-
Bavicchi Bio Mungóbab csíráztatáshoz - Extra fehérjetartalom. Különösen sportolók és kisgyermekek!Különösen ajánlott sportolók és kisgyermekek részére! Jelentős vas és C-vitamin tartalom. A csíráztatott babok könnyen emészthetőek, nem termelődnek gázok!745 Ft
-
Natural Natural mungóbab 250gÖsszetevők: 100% szárított mungóbab750 Ft+1.145 Ft
-
Natural mungóbab 250 gA mungóbab konyhai felhasználása ugyanolyan sokrétű, mint a hagyományos babé. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Jelentős B- és C-vitamin forrás, vastartalma kiemelkedő, ezenkívül folsavat, magnéziumot, mangánt és foszfort tartalmaz. Fehérjébe790 Ft+1.590 Ft
-
Natural mungóbab 250 gA mungóbab konyhai felhasználása ugyanolyan sokrétű, mint a hagyományos babé. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Jelentős B- és C-vitamin forrás, vastartalma kiemelkedő, ezenkívül folsavat, magnéziumot, mangánt és foszfort tartalmaz. Fehérjébe790 Ft+1.590 Ft
-
- Natural mungóbab 250gA mungóbab konyhai felhasználása ugyanolyan sokrétű, mint a hagyományos babé. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Jelentős B- és C-vitamin forrás, vastartalma kiemelkedő, ezenkívül folsavat, magnéziumot, mangánt és foszfort tartalmaz. Fehérjében és rostban is gazdag. Felhasználása: egytálételek, főzelékék, saláták, pástétomok kedvelt alapanyaga. Készíthetünk belőle kását, színesítheti a reggeli ételeinket, de például levesnek is kiváló.Összetevők:, 100 szárított mungóbab (Vigna radiata)Át809 Ft
-
Natural Mungóbab 250 gNATURAL MUNGÓBAB 250G 100% szárított mungóbab (Vigna radiata) A mungóbab konyhai felhasználása ugyanolyan sokrétű, mint a hagyományos babé. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Jelentős B- és C-vitamin forrás, vastartalma kiemelkedő, ezenkívül fol828 Ft
-
Natural Mungóbab 250 gNATURAL MUNGÓBAB 250G 100% szárított mungóbab (Vigna radiata) A mungóbab konyhai felhasználása ugyanolyan sokrétű, mint a hagyományos babé. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Jelentős B- és C-vitamin forrás, vastartalma kiemelkedő, ezenkívül fol828 Ft
-
GEO BIO CSÍRAMAG MUNGÓBAB 90GGEO BIO CSÍRAMAG MUNGÓBAB 90G869 Ft
-
GEO BIO CSÍRAMAG MUNGÓBAB 90GGEO BIO CSÍRAMAG MUNGÓBAB 90G874 Ft