MORZSOLT 20 g
Találatok száma: 60 | 1/3. oldal | Rendezés: |
-
Erdészné Rozmaring Morzsolt 20 gAjánlott szárnyas ételekhez. Felhasználása Használják mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gombás- és halételek fűszerezésére, valamint különleges növényi ecetek készítésére, továbbá zsályával és hagymával pácok, szószok, bárány-,217 Ft
-
Lakhsmy Lakhsmy bazsalikom morzsolt 20 g 20 g239 Ft+890 Ft
-
Erdészné Rozmaring Morzsolt 20 gAjánlott szárnyas ételekhez. Felhasználása Használják mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gombás- és halételek fűszerezésére, valamint különleges növényi ecetek készítésére, továbbá zsályával és hagymával pácok, szószok, bárány-,239 Ft
-
Lakhsmy Lakhsmy borsikafű morzsolt 20 g 20 g239 Ft+890 Ft
-
Lakhsmy Lakhsmy rozmaring morzsolt 20 g 20 g240 Ft+890 Ft
-
Lakhsmy Lakhsmy kakukkfű morzsolt 20 g 20 g243 Ft+890 Ft
-
Lakhsmy Lakhsmy petrezselyem morzsolt 20 g 20 g249 Ft+890 Ft
-
Erdészné Kakukkfű Morzsolt 20 gErős, kámforos aromája miatt óvatosan kell használni, mert túladagolva megváltoztatja az étel jellegét. Illóolajainak megőrzése érdekében jól zárható edényben kell tartani. Friss ágacskái néhány napig hűtőben is elállnak. Leggyakoribb alkalmazásainehezebb251 Ft
-
Lakhsmy Lakhsmy lestyán morzsolt 20 g 20 g260 Ft+890 Ft
-
Lakhsmy Lakhsmy kapor morzsolt 20 g 20 g260 Ft+890 Ft
-
Lakhsmy bazsalikom morzsolt 20 gA bazsalikom az egyik legkellemesebb illatú fűszernövény, amely rendesen a földközi-tengeri konyha elengedhetetlen kelléke. Édeskés és aromás illatát különösen kedvelik. Mivel érzékeny aromája főzésnél hamar elillan, a főzés utolsó pillanatában, röviddel268 Ft
-
Lakhsmy kakukkfű morzsolt 20 gErős ízű, kissé kesernyés, kámforos illatú fűszer. Húsételek és húskészítmények, halak, gombák, hüvelyesek, saláták, szószok, levesek, vadételek és szárnyas-ételek ízesítésére is használhatjuk.274 Ft
-
Lakhsmy oreganó morzsolt 20 gAz oreganot „vad majorannának” és „szurokfűnek” is nevezték. A több elnevezés arra utal, hogy az oregano Európa különböző régiójaiban honos. A déli országok napsütésének köszönhetően aromája intenzívebb lesz, mint a közép-európai országokban termesztett o274 Ft
-
Lakhsmy borsikafű morzsolt 20 gBorsra emlékeztető illatú és ízű, Dél-Európában őshonos fűszernövény. Számos elnevezése létezik, a legismertebbek: csombor, borsfű, bécsi rozmaring, pereszlén(y), kerti izsópfű. Bors helyett, vagy annak kiegészítésére használható. Jellemzően káposztás274 Ft
-
Erdészné Kakukkfű Morzsolt 20 gErős, kámforos aromája miatt óvatosan kell használni, mert túladagolva megváltoztatja az étel jellegét. Illóolajainak megőrzése érdekében jól zárható edényben kell tartani. Friss ágacskái néhány napig hűtőben is elállnak. Leggyakoribb alkalmazásainehezebb276 Ft
-
Lakhsmy MAJORANNA MORZSOLT 20 g279 Ft+1.490 Ft
-
Lakhsmy Lakhsmy oreganó morzsolt 20 g 20 g280 Ft+890 Ft
-
Lakshmy zsálya morzsolt 20 gEgyes fajait dísznövénynek, másokat gyógynövénynek termesztik. Rekedtség és a torokgyulladások különféle válfajainak gyógyítására alkalmas. Gyulladásgátló, baktériumölő és fertőtlenítő hatású, de csereanyagtartalmánál fogva összehúzó és vérzéscsillapí280 Ft+1.590 Ft
-
Lakshmy borsikafű morzsolt 20 gA borsikafű más néven csombor. Európában honos növény levele adja a fűszert. A leveleket szedés után szárítják, majd morzsolják. Íze és illata borsra emlékeztet, emiatt gyakran alkalmazzák bors helyett a diétás ételekben. Húsételeket, káposztaételeket280 Ft+1.590 Ft
-
Lakshmy oreganó morzsolt 20 gA mediterrán térség egyik alapvető fűszere, az ottani konyhaművészet segítségével terjedt el használata az egész világon. Egyéni íze és aromája a majorannához és a kakukkfűhöz közelít. Grillezett húsokhoz, paradicsommártáshoz, halételekhez és burgon280 Ft+1.590 Ft