MORZSOLT 20
| Találatok száma: 10 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
BAZSALIKOM MORZSOLT 20 gBazsalikom305 Ft
-
OREGÁNÓ MORZSOLT 20 gOregánó312 Ft
-
LAKHSMI Oregáno morzsolt (20 g)Az oreganot ,,vad majorannának és ,,szurokfűnek is nevezték. A több elnevezés arra utal, hogy az oregano Európa különböző régiójaiban honos. A déli országok napsütésének köszönhetően aromája intenzívebb lesz, mint a közép-európai országokban termesztet337 Ft
-
LAKHSMI Bazsalikom morzsolt (20 g)A bazsalikom az egyik legkellemesebb illatú fűszernövény, amely rendesen a földközi-tengeri konyha elengedhetetlen kelléke. Édeskés és aromás illatát különösen kedvelik. Mivel érzékeny aromája főzésnél hamar elillan, a főzés utolsó pillanatában, rövidd343 Ft
-
LAKHSMI Borsikafű morzsolt (20 g)Borsra emlékeztető illatú és ízű, Dél-Európában őshonos fűszernövény. Számos elnevezése létezik, a legismertebbek: csombor, borsfű, bécsi rozmaring, pereszlén(y), kerti izsópfű. Bors helyett, vagy annak kiegészítésére használható. Jellemzően káposztás343 Ft
-
LAKHSMI Kakukkfű morzsolt (20 g)Erős ízű, kissé kesernyés, kámforos illatú fűszer. Húsételek és húskészítmények, halak, gombák, hüvelyesek, saláták, szószok, levesek, vadételek és szárnyas-ételek ízesítésére is használhatjuk.347 Ft
-
KAPOR MORZSOLT 20 gMorzsolt kapor376 Ft
-
TÁRKONY MORZSOLT 20 gTárkony419 Ft
-
LAKHSMI Kapor morzsolt (20 g)A kapor gyakori zöldfűszer a magyar konyhán. Készíthetünk belőle levest, mártást, de nem hiányozhat a főzelékekből. Kaporral ízesítjük a tejfölös báránypecsenyét, sőt halat, szárnyast, sertéshúst fűszerezhetünk vele A kaprot csokorba kötve frissen vásá430 Ft
-
LAKHSMI Tárkony morzsolt (20 g)Közép-Ázsiában őshonos, az ánizsmaghoz hasonló ízű, kissé csípős fűszernövény. Két elterjedt fajtája: a francia tárkony és az orosz tárkony (halványabb színű és pikánsabb ízű). A francia konyha előszeretettel használja a tárkonyt: saláták, szószok, sav434 Ft