KÖNYVKIADÓ SZAKÁCSKÖNYV
Találatok száma: 12 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Hermit Könyvkiadó Bt. Egyszerű de nagyszerű szakácskönyvA Nemzeti Örökség Kiadó újabb szakácskönyvvel gazdagítja gasztronómiai könyveinek számát. Ez a szakácskönyv is az 1920-as években keletkezett, abban az időben, amikor a magyar konyha igazi virágkorát élte. Zsuzsi néniről sajnos nem maradtak fenn adatok, de könyve igazi csemegékben bővelkedik. A szerző az alábbi gondolatokkal bocsátotta az útjára könyvét: "A sütés-főzésnél általában, az a régi közmondás járja, gyakorlat teszi az embert mesterré. Most már, hogy a főzésben és sütésben gyakorlatot1.575 Ft
-
Hermit Könyvkiadó Takarékos polgári szakácskönyv és házi cukrászatA mai időkhöz akarom e szakácskönyvet teljesen alkalmazni. A régi konzervatív és pazar konyhák nagyon is leépített tanácstalanságában akarok a háziasszonyok segítségére lenni, hogy a mai időkben a sok gond és nehéz megélhetési viszonyok között a háztartás költségeit, ami minden családban a legnagyobb, legsúlyosabb tétel, a főzésre eddig elköltött pénz kiadásokat redukálni tudják. A konyha nívója, ételeik változatossága kárt ne szenvedjen, hanem minél olcsóbban jobbat, változatosabbat, finomat tu2.175 Ft
-
Hermit Könyvkiadó Bt. Takarékos polgári szakácskönyv és házi cukrászatA mai időkhöz akarom e szakácskönyvet teljesen alkalmazni. A régi konzervatív és pazar konyhák nagyon is leépített tanácstalanságában akarok a háziasszonyok segítségére lenni, hogy a mai időkben a sok gond és nehéz megélhetési viszonyok között a háztartás költségeit, ami minden családban a legnagyobb, legsúlyosabb tétel, a főzésre eddig elköltött pénz kiadásokat redukálni tudják. A konyha nívója, ételeik változatossága kárt ne szenvedjen, hanem minél olcsóbban jobbat, változatosabbat, finomat tu2.610 Ft
-
Sziget Könyvkiadó Burgonyás szakácskönyvEbben a szakácskönyvben minden alkalomra találunk recepteket a gyors, egyszerű ételektől a különleges ínyencségekig. Természetesen mindegyiknek az alapja a burgonya, ami mindig jelen van életünkben a levestől a süteményig. A háziasszonyok többsége csak né2.808 Ft+790 Ft
-
Gabo Könyvkiadó Air fryer szakácskönyvAz Air Fryer szakácskönyv nagyszerű segítséget nyújt ahhoz, hogyan hozzuk ki a legtöbbet ebből a csodás konyhai eszközből, amely minimális zsíradékot igényel a sütéshez. Lenyűgöző, hogy a hagyományosan sütőben sült vagy grillezett ételektől a ropogós csicseriborsón és a cukkinicsipszen át a sütemények és a muffinok édes világáig milyen egyszerű finom ételeket készíteni az air fryerben.Cím: Air fryer szakácskönyv Szerző: Valentina Harris Fordító: Hári Katalin Kiadó: GABO KIADÓ Oldalak száma: 1443.688 Ft+1.090 Ft
-
Gabo Könyvkiadó És Keresk.Kft. Valentina Harris: Air Fryer szakácskönyvAz Air Fryer szakácskönyv nagyszerű segítséget nyújt ahhoz, hogyan hozd ki a legtöbbet ebből a csodás konyhai eszközből, amely minimális zsíradékot igényel a sütéshez. Lenyűgöző, hogy a hagyományosan sütőben sült vagy grillezett ételektől a ropogós csicse4.790 Ft
-
Libri Könyvkiadó Furmint szakácskönyvA Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű étele5.400 Ft+790 Ft
-
Libri Könyvkiadó Furmint szakácskönyv - Különleges ételek, kivételes borokA Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni. A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t 2016-ban az év éttermének választották. Horváth Gábor séf gyakran főz furminttal, és még több ételéhez ajánlja jó szívvel a furmint borokat. A külön5.625 Ft
-
Magvető Könyvkiadó Árnyékporocska + SzakácskönyvKner Piroska a Gyomai Kner Nyomda alapítójának, Kner Izidornak volt a legfiatalabb húga. 1877-ben született Gyomán, élete nagyobb részében háziasszonyként élt Rákosligeten. 1915-ben, a kor divatjának megfelelően, ő is írt egy szakácskönyvet, ám hiába remélte, hogy a családi kiadónál megjelenik, valahogy mindig hátrébb sorolódott az ő könyve. Az első világháború és az azt követő válságos időszak aztán végképp elsodorta, hisz addigra a spórolós szakácskönyvek ideje jött el. Kner Piroska kézirata a5.849 Ft
-
Gabo Könyvkiadó Nopi szakácskönyvYotam Ottolenghi világszerte ünnepelt izraeli-brit séf, a modern gasztronómia ismert képviselője. Sikeres londoni delikáteszüzletei mellett 2011-ben nyitotta meg a Sohóban a NOPI éttermet, amely rövid idő alatt a brit főváros kultikus helye lett. Ottoleng6.743 Ft+790 Ft
-
IPC Könyvkiadó A hivatalos Trónok harca szakácskönyvA hivatalos Trónok harca szakácskönyv meghívja Önt a Jég és Tűz világába: foglaljon helyet a dúsan megrakott asztalnál, melyen zamatos ételek sorakoznak Királyvártól a Dothraki-tengerig. Ezt a nyolcvan receptet - amelyek egy, a Citadellában talált, málladozó, régi kéziratból származnak - az elszánt Chelsea Monroe-Cassel modernizálta napjaink lelkes szakácsai számára. Akár a barnított vajas, omlós tészta titkára, akár egy fehérrévi húsos pitére vágysz, vagy egyszerűen csak egy bögre télivárosi wa8.999 Ft+1.090 Ft
-
IPC Könyvkiadó A hivatalos Trónok harca szakácskönyvA hivatalos Trónok harca szakácskönyv meghívja Önt a Jég és Tűz világába: foglaljon helyet a dúsan megrakott asztalnál, melyen zamatos ételek sorakoznak Királyvártól a Dothraki-tengerig. Ezt a nyolcvan receptet – amelyek egy, a Citadellában talált, málladozó, régi kéziratból származnak – az elszánt Chelsea Monroe-Cassel modernizálta napjaink lelkes szakácsai számára. Akár a barnított vajas, omlós tészta titkára, akár egy fehérrévi húsos pitére vágysz, vagy egyszerűen csak egy bögre télivárosi wa8.999 Ft