Konjac liszt 100g
Találatok száma: 7 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Paleolit Paleolit Konjac liszt 100g 120-200 mesh glükomannán tartalom min 90%Gliadin/glutén mentes, íztelen, szagtan kiváló viszkozitású sűrítőanyag, ami bármilyen diétába, étrendbe beilleszthető, alkalmas ételek sűrítésére, maglisztekből készült sütemények, kenyerek állagának javítására, pudingnak, önteteknek, zselés készítmények1.389 Ft+990 Ft
-
Paleolit Paleolit Konjac liszt 100g 120-200 mesh glükomannán tartalom min 90%Gliadin/glutén mentes, íztelen, szagtan kiváló viszkozitású sűrítőanyag, ami bármilyen diétába, étrendbe beilleszthető, alkalmas ételek sűrítésére, maglisztekből készült sütemények, kenyerek állagának javítására, pudingnak, önteteknek, zselés készítmények1.389 Ft+1.599 Ft
-
Paleolit Paleolit Konjac liszt 100g 120-200 mesh glükomannán tartalom min 90%Gliadin/glutén mentes, íztelen, szagtan kiváló viszkozitású sűrítőanyag, ami bármilyen diétába, étrendbe beilleszthető, alkalmas ételek sűrítésére, maglisztekből készült sütemények, kenyerek állagának javítására, pudingnak, önteteknek, zselés készítmények1.389 Ft+1.599 Ft
-
Paleolit Konjac liszt 100g 120-200 mesh glükomannán tartalom min 90%Helyettesíti a hagyományos liszteket, keményítőket és zselésítő anyagokat főzelékek, szószok, levesek sűrítésénél, készíthető belőle szénhidrátmentes puding és gyümölcszselé, alkalmazható maglisztből készülő sütemények alapanyagához adaléknak (száraza1.480 Ft+990 Ft
-
PaleoCentrum Kft. Paleolit Konjac liszt 100g 120-200 mesh glükomannán tartalom min 90%Gliadin-/gluténmentes, íztelen, szagtalan, kiváló viszkozitású sűrítőanyag, mely bármilyen diétába, étrendbe beilleszthető, alkalmas ételek sűrítésére, maglisztekből készült sütemények, kenyerek állagának javítására, pudingnak, önteteknek, zselés készítményeknek.1.594 Ft
-
BIOrganik Biorganik natúr Konjac liszt 100gA konjak lisztet az ördögnyelv nevű növény (Amorphophallus konjac)) gyökeréből készítik vízelvonással, őrléssel.1.994 Ft
-
Szafi Szafi Reform Konjakgumi (Konjac liszt) 100gA konjakgumi vízben oldódó lisztszerű, színtelen, szagtalan, törtfehér por (hidrokolloid), amelyet a konjaklisztből vizes extrakcióval állítanak elő. A konjakliszt az Amorphophallus konjac évelő növény gyökeréből előállított tisztítatlan nyers termék. A konjakgumi fő összetevője a glükomannán, egy vízben oldódó, rendkívül nagy vízmegkötő képességű élelmi rost. Kiválóan alkalmas főzelékek, krémek, pudingok sűrítésére, valamint sütemények, tészták, péksütemények tésztájába, a tészta állagának javí2.239 Ft+1.790 Ft