KIADÓ SZAKÁCSKÖNYV
| Találatok száma: 117 | 1/6. oldal | Rendezés: |
-
Black & White Kiadó Nagy szakácskönyv740 Ft
-
Háttér Kiadó Egyszemélyes szakácskönyv740 Ft
-
Corvina Kiadó Kis magyar szakácskönyvA szerző neve ma is jól ismert az egész világon, a hazánkba látogató turisták nagy része biztosan felkeresi az 1910-ben alapított hírneves vendéglőt, a Gundelt. Könyvünk a magyar szakácsművészet legnagyobb példányszámban, legtöbb nyelven megjelent receptgyűjteménye, első kiadása óta több mint negyven kiadást ért meg. A receptgyűjteményt a szerző fiai átdolgozták, modernizálták. A kis könyv előszava összefoglalja mindazt, amit e népszerű receptgyűjteményről tudni érdemes második része Gundel Káro740 Ft
-
Black & White Kiadó Arany szakácskönyv-az 1299 legjobb recept gyűjteménye740 Ft
-
Új Ex Libris Kiadó Konyhavarázs no. 6.: Indiai szakácskönyv950 Ft
-
Esély Kiadó Kft. Esély szakácskönyv (999 recept)990 Ft
-
Esély Kiadó Kft. Esély szakácskönyv (999 recept)990 Ft
-
Nemzeti Örökség Kiadó Egyszerű de nagyszerű szakácskönyvA Nemzeti Örökség Kiadó újabb szakácskönyvvel gazdagítja gasztronómiai könyveinek számát. Ez a szakácskönyv is az 1920-as években keletkezett, abban az időben, amikor a magyar konyha igazi virágkorát élte. Zsuzsi néniről sajnos nem maradtak fenn adatok, de könyve igazi csemegékben bővelkedik. A szerző az alábbi gondolatokkal bocsátotta az útjára könyvét: "A sütés-főzésnél általában, az a régi közmondás járja, gyakorlat teszi az embert mesterré. Most már, hogy a főzésben és sütésben gyakorlatot s1.313 Ft
-
Nemzeti Örökség Kiadó Egyszerű de nagyszerű szakácskönyvEgyszerű de nagyszerű szakácskönyv A Nemzeti Örökség Kiadó újabb szakácskönyvvel gazdagítja gasztronómiai könyveinek számát. Ez a szakácskönyv is az 1920-as években keletkezett, abban az időben, amikor a magyar konyha igazi virágkorát élte. Zsuzsi néni1.414 Ft+990 Ft
-
Corvina Kiadó Kis magyar szakácskönyv - MagyarSzerző: Gundel Károly Kiadó: Corvina Kiadó Oldalak száma: 100 Megjelenés: 2014. március Kötés: Keménytáblás E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyar1.638 Ft+1.150 Ft
-
Bioenergetic Kiadó Kft. Szivárvány szakácskönyv - Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt!A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok felett elpusztulnak, azért ha élő ételt szeretnénk, azt ne hevítsük fel ennél jobban. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője izgalmas, új receptjeinek hozzá1.868 Ft
-
Bioenergetic Kiadó Kft. Szivárvány szakácskönyv - Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt!Szivárvány szakácskönyv - Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt! A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jel2.011 Ft+990 Ft
-
Vince Kiadó Kft. Szakácskönyv - Hazai ízek újragondolvaA 21. század a hazai gasztronómiában forradalmat hozott. A magyar konyha legjobb hagyományait kellett összeegyeztetni a táplálkozástudomány legfrissebb eredményeivel. Ez az alapszakácskönyv olyan recepteket kínál, amelyek egyszerre hagyományőrzők és korszerűek. Hogy a főzés-sütés tudományának bonyolult világában könnyebben eligazodhassunk, a kötet használatához tudni érdemes: - a receptek általában 4 személyre szólnak - gyakran megtaláljuk egy-egy recept alatt annak változatát - a receptkere2.246 Ft
-
Belső EGÉSZ-ség kiadó Diétás szakácskönyvA diétás szakácskönyv összeállítója az alábbi szavakkal indítja útjára könyvét: "Ennek a könyvecskének ne legyen patikaszaga, hanem inkább finom konyhaillata." Ezért minden receptje arról árulkodik, hogy kellemes, ízletes ételt adjon a beteg, diétára szoruló, gyógyulni vágyó emberek asztalára. "A jó főzéshez szív kell. Aki nem főz szívvel és szeretettel, annak főztjén sosem lesz áldás. Pedig ki szorul erre leginkább? A beteg ember." - hangzik Dr. Szerb Zsigmond írásából.2.325 Ft
-
Vince Kiadó Kft. Szakácskönyv - Hazai ízek újragondolvaSzakácskönyv - Hazai ízek újragondolva A 21. század a hazai gasztronómiában forradalmat hozott. A magyar konyha legjobb hagyományait kellett összeegyeztetni a táplálkozástudomány legfrissebb eredményeivel. Ez az alapszakácskönyv olyan recepteket kíná2.419 Ft+990 Ft
-
Belső EGÉSZ-ség kiadó Diétás szakácskönyvDiétás szakácskönyv A diétás szakácskönyv összeállítója az alábbi szavakkal indítja útjára könyvét: Ennek a könyvecskének ne legyen patikaszaga, hanem inkább finom konyhaillata. Ezért minden receptje arról árulkodik, hogy kellemes, ízletes ételt adjo2.503 Ft+990 Ft
-
Nemzeti Örökség Kiadó Valódi magyar szakácskönyv„Rendkívül változatos élettapasztalat után írtam le e szakácskönyvet, kizárólag a saját emlékezetemből összeszedve. Nincsen e könyvben egyetlen étel sem, melyet magam – legalább párszor – el ne készítettem volna. Egyszerű, középosztálybeli háztartás keretébe illők ezek mind; de azért válogathat belőlük, vagyonnal bíró nagyobb mérvű háztartást vezető nő is éppen úgy, mint a legszegényebb család, vagy azok a hivatalt teljesítő nők, kik egyszerű cselédek gondjaira kénytelenek háztartásaikat bízni,2.625 Ft
-
Nemzeti Örökség Kiadó Legújabb magyar nemzeti szakácskönyv és teljes háziczukrászat"Gyakorlat teszi a mestert:" - írja a szerző. Ezt a népszerű közmondást bátran rá lehet alkalmazni a nők (sőt, most már a férfiak) leghasznosabb hivatására, a szakácsművészetre is. Ez az igazán ritka szakácskönyv még a tizenkilencedik század végén íródott és azóta sem jelent meg új kiadásban, pedig számtalan jobbnál-jobb receptet és tanácsot ad az ételeink elkészítéséhez. Legyen az vadétel, halétel, házi szárnyas, sertés, marha stb., de bőven akad a receptek között sütemény, torta elkészítéséh2.775 Ft
-
BELSŐ EGÉSZSÉG KIADÓ Diétás szakácskönyvA diétás szakácskönyv összeállítója az alábbi szavakkal indítja útjára könyvét: "Ennek a könyvecskének ne legyen patikaszaga, hanem inkább finom konyhaillata." Ezért minden receptje arról árulkodik, hogy kellemes, ízletes ételt adjon a beteg, diétára szoruló, gyógyulni vágyó emberek asztalára. "A jó főzéshez szív kell. Aki nem főz szívvel és szeretettel, annak főztjén sosem lesz áldás. Pedig ki szorul erre leginkább? A beteg ember." - hangzik Dr. Szerb Zsigmond írásából.2.790 Ft+2.499 Ft
-
Nemzeti Örökség Kiadó Valódi magyar szakácskönyvValódi magyar szakácskönyv „Rendkívül változatos élettapasztalat után írtam le e szakácskönyvet, kizárólag a saját emlékezetemből összeszedve. Nincsen e könyvben egyetlen étel sem, melyet magam – legalább párszor – el ne készítettem volna. Egyszerű, kö2.826 Ft+990 Ft