KIADÓ SZAKÁCSKÖNYV
Találatok száma: 142 | 1/8. oldal | Rendezés: |
-
Alexandra Kiadó - Kóstold Meg és Vegyél El! - 50+ Recept - Szakácskönyv50+ Ötletes Recept: Kóstold meg és vegyél el! ???????? Fedezd fel Raphaele Vidaling lenyűgöző receptjeit ebben a 160 oldalas szakácskönyvben! Több mint 50 modern és kreatív recept vár rád, melyek elkészítése egyszerű, mégis lenyűgöző eredményt garantál....495 Ft+999 Ft
-
Csengőkert Kiadó - Nagyszerű Húsételek - Szakácskönyv - 156 oldalNagyszerű húsételek: Ízletes receptek a hétköznapokra és az ünnepekre ???????????? Ez a Csengőkert Kiadó által 2014-ben megjelentetett szakácskönyv 156 oldalnyi finom húsétel receptet kínál. Tökéletes választás mindazoknak, akik szeretik a változatos és íz...495 Ft+999 Ft
-
Grafo Kiadó Dr. Oetker - Szakácskönyv kezdőknekDr. Oetker új szakácskönyve mindazoknak készült, akik már a kezdetektől jól akarnak főzni. A "Szakácskönyv kezdőknek" című kötet teljesen átdolgozva, új felfogásban, számos új recepttel kiegészítve, sok étvágygerjesztő képel és lépésről lépésre megmutatott ábrával, nagyobb alakban jelent meg. Dr. Oetker kísérleti konyhájában természetesen minden receptet kipróbáltak és úgy írták le, hogy még a kezdőknek is sikerüljön azokat elkészítni.990 Ft
-
Esély Kiadó Kft. Esély szakácskönyv (999 recept)990 Ft
-
Hermit Kiadó Egyszerű de nagyszerű szakácskönyvA Nemzeti Örökség Kiadó újabb szakácskönyvvel gazdagítja gasztronómiai könyveinek számát. Ez a szakácskönyv is az 1920-as években keletkezett, abban az időben, amikor a magyar konyha igazi virágkorát élte. Zsuzsi néniről sajnos nem maradtak fenn adatok, d1.278 Ft+1.190 Ft
-
Nemzeti Örökség Kiadó Egyszerű de nagyszerű szakácskönyvA Nemzeti Örökség Kiadó újabb szakácskönyvvel gazdagítja gasztronómiai könyveinek számát. Ez a szakácskönyv is az 1920-as években keletkezett, abban az időben, amikor a magyar konyha igazi virágkorát élte. Zsuzsi néniről sajnos nem maradtak fenn adatok, de könyve igazi csemegékben bővelkedik. A szerző az alábbi gondolatokkal bocsátotta az útjára könyvét: "A sütés-főzésnél általában, az a régi közmondás járja, gyakorlat teszi az embert mesterré. Most már, hogy a főzésben és sütésben gyakorlatot s1.313 Ft
-
Gabo Kiadó Kétszemélyes szakácskönyv - Ínycsiklandó ételek azoknak akik főzni és enni is szeretnekTöbb mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept Jó ízű ebédek, könnyű munka utáni étkezések, romantikus vacsorák. Rizs- és tészta-különlegességek, fűszeres előételek, nagyszerű zöldséges fogások, csábító desszertek. Főzési fortélyok, tálalási tanácsok, elkészítési variációk. Gyönyörű egész oldalas fotók minden egyes ételhez.1.341 Ft
-
Corvina Kiadó Kis magyar szakácskönyvE könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul. A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta sz1.463 Ft+1.190 Ft
-
Art Nouveau Kiadó - Burgonyás Ételek - 256 Recept - SzakácskönyvBurgonyás Ételek: 256 finom recept lépésről lépésre ???????? Ez a 256 oldalas szakácskönyv a burgonya minden rejtett ízét feltárja. Fedezd fel a burgonya sokoldalúságát, és készíts el ellenállhatatlan fogásokat a családnak és barátaidnak! A könyv lépésr...1.499 Ft+999 Ft
-
Alexandra Kiadó Szakácskönyv kétbalkezeseknekEzt a könyvet az esendő, erőfeszítéseikért viszont nagyon is becsülnivaló kétbalkezeseknek írtam. Ők azok, akiket a legnagyobb igyekezettel létrehozott alkotás után is csak így dicsérnek: ki gondolta volna...?! Jó, ha nem teszik hozzá: tényleg te csinálta1.539 Ft+1.190 Ft
-
CORVINA KIADO Gundel Károly - Kis magyar szakácskönyv Magyar Új borítósE könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul. A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezrei forgatják szerte a világon.1.599 Ft+1.499 Ft
-
Corvina Kiadó Kis magyar szakácskönyv (orosz)E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul. A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezrei forgatják szerte a világon.1.755 Ft
-
Nemzeti Örökség Kiadó Eredeti kunsági szakácskönyvA könyv az első világháború évei alatt keletkezett, szerzője özvegy Simon Elemérné, született Bolemán Ilona volt. A recepteket saját kipróbált tapasztalatai alapján állította össze és igazán praktikus segítség a magyaros, vagy ahogyan Ő gondolta, kunsági2.117 Ft+1.190 Ft
-
Hermit Kiadó Takarékos polgári szakácskönyv és házi cukrászatA mai időkhöz akarom e szakácskönyvet teljesen alkalmazni. A régi konzervatív és pazar konyhák nagyon is leépített tanácstalanságában akarok a háziasszonyok segítségére lenni, hogy a mai időkben a sok gond és nehéz megélhetési viszonyok között a háztartás2.117 Ft+1.190 Ft
-
Nemzeti Örökség Kiadó Eredeti kunsági szakácskönyvA könyv az első világháború évei alatt keletkezett, szerzője özvegy Simon Elemérné, született Bolemán Ilona volt. A recepteket saját kipróbált tapasztalatai alapján állította össze és igazán praktikus segítség a magyaros, vagy ahogyan Ő gondolta, kunsági ízeknek. A könyv több kiadást is megélt és szerzője folyamatosan bővítette újabb és újabb receptekkel. Aki gyűjtője a szakácskönyveknek és gyakorló szakácsként vagy háziasszonyként rendszeresen süt-főz, annak elengedhetetlen segítsége az "Ered2.175 Ft
-
Corvina Kiadó Sacher szakácskönyv - Osztrák konyhaművészetAz osztrák konyhaművészet kiemelkedő képviselője a Sacher. A bécsi és salzburgi Hotel Sacher étterme, valamint a bécsi, salzburgi, grazi és innsbrucki Café Sacher a legnemesebb osztrák gasztronómiai hagyományok őrzője, de egyben az újításokra is nyitott.2.243 Ft+1.190 Ft
-
Vince Kiadó Kft. Szakácskönyv - Hazai ízek újragondolvaA 21. század a hazai gasztronómiában forradalmat hozott. A magyar konyha legjobb hagyományait kellett összeegyeztetni a táplálkozástudomány legfrissebb eredményeivel. Ez az alapszakácskönyv olyan recepteket kínál, amelyek egyszerre hagyományőrzők és korszerűek. Hogy a főzés-sütés tudományának bonyolult világában könnyebben eligazodhassunk, a kötet használatához tudni érdemes: - a receptek általában 4 személyre szólnak - gyakran megtaláljuk egy-egy recept alatt annak változatát - a receptkere2.246 Ft
-
BELSŐ EGÉSZSÉG KIADÓ Diétás szakácskönyvA diétás szakácskönyv összeállítója az alábbi szavakkal indítja útjára könyvét: Ennek a könyvecskének ne legyen patikaszaga, hanem inkább finom konyhaillata. Ezért minden receptje arról árulkodik, hogy kellemes, ízletes ételt adjon a beteg, diétára szorul2.263 Ft+1.190 Ft
-
Alinea Kiadó Valódi magyar szakácskönyvZilahy Ágnes író, szerkesztő és nem utolsósorban háziasszony volt. Teleky Sándor gróf - Petőfi barátja, emigrációja idején jeles gasztronómussá lett hajdani 1848-as honvédtiszt - javaslatára kezdett szakácskönyvírásba. Az akkoriban kapható néhány, külföld2.272 Ft+1.190 Ft
-
Belső EGÉSZ-ség kiadó Diétás szakácskönyvA diétás szakácskönyv összeállítója az alábbi szavakkal indítja útjára könyvét: "Ennek a könyvecskének ne legyen patikaszaga, hanem inkább finom konyhaillata." Ezért minden receptje arról árulkodik, hogy kellemes, ízletes ételt adjon a beteg, diétára szoruló, gyógyulni vágyó emberek asztalára. "A jó főzéshez szív kell. Aki nem főz szívvel és szeretettel, annak főztjén sosem lesz áldás. Pedig ki szorul erre leginkább? A beteg ember." - hangzik Dr. Szerb Zsigmond írásából.2.325 Ft