Kenyerek
| Találatok száma: 24 | 1/2. oldal | Rendezés: |
-
Lomart Kenyerek, péksütemények, pizzákEzerféle variáció péksüteményekre. Kóstolta már a töltött kenyeret? Piknikre ideális. Csak fel kell szeletelni, és benne van minden, amitõl ízletes lett. Az olajbo990 Ft
-
Süssünk cukor nélkül! /Glutén- és laktózmentes kenyerek, torták, süteményekEgyre több embert érint valamilyen élelmiszer-intolerancia; emiatt sokan küzdenek olyan krónikus bántalmakkal, mint a felfúvódás, teltségérzet, fáradtság, motivációhiány, túlsúly vagy gyulladások. A tünetek kialakulásában nem lebecsülendő szerepet játszik2.329 Ft+1.290 Ft
-
Cser Kiadó Házi kenyerek, péksüteményekA könyv megmutatja, hogyan készíthetünk egyszerű, változatos, pikáns kenyeret, bagettet, bármilyen péksüteményt. Megismertet formázási technikákkal (pl. a tészta csavarása vagy fonása) és ötleteket ad a különböző sós, édes és zöldséges töltelékekre is. A2.551 Ft+1.379 Ft
-
Cser Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft. Házi kenyerek, péksütemények - Eredeti - Természetes - HáziA könyv megmutatja, hogyan készíthetünk egyszerű, változatos, pikáns kenyeret, bagettet, bármilyen péksüteményt. Megismertet formázási technikákkal (pl. a tészta csavarása vagy fonása) és ötleteket ad a különböző sós, édes és zöldséges töltelékekre is. A tartalomból Gabonafajták, lisztek tulajdonságai Tésztakészítés lépésről lépésre Hasznos sütési tanácsok és ötletek Egyszerű receptek a hétköznapokra és ünnepekre2.621 Ft
-
Eva Maria Lipp Eva Maria Lipp - Házi kenyerek, péksüteményekA könyv megmutatja, hogyan készíthetünk egyszerű, változatos, pikáns kenyeret, bagettet, bármilyen péksüteményt. Megismertet formázási technikákkal (pl. a tészta csavarása vagy fonása) és ötleteket ad a különböző sós, édes és zöldséges töltelékekre is. A tartalomból Gabonafajták, lisztek tulajdonságai Tésztakészítés lépésről lépésre Hasznos sütési tanácsok és ötletek Egyszerű receptek a hétköznapokra és ünnepekre2.691 Ft
-
OEM Ingrid Fröhwein, Eva Maria Lipp - Házi kenyerek péksüteményekA könyv megmutatja, hogyan készíthetünk egyszerű, változatos, pikáns kenyeret, bagettet, bármilyen péksüteményt. Megismertet formázási technikákkal (pl. a tészta csavarása vagy fonása) és ötleteket...2.742 Ft+1.990 Ft
-
Eva Maria Lipp Eva Maria Lipp - Házi kenyerek, péksüteményekA könyv megmutatja, hogyan készíthetünk egyszerű, változatos, pikáns kenyeret, bagettet, bármilyen péksüteményt. Megismertet formázási technikákkal (pl. a tészta csavarása vagy fonása) és ötleteket ad a különböző sós, édes és zöldséges töltelékekre is. A tartalomból Gabonafajták, lisztek tulajdonságai Tésztakészítés lépésről lépésre Hasznos sütési tanácsok és ötletek Egyszerű receptek a hétköznapokra és ünnepekre2.761 Ft
-
Cser Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft. Házi kenyerek, péksüteményekHázi kenyerek, péksütemények A könyv megmutatja, hogyan készíthetünk egyszerű, változatos, pikáns kenyeret, bagettet, bármilyen péksüteményt. Megismertet formázási technikákkal (pl. a tészta csavarása vagy fonása) és ötleteket ad a különböző sós, édes2.822 Ft+990 Ft
-
Házi kenyerek, péksüteményekSzerző: Eva Maria Lipp - Ingrid Fröhwein Kiadó: Cser Kiadó Kiadás éve: 2019. január Oldalszám: 152 ISBN: 9789632785691 A könyv megmutatja, hogyan készíthetünk egyszerű, változatos, pikáns kenyeret, bagettet, bármilyen péksüteményt. Megismertet formáz2.936 Ft+1.150 Ft
-
Eva Maria Lipp Eva Maria Lipp - Házi kenyerek, péksüteményekA könyv megmutatja, hogyan készíthetünk egyszerű, változatos, pikáns kenyeret, bagettet, bármilyen péksüteményt. Megismertet formázási technikákkal (pl. a tészta csavarása vagy fonása) és ötleteket ad a különböző sós, édes és zöldséges töltelékekre is. A tartalomból Gabonafajták, lisztek tulajdonságai Tésztakészítés lépésről lépésre Hasznos sütési tanácsok és ötletek Egyszerű receptek a hétköznapokra és ünnepekre2.970 Ft
-
Cser Kiadó Házi kenyerek, péksüteményekA könyv megmutatja, hogyan készíthetünk egyszerű, változatos, pikáns kenyeret, bagettet, bármilyen péksüteményt. Megismertet formázási technikákkal (pl. a tészta csavarása vagy fonása) és ötleteket ad a különböző sós, édes és zöldséges töltelékekre is. A tartalomból Gabonafajták, lisztek tulajdonságai Tésztakészítés lépésről lépésre Hasznos sütési tanácsok és ötletek Egyszerű receptek a hétköznapokra és ünnepekre3.146 Ft+2.499 Ft
-
Fermentáljunk! - Savanyú káposzták, kimcsik, fermentált zöldségek, gyümölcsök és italok, magsajtok, kenyerekKáposzta, só, víz… és idő. Csupán ennyi kell ahhoz, hogy elkészítsük az egyik legegészségesebb élelmiszert, a savanyú káposztát. A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és4.392 Ft+1.390 Ft
-
Kovászkaland - Kenyerek, sós és édes sütemények természetesenMiért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is,5.723 Ft+1.290 Ft
-
Kovászkaland - Kenyerek, sós és édes sütemények természetesenMiért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is,5.839 Ft+1.390 Ft
-
Boook Kiadó Kft Kovászkaland - Kenyerek, sós és édes sütemények természetesenMiért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyűjtemény 31 igazán menő kovászos recepttel vár. Vágj bele a kovászkalandba, hogy a saját kenyeredbe is belevághass! "Déri Szilvia igaz5.841 Ft+990 Ft
-
Csipet Kiadó Fermentáljunk! - Savanyú káposzták, kimcsik, fermentált zöldségek, gyümölcsök és italok, magsajtok, kenyerekKáposzta, só, víz... és idő. Csupán ennyi kell ahhoz, hogy elkészítsük az egyik legegészségesebb élelmiszert, a savanyú káposztát. A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egés6.460 Ft+990 Ft
-
Déri Szilvia: Kovászkaland - Kenyerek, sós és édes sütemények természetesenSÜTÉS BOLTI ÉLESZTŐ NÉLKÜL, KOVÁSSZAL Miért is kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megos6.490 Ft
-
BookLab Gluténmentes pékség - Kenyerek és péksütemények élesztővel, sütőporral, szódabikarbónával vagy kovásszalFriss kenyérillat, ropogós kiflik és bagettek, foszlós péksütemények - mindez glutén és tej nélkül! Azoknak sem kell többé kompromisszumot kötni, akiknek mentesen kell táplálkozniuk, és szeretik a hagyományos ízeket. A Gluténmentes pékség bővített és átdolgozott kiadásában a korábbi 50 recepten túl több mint 20 újat, valamint rengeteg hasznos tippet és technikai tanácsot találunk. Az élesztős, sütőporos és szódabikarbónás változatoknak köszönhetően akkor is bátran elkezdhetjük a kenyérsütést, ha7.650 Ft
-
BookLab Gluténmentes pékség - Kenyerek és péksütemények élesztővel, sütőporral, szódabikarbónával vagy kovásszalFriss kenyérillat, ropogós kiflik és bagettek, foszlós péksütemények – mindez glutén és tej nélkül! Azoknak sem kell többé kompromisszumot kötni, akiknek mentesen kell táplálkozniuk, és szeretik a hagyományos ízeket. A Gluténmentes pékség bővített és átdolgozott kiadásában a korábbi 50 recepten túl több mint 20 újat, valamint rengeteg hasznos tippet és technikai tanácsot találunk. Az élesztős, sütőporos és szódabikarbónás változatoknak köszönhetően akkor is bátran elkezdhetjük a kenyérsütést, ha7.650 Ft+2.499 Ft
-
Csipet Kiadó Fermentáljunk! - Savanyú káposzták, kimcsik, fermentált zöldségek, gyümölcsök és italok, magsajtok, kenyerekKáposzta, só, víz... és idő. Csupán ennyi kell ahhoz, hogy elkészítsük az egyik legegészségesebb élelmiszert, a savanyú káposztát. A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egés7.650 Ft+2.499 Ft