Kakaópor 22
Találatok száma: 24 | 1/2. oldal | Rendezés: |
-
Tutti holland kakaópor 20-22% 70g849 Ft+1.599 Ft
-
Tutti Tutti Eredeti holland kakaópor 20-22% 100gTutti Eredeti holland kakaópor 20-22% 100g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: Elkészítés és felhasználás Felhasználási javaslat: Kakaóital készítéshez - Keverjünk össze egy kiskanálnyi (4 g) kakaóport és kétszer annyi cukrot egy csészében. - Adjunk hozzá kevés hideg tejet vagy vizet és keverjük simára. - Keverés közben hígítsuk fel forró tejjel. Süteményekhez - Az aktuális receptúra szerint adagoljuk. Összetevők: Kakaópor alkalizált, Savanyúságot szabályozó anyagok (1.090 Ft+1.490 Ft
-
Lechner és Zentai Kft. Nature Cookta Holland Kakaópor 20-22% 200 g2.229 Ft
-
Holland kakaópor 20-22 % 0,25 kgÖsszetevők:kakaópor,savanyúságot szabályzó anyag:E525,E501 Leírás: 20-22%-os zsírtartalommal. Összetevők: gondosan válogatott kakaóbab Átlagos tápértékadatok 100 g termékben energia: 1539 kJ/ 368 kcal zsír:20,7 g ebből telített: 12,5 g szénhidrát: 8,92.290 Ft
-
Nature Cookta Nature Cookta Holland kakaópor (20-22% zsírtartalom) 200 gTöbbféle kakaópor létezik, melyek eltérő ph-értékkel és zsiradéktartalommal, így ebből eredően különböző ízekkel és színekkel rendelkeznek. A 0%-os kakaót általában a nedvesítő hatás és az oldékonyság javítására használják italgyártó cégek. Általánosságban a 10-12%-os kakaót használják, míg a 20-22%-os kakaó tulajdonsága, hogy alkalmazásával sokkal jobb ízt kapunk, ezzel növelve az italok, ételek élvezeti értékét Fogyasztási javaslat: Egy kiskanálnyi kakaót keverjünk össze természetes éde2.311 Ft+1.149 Ft
-
Bulkshop kakaópor holland magas zsírtartalmú 20-22% 250gKakaópor (zsíros, holland, alkalizált) Zsíros, alkalizált kakaópor 22-24% kakaóvaj tartalommal. Ezt a cukrozatlan kakaóport kifejezetten sütéshez javasoljuk. Magas kakaóvajtartalmának, intenzív barna színének és telt ízének köszönhetően ideális minden kakaós és csokoládés sütemény készítéséhez. A sütés mellett természetesen desszertek, forró csoki, kakaós italok készítéséhez is kiválóan használható. Az alkalizált kakaópor esetén intenzívebb a csokoládés illat és kevésbé keserű az íz. Felhasz2.390 Ft+990 Ft
-
Paleolit Paleolit Kakaópor 20-22% Alkalizált 250g holland típusú20-22%-os kakaópor, alkalizált pH: 7,8 A kakaó pozitív élettani hatásai:- több mint 300-féle különböző értékes vegyületet tartalmaz - az ásványi anyag és vitaminok bőséges tárháza, gazdagon megtalálható benne a foszfor, a magnézium, a réz és a kálium,2.599 Ft+1.540 Ft
-
Paleolit Paleolit Kakaópor 20-22% Alkalizált 250g holland típusú20-22%-os kakaópor, alkalizált pH: 7,8 A kakaó pozitív élettani hatásai:- több mint 300-féle különböző értékes vegyületet tartalmaz - az ásványi anyag és vitaminok bőséges tárháza, gazdagon megtalálható benne a foszfor, a magnézium, a réz és a kálium,2.599 Ft
-
Paleolit Paleolit Kakaópor 20-22% Alkalizált 250g holland típusú20-22%-os kakaópor, alkalizált pH: 7,8 A kakaó pozitív élettani hatásai:- több mint 300-féle különböző értékes vegyületet tartalmaz - az ásványi anyag és vitaminok bőséges tárháza, gazdagon megtalálható benne a foszfor, a magnézium, a réz és a kálium,2.629 Ft+1.190 Ft
-
Holland kakaópor 20-22% 250gHolland Kakaópor 20/22% – 250 g A Holland Kakaópor 20/22% kiváló minőségű kakaó, amely gazdag, mély ízvilágával és sötét színével minden édességet különlegessé tesz. A 250 g-os kiszerelés ideális választás otthoni és professzionális felhasználásra egya3.560 Ft
-
Paleolit Paleolit Kakaópor 20-22% Alkalizált 500g holland típusú20-22%-os kakaópor, alkalizált pH: 7,8 A kakaó pozitív élettani hatásai:- több mint 300-féle különböző értékes vegyületet tartalmaz - az ásványi anyag és vitaminok bőséges tárháza, gazdagon megtalálható benne a foszfor, a magnézium, a réz és a kálium,4.649 Ft
-
Paleolit Paleolit Kakaópor 20-22% Alkalizált 500g holland típusú20-22%-os kakaópor, alkalizált pH: 7,8 A kakaó pozitív élettani hatásai:- több mint 300-féle különböző értékes vegyületet tartalmaz - az ásványi anyag és vitaminok bőséges tárháza, gazdagon megtalálható benne a foszfor, a magnézium, a réz és a kálium,4.649 Ft+1.540 Ft
-
Paleolit Paleolit Kakaópor 20-22% Alkalizált 500g holland típusú20-22%-os kakaópor, alkalizált pH: 7,8 A kakaó pozitív élettani hatásai:- több mint 300-féle különböző értékes vegyületet tartalmaz - az ásványi anyag és vitaminok bőséges tárháza, gazdagon megtalálható benne a foszfor, a magnézium, a réz és a kálium,4.699 Ft+1.190 Ft
-
Tutti holland kakaópor 20-22 % 1 kg11.250 Ft+1.384 Ft
-
Holland kakaópor 20-22% 2kgHolland Kakaópor 20/22% – 2 kg A Holland Kakaópor 20/22% 2 kg-os kiszerelése ideális választás a nagyobb mennyiségben készítő cukrászok, házi édességkészítők és éttermek számára. A prémium minőségű, holland feldolgozású kakaópor gazdag, mély kakaó ízt20.060 Ft
-
m-Gél 2 kg 20-22%-os holland kakaóporA cukrozatlan 2 kg 20-22%-os holland kakaóport kifejezetten sütéshez javasoljuk. Kakaóvaj tartalmának, intenzív vörösesbarna színének és telt ízének köszönhetően ideális minden kakaós és csokoládés sütemény készítéséhez. Felhasználását elsősorban sütemények tésztáihoz, krémekhez, töltelékekhez és bevonatokhoz ajánljuk. Ez a gazdaságos kiszerelés sokáig elég lesz a sütés-főzés során. A sütés mellett természetesen desszertek, forró csoki, kakaós italok készítéséhez is kiváló. Zsírtartalom: 20-21.249 Ft+1.170 Ft