Joico Color

Találatok száma: 9 1/1. oldal Rendezés:
 • Joico Color Endure sampon a hajszín megóvására 300 ml
  Joico Color Endure sampon a hajszín megóvására 300 ml
  Joico Color Endure, 300 ml, Samponok nőknek, A kiváló Joico Color Endure sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtfényessé és dússá teszi a hajatmeghosszabbítja a hajszín tartósságátregenerálja és táplálja a hajatÖsszetétel:szulfátmentesHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Az optimális hatás elé
  4.270 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Infuse Brown hidratáló sampon a barna és sötét árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Brown hidratáló sampon a barna és sötét árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Brown, 300 ml, Samponok nőknek, A kiváló Joico Color Infuse Brown sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtregenerálja és táplálja a hajatintenzíven hidratálHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást.
  4.390 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Endure kondicionáló festett hajra 300 ml
  Joico Color Endure kondicionáló festett hajra 300 ml
  Joico Color Endure, 300 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Joico Color Endure kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:meghosszabbítja a szín tartósságátvédi a külső környezet negatív hatásaitólmegkönnyíti a kifésülést és a haj formázásátÖsszetétel:szulfátmentesHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le.
  4.490 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Infuse Brown kondicionáló a barna és sötét árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Brown kondicionáló a barna és sötét árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Brown, 300 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Joico Color Infuse Brown kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:megkönnyíti a kifésülést és a haj formázásátszükséges mértékben hidratálintenzívebbé teszi a hajszíntHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le.
  4.700 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Infuse Red sampon a festett haj védelmére a vörös árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Red sampon a festett haj védelmére a vörös árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Red, 300 ml, Samponok nőknek, A kiváló Joico Color Infuse Red sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:intenzíven hidratálfényessé és dússá teszi a hajatmeghosszabbítja a hajszín tartósságátHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást.
  5.390 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico K-PAK Color Therapy olaj spray hajra a szín védelméért 212 ml
  Joico K-PAK Color Therapy olaj spray hajra a szín védelméért 212 ml
  Joico K-PAK Color Therapy, 212 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Joico K-PAK Color Therapy hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:minden hajtípust és frizurát erősen rögzítnem hagy maradványokat a hajban és könnyen kifésülhetővitalitást és fényt ad a hajnakHasználata:Használat előtt alaposan rázza fel. Permetezze 30 cm távolságból a száraz hajra.
  5.430 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Infuse Red kondicionáló festett hajra a vörös árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Red kondicionáló festett hajra a vörös árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Red, 300 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Joico Color Infuse Red kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:kisimítja a hajat és meggátolja a kreppesedésétmegkönnyíti a kifésülést és a haj formázásátintenzívebbé teszi a hajszíntHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le.
  6.290 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Balance Blue kondicionáló szőke hajra semlegesíti a sárgás tónusokat 300 ml
  Joico Color Balance Blue kondicionáló szőke hajra semlegesíti a sárgás tónusokat 300 ml
  Joico Color Balance Blue, 300 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Joico Color Balance kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:megkönnyíti a kifésülést és a haj formázásátszükséges mértékben hidratálintenzívebbé teszi a hajszíntHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le.
  6.290 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Endure sampon a hajszín megóvására 1000 ml
  Joico Color Endure sampon a hajszín megóvására 1000 ml
  Joico Color Endure, 1000 ml, Samponok nőknek, A kiváló Joico Color Endure sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtfényessé és dússá teszi a hajatmeghosszabbítja a hajszín tartósságátregenerálja és táplálja a hajatÖsszetétel:szulfátmentesHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Az optimális hatás el
  12.340 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino