Joico

Találatok száma: 27 1/2. oldal Rendezés:
 • Joico Olivia Garden arany neszeszer
  Joico Olivia Garden arany neszeszer
  Olivia Garden arany neszeszer - Elegáns Olivia Garden neszeszer körkefék vagy egyéb hajápápolási, kozmetikai termékek tárolására - Magas minőségű műanyagból ...
  1.990 Ft
  +1.290 Ft
  Hajpatika Fodrászkellék
  Hajpatika Fodrászkellék
 • Joico Style and Finish styling gél erős fixálás 250 ml
  Joico Style and Finish styling gél erős fixálás 250 ml
  Joico Style and Finish, 250 ml, Hajzselék nőknek, A minőségi Joico Style and Finish hajzselé pontosan az ön elképzelésének megfelelő formát biztosít a frizurájának.Tulajdonságok:erősen rögzítgarantálja a frizura egész napi tartásátnem tapasztja össze a hajszálakat és könnyen kifésülhetőHasználata:Vigye fel a nedves hajra és végezze el a kívánt hajformázást.
  3.090 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Style and Finish spray az alakért és formáért 300 ml
  Joico Style and Finish spray az alakért és formáért 300 ml
  Joico Style and Finish, 300 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Joico Style and Finish hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:UV-sugárzás elleni védelmet nyújtvitalitást és fényt ad a hajnakhajkímélő készítményegyszerű és gyors alkalmazásHasználata:Permetezze 30 cm távolságból a száraz hajra.
  3.830 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Balance Purple kondicionáló semlegesíti a sárgás tónusokat 300 ml
  Joico Color Balance Purple kondicionáló semlegesíti a sárgás tónusokat 300 ml
  Joico Color Balance Purple, 300 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Joico Color Balance kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:szükséges mértékben hidratálintenzívebbé teszi a hajszíntlezárja a hajszálak felszínét, ellenállóbbá teszi azokatHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le.
  4.090 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Endure sampon a hajszín megóvására 300 ml
  Joico Color Endure sampon a hajszín megóvására 300 ml
  Joico Color Endure, 300 ml, Samponok nőknek, A kiváló Joico Color Endure sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtfényessé és dússá teszi a hajatmeghosszabbítja a hajszín tartósságátregenerálja és táplálja a hajatÖsszetétel:szulfátmentesHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Az optimális hatás elé
  4.270 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Infuse Brown hidratáló sampon a barna és sötét árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Brown hidratáló sampon a barna és sötét árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Brown, 300 ml, Samponok nőknek, A kiváló Joico Color Infuse Brown sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtregenerálja és táplálja a hajatintenzíven hidratálHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást.
  4.390 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Style and Finish gél közepes tartás 250 ml
  Joico Style and Finish gél közepes tartás 250 ml
  Joico Style and Finish, 250 ml, Hajzselék nőknek, A minőségi Joico Style and Finish hajzselé pontosan az ön elképzelésének megfelelő formát biztosít a frizurájának.Tulajdonságok:erősen rögzíttökéletes hajformázást eredményezgarantálja a frizura egész napi tartásátHasználata:Vigye fel a nedves hajra és végezze el a kívánt hajformázást.
  4.490 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Endure kondicionáló festett hajra 300 ml
  Joico Color Endure kondicionáló festett hajra 300 ml
  Joico Color Endure, 300 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Joico Color Endure kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:meghosszabbítja a szín tartósságátvédi a külső környezet negatív hatásaitólmegkönnyíti a kifésülést és a haj formázásátÖsszetétel:szulfátmentesHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le.
  4.490 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Style and Finish tej a hajra az erős és csillogó hajért 300 ml
  Joico Style and Finish tej a hajra az erős és csillogó hajért 300 ml
  Joico Style and Finish, 300 ml, Egyéb hajformázás nőknek, A minőségi Joico Style and Finish hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:egészséges ragyogást biztosítnem nehezíti el a hajatHasználata:Tegyen egy kis mennyiségű készítményt a tenyerébe és vigye fel a hajára.
  4.690 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Infuse Brown kondicionáló a barna és sötét árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Brown kondicionáló a barna és sötét árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Brown, 300 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Joico Color Infuse Brown kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:megkönnyíti a kifésülést és a haj formázásátszükséges mértékben hidratálintenzívebbé teszi a hajszíntHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le.
  4.700 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Infuse Red sampon a festett haj védelmére a vörös árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Red sampon a festett haj védelmére a vörös árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Red, 300 ml, Samponok nőknek, A kiváló Joico Color Infuse Red sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:intenzíven hidratálfényessé és dússá teszi a hajatmeghosszabbítja a hajszín tartósságátHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást.
  5.390 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico K-PAK Color Therapy olaj spray hajra a szín védelméért 212 ml
  Joico K-PAK Color Therapy olaj spray hajra a szín védelméért 212 ml
  Joico K-PAK Color Therapy, 212 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Joico K-PAK Color Therapy hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:minden hajtípust és frizurát erősen rögzítnem hagy maradványokat a hajban és könnyen kifésülhetővitalitást és fényt ad a hajnakHasználata:Használat előtt alaposan rázza fel. Permetezze 30 cm távolságból a száraz hajra.
  5.390 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Style and Finish spray a végső hajformázásra könnyű fixálás 150 ml
  Joico Style and Finish spray a végső hajformázásra könnyű fixálás 150 ml
  Joico Style and Finish, 150 ml, Egyéb hajformázás nőknek, A minőségi Joico Style and Finish hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:nem keményedik meg a hajbantökéletes volumen és formanem nehezíti el a hajatHasználata:Dolgozza be a száraz hajba és formázza azt a kívánt formára.
  5.390 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico K-PAK kondicionáló a károsult hajra 300 ml
  Joico K-PAK kondicionáló a károsult hajra 300 ml
  Joico K-PAK, 300 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Joico K-PAK K-PAK kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:szükséges mértékben hidratálintenzívebbé teszi a hajszíntmeghosszabbítja a szín tartósságátkisimítja a hajat és meggátolja a kreppesedésétHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le.
  5.880 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Infuse Red kondicionáló festett hajra a vörös árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Red kondicionáló festett hajra a vörös árnyalatú hajra 300 ml
  Joico Color Infuse Red, 300 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Joico Color Infuse Red kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:kisimítja a hajat és meggátolja a kreppesedésétmegkönnyíti a kifésülést és a haj formázásátintenzívebbé teszi a hajszíntHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le.
  6.290 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Color Balance Blue kondicionáló szőke hajra semlegesíti a sárgás tónusokat 300 ml
  Joico Color Balance Blue kondicionáló szőke hajra semlegesíti a sárgás tónusokat 300 ml
  Joico Color Balance Blue, 300 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Joico Color Balance kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:megkönnyíti a kifésülést és a haj formázásátszükséges mértékben hidratálintenzívebbé teszi a hajszíntHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le.
  6.290 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Style and Finish styling gél professzionális használatra Hold 08 1000 ml
  Joico Style and Finish styling gél professzionális használatra Hold 08 1000 ml
  Joico Style and Finish, 1000 ml, Egyéb hajformázás nőknek, A minőségi Joico Style and Finish hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:extra erős tartástartós hatásegészséges ragyogást biztosítnem hagy nyomot maga utánHasználata:Tegyen egy kis mennyiségű készítményt a tenyerébe és vigye fel a hajára.
  6.690 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico K-PAK Style balzsam hajegyenesítésre 200 ml
  Joico K-PAK Style balzsam hajegyenesítésre 200 ml
  Joico K-PAK Style, 200 ml, Hajbalzsamok nőknek, A minőségi Joico K-PAK Style hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:hidratálkisimítegészséges ragyogást biztosít
  6.690 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico K-PAK Moisture maszk száraz és sérült hajra 250 ml
  Joico K-PAK Moisture maszk száraz és sérült hajra 250 ml
  Joico K-PAK Moisture, 250 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Joico K-PAK Moisture hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratálkáprázatos fényt ad a hajnaka haj selymes tapintásúvá válikHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le.
  7.730 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino
 • Joico Blonde Life élénkítő maszk az intenzív hidratálásért 150 ml
  Joico Blonde Life élénkítő maszk az intenzív hidratálásért 150 ml
  Joico Blonde Life, 150 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Joico Blonde Life hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:teljes hosszukban regenerálja a hajszálakatintenzíven hidratálkáprázatos fényt ad a hajnakHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le.
  7.990 Ft
  +990 Ft
  Notino
  Notino