Jégpohár készítő

Találatok száma: 4 1/1. oldal Rendezés:
 • Röviditalos jégpohár készítő forma
  Röviditalos jégpohár készítő forma
  Készíts  jégpoharakat  a  szilikonos pohár készítő formával! A partyk kedvence lesz a  jégpohárban kínált ital. Nincs más dolgod, mint a  formába vizet önteni  és  betenni a formát  a fagyasztóba. A kész jégpoharakat a  szilikon formából könnyen kitudod fordítani  és már töltheted is bele az italt. A kész jégpoharak átmérője 3,5 cm, magassága 5 cm. A szilikonos jégpohár készítő forma  ajándékba  is remek ötlet!
  868 Ft
  +1.099 Ft
  sussvelem.com
  sussvelem.com
 • Szilikonos jégpohár készítő forma
  Szilikonos jégpohár készítő forma
  Készíts jégpoharakat a szilikonos pohár készítő formával! A partyk kedvence lesz a jégpohárban kínált ital. Nincs más dolgod, mint a formába vizet önteni és betenni a formát a fagyasztóba. A kész jégpoharakat a szilikon formából könnyen kitudod fordítani és már töltheted is bele az italt. A kész jégpoharak átmérője 3,5 cm, magassága 5,5 cm A szilikonos jégpohár készítő forma ajándékba is remek ötlet!
  1.084 Ft
  +1.099 Ft
  sussvelem.com
  sussvelem.com
 • Jégpohár készítő 12 db-hoz (72155)
  Jégpohár készítő 12 db-hoz (72155)
  ​A jégpohár készítő szettel 12 db jégpohár készítése lehetséges. Használata egyszerű, töltse meg a formát vízzel 3/4 részig, majd tegye rá a felső formarészt, ez után helyezze be a mélyhűtőbe. Ha megfagyott szedje szét a formát. A jégpohár színezésére használhat szirupokat, szörpöket, így még egyedibbé teheti a frissítő italokat. 
  1.192 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • PERFECT HOME Perfect Home 72155 Jégpohár készítő, 12 db
  PERFECT HOME Perfect Home 72155 Jégpohár készítő, 12 db
  Szín: Kék, Zöld, Termék típusa: Jégpohár készítő, Anyaga: Műanyag
  1.499 Ft
  +890 Ft
  Media Markt
  Media Markt