JBL ProScape

Találatok száma: 7 1/1. oldal Rendezés:
 • JBL JBL ProScape K Macroelements 250 ml
  JBL JBL ProScape K Macroelements 250 ml
  250ml A JBL ProScape K Macroelements (kálium növénytáp) egy esszenciális makro tápanyag akváriumi növényekhez, ami legalább annyira fontos mint például a vas. Különösen lágy vizes akváriumokban gyakran fordul elő kálium hiány. Kálium hiány, a legtöbb esetben, a hasonló tünetek miatt, könnyen összekeverhető a vashiánnyal, de a kálium hiány esetén az egész levél sárga, halvány színű már már fehér. Vashiány esetén zöld levelekkel is találkozhatunk. Használjuk a kálium tápozást meglévő tápozásun
  2.790 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL ProScape P Macroelements 250ml
  JBL JBL ProScape P Macroelements 250ml
  250ml JBL ProScape P Macroelements Foszfor növénytáp 250ml Kiegészítő foszfát táp növényes vagy kevés hallal telepített akváriumokba.
  2.890 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL Proscape Cleaning akvaráium tisztító kesztyű
  JBL JBL Proscape Cleaning akvaráium tisztító kesztyű
  A JBL Proscape Cleaning akvaráium tisztító kesztyű könnyed akváriumüveg tisztítást tesz lehetővé. Tisztíthatjuk vele növényeink levelét és a dekorokat. Beférünk vele minden sarokba és nehezen elérhető helyre. Tisztává tehetjük vele a pumpákat és szűrőket.
  3.090 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL ProScape NPK Macroelements 250ml
  JBL JBL ProScape NPK Macroelements 250ml
  250ml Ellentétben a halakkal dúsan betelepített társas akváriumokkal, a növényes akváriumokban szükség van plusz nitrogén, foszfor és kálium bevitelre. A jó arányokkal kialakított NPK Macroelements elősegíti a növényes akváriumok látványos fejlődését. Használatával elkerülhetők az olyan hiánytünetek, mint a levél sárgulás, lyukadás, lassú növekedés, vagy stagnálás.
  3.690 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL ProScape ShrimpsSoil BROWN 3l
  JBL JBL ProScape ShrimpsSoil BROWN 3l
  3l
  4.890 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL ProScape PlantSoil BROWN 3l
  JBL JBL ProScape PlantSoil BROWN 3l
  3l A vízinövények számára optimális vízértékeket teremt (enyhén savas és alacsony KH-jú vizet). Lágyító hatása révén a legtöbb vízinövény ápolásához ideális. A talaj szemcsemérete a talaj optimális oxigén-ellátását és vízáramlását biztosítja.
  4.890 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL ProScape NPK Macroelements 500ml
  JBL JBL ProScape NPK Macroelements 500ml
  500ml Ellentétben a halakkal dúsan betelepített társas akváriumokkal, a növényes akváriumokban szükség van plusz nitrogén, foszfor és kálium bevitelre. A jó arányokkal kialakított NPK Macroelements elősegíti a növényes akváriumok látványos fejlődését. Használatával elkerülhetők az olyan hiánytünetek, mint a levél sárgulás, lyukadás, lassú növekedés, vagy stagnálás.
  5.490 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu