JBL NovoMalawi

Találatok száma: 5 1/1. oldal Rendezés:
 • JBL JBL NovoMalawi 250ml lemezes táp algaevő sügéreknek
  JBL JBL NovoMalawi 250ml lemezes táp algaevő sügéreknek
  - Malawi- és tanganyika-tavi algaevő sügérek részére. 38% kiváló minőségű és fehérjében gazdag spirulina-algával (S. platensis) és planktonnal. - Kavicsbánya-tavakban végzett megfigyelések szerint az algaevő sügerek kavicsalgákkal és kékalgákkal (Cyanoph
  1.571 Ft
  Vitalpet
  Vitalpet
 • JBL JBL NovoMalawi 250ml
  JBL JBL NovoMalawi 250ml
  250ml 38% kiváló minőségű és fehérjében gazdag spirulina-algával (S. platensis) és planktonnal. Kavicsbánya-tavakban végzett megfigyelések szerint az algaevő sügerek kavicsalgákkal és kékalgákkal (Cyanophyceen) táplálkoznak, nem pedig - mint ahogyan gyakran gondolják - zöldalgákkal!
  1.590 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL NovoMalawi 1000ml
  JBL JBL NovoMalawi 1000ml
  1000ml 38% kiváló minőségű és fehérjében gazdag spirulina-algával (S. platensis) és planktonnal. Kavicsbánya-tavakban végzett megfigyelések szerint az algaevő sügerek kavicsalgákkal és kékalgákkal (Cyanophyceen) táplálkoznak, nem pedig - mint ahogyan gyakran gondolják - zöldalgákkal!
  3.890 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • NA JBL NovoMalawi, Malawi és Tanganyika tavi algaevő sügér eleség, 1l
  NA JBL NovoMalawi, Malawi és Tanganyika tavi algaevő sügér eleség, 1l
  38% kiváló minőségű és fehérjében gazdag spirulina-algával (S. platensis) és planktonnal. Kavicsbánya-tavakban végzett megfigyelések szerint az algaevő sügerek kavicsalgákkal és kékalgákkal (Cyanophyceen) táplálkoznak, nem pedig - mint ahogyan gyakran gondolják - zöldalgákkal! Nem szennyezi a vizet. Bőrgyógyászatilag tesztelt.
  4.038 Ft
  +990 Ft
  kedvencek eledele
  kedvencek eledele
 • JBL JBL NovoMalawi 5.5l
  JBL JBL NovoMalawi 5.5l
  5.5l _ 38% kiváló minőségű és fehérjében gazdag spirulina-algával (S. platensis) és planktonnal. Kavicsbánya-tavakban végzett megfigyelések szerint az algaevő sügerek kavicsalgákkal és kékalgákkal (Cyanophyceen) táplálkoznak, nem pedig - mint ahogyan gyakran gondolják - zöldalgákkal!
  12.990 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu