JBL kerti

Találatok száma: 3 1/1. oldal Rendezés:
 • JBL JBL BactoPond kerti tó oldat, 500 ml
  JBL JBL BactoPond kerti tó oldat, 500 ml
  JBL BactoPond Nagyon aktív tisztító baktériumok révén segíti elő a biológiai öntisztulást. Biológiai károsanyag-lebontás révén teremt egészséges és tiszta tóvizet. Élő tavi baktériumok, melyek lebontják a fehérjéket, ammóniumot/ammóniát és a nitritet. Segít megelőzni a halveszteségez. A felesleges tápanyagok felhasználásával csökkenti az algásodást. Folyadék, 40 ml kell 700-800 l tóvízhez.
  6.790 Ft
  +799 Ft
  eMAG Magyarország
  eMAG Magyarország
 • JBL JBL FuraPond kerti tó gyógyszer, 24 kapszula
  JBL JBL FuraPond kerti tó gyógyszer, 24 kapszula
  JBL FuraPond belső és külső, baktériumos megbetegedések elleni gyógyszer Gyorsan és megbízhatóan segít a tavasszal fellépő fekélyek, uszonyrothadás, kidülledt szemek és a kezdeti stádiumban lévő hasvízkór esetén. Az Aeromona, Pseudomona, Columnaris, Flexibacter, Streptococus és más baktériumok ellen hat. A kezelt állatok nagyon jól viselik, még a folyami rákok is. A kopoltyúkon keresztül hamar felszívódik, és már néhány perc múlva kimutatható minden szervben. Hatóanyaga, a nátrium-nifurstyrenat
  8.690 Ft
  +799 Ft
  eMAG Magyarország
  eMAG Magyarország
 • JBL JBL MedoPond Plus kerti tó oldat, 5 L
  JBL JBL MedoPond Plus kerti tó oldat, 5 L
  JBL MedoPond plus Darakór és gombás fertőzések ellen Hatásos és gyors megoldás a külső paraziták, pl. a darakór és egyebek (pl. Costia, Trichodina, Chilodinella) ellen. Megbízhatóan segít a gombás fertőzések ellen. Adagolás: 40 ml 800 l tóvízhez. Nem tartalmaz rezet.
  27.900 Ft
  Ingyenes szállítás
  eMAG Magyarország
  eMAG Magyarország