JBL 60ml

Találatok száma: 7 1/1. oldal Rendezés:
 • JBL JBL NanoBel 60ml
  JBL JBL NanoBel 60ml
  60ml A JBL NanoBel egy lemezes alapeleség nano-akváriumban tartott halak részére. A JBL által kifejezetten a kis akváriumok számára kifejlesztett Nano-sorozat a nano-akváriumok szükségleteihez igazodik, és lehetővé teszi a bennlakó halak szakszerű és fajnak megfelelő ellátását.
  790 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL NanoBetta 60ml
  JBL JBL NanoBetta 60ml
  60ml JBL Nano Betta Alapeleség bettáknak 6% krillel. A JBL által kifejezetten a kis akváriumok számára kifejlesztett NANO-sorozat a NANO akváriumok szükségleteihez igazodik, és lehetővé teszi a bennlakó halak szakszerű és fajnak megfelelő ellátását.
  890 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL NanoCrabs 60ml
  JBL JBL NanoCrabs 60ml
  60ml NanoCrabs Alapeleség törperákok számára. A JBL által kifejezetten a kis akváriumok számára kifejlesztett NANO-sorozat a nano- akváriumok szükségleteihez igazodik, és lehetővé teszi a bennlakó halak szakszerű és fajnak megfelelő ellátását.
  999 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL NanoMix 60ml magas táőpértékű mini granulátum
  JBL JBL NanoMix 60ml magas táőpértékű mini granulátum
  JBL NanoMix 60ml magas táőpértékű mini granulátum -Teljes értékű eledel kis méretű trópusi édesvízi halaknak nano akváriumba -Természetes tápanyagforrás, optimális növekedés. -Tápláló és könnyen emészthető. -A lebegő és süllyedő szemcsék ideálisak a kül
  1.066 Ft
  Vitalpet
  Vitalpet
 • JBL JBL NanoPrawn 60ml
  JBL JBL NanoPrawn 60ml
  60ml NanoPrawn főeleség garnélák számára. A JBL által kifejezetten a kis akváriumok számára kifejlesztett NANO-sorozat a nano-akváriumok szükségleteihez igazodik, és lehetővé teszi a bennlakó halak szakszerű és fajnak megfelelő ellátását.
  1.090 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL NanoMix 60ml
  JBL JBL NanoMix 60ml
  60ml NanoMix Alapeleség nano-akváriumban tartott halak részére. A JBL által kifejezetten a kis akváriumok számára kifejlesztett NANO-sorozat a nano-akváriumok szükségleteihez igazodik, és lehetővé teszi a bennlakó halak szakszerű és fajnak megfelelő ellátását.
  1.090 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL NanoTabs 60ml
  JBL JBL NanoTabs 60ml
  60ml A tablettákat nem lehet elmozdítani, így "látvány-etetést" biztosítanak a szemlélő számára. A profi módon kiegyensúlyozott összetétel szakszerű tartást, problémamentes vedlést, és egészséges (nem túl gyors) növekedést eredményez. Az etetés tökéletes öröme. Változatossá teszi az étrendet.
  1.290 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu