JBL 50ml

Találatok száma: 10 1/1. oldal Rendezés:
 • JBL JBL Biotopol T 50ml
  JBL JBL Biotopol T 50ml
  50ml JBL Biotopol T Vízelőkészítő szer terráriumok számára 200 liter vízhez. A csapvizet a hüllők és a kétéltűek számára megfelelő vízzé alakítja a terráriumokban és az akvaterráriumokban. Az agresszív klórt és a klóramint azonnal eltávolítja.
  1.450 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL NobilFluid Artemia 50ml ivadéknevelő haltáp, folyékony
  JBL JBL NobilFluid Artemia 50ml ivadéknevelő haltáp, folyékony
  - Ikrázó halak ivadéka számára, melyek a por alakú eleséghez még túl kicsik. Sórák-tartalommal a jobb növekedés érdekében. - Ultra-finom készítmény több mint 50 természetes nyersanyagból. - Speciális multivitaminos összetétellel és stabilizált C-vitaminn
  1.595 Ft
  Vitalpet
  Vitalpet
 • JBL JBL NobilFluid Artemia 50ml
  JBL JBL NobilFluid Artemia 50ml
  50ml Ikrázó halak ivadéka számára, melyek a por alakú eleséghez még túl kicsik. Sórák-tartalommal a jobb növekedés érdekében. Ultra-finom készítmény több mint 50 természetes nyersanyagból. Speciális multivitaminos összetétellel és stabilizált C-vitaminnal.
  1.619 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL ArtemioFluid 50ml
  JBL JBL ArtemioFluid 50ml
  50ml JBL ArtemioFluid Folyékony táplálék artémia nauplius (sórák lárvák) részére. A JBL ArtemioFluid ultrafinom homogenizált fitoplanktonokból és egyéb létfontosságú táplálékokból álló folyékony táplálék artemia nauplius részére.
  1.750 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL Atvitol 50ml multivitamin halaknak
  JBL JBL Atvitol 50ml multivitamin halaknak
  - Multivitamin esszenciális aminosavakkal akváriumi halaknak. - Minden fajta fagyasztott, élő és liofilizált eleség célzott vitaminozására. - Megelőzi a hiánybetegségeket, erősíti az immunrendszert. - A speciális, lecitines emulziós eljárás biztosítja a
  2.220 Ft
  Vitalpet
  Vitalpet
 • JBL JBL TerraVit fluid 50ml
  JBL JBL TerraVit fluid 50ml
  50ml JBL TerraVit Fluid Multivitamin terráriumi állatok - pl. teknősök, kaméleonok stb. - részére.
  2.389 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL Jbl TerraVit Fluid 50ml
  JBL Jbl TerraVit Fluid 50ml
  Folyékony multivitamin terráriumi állatok számára. Multivitamin és ásványi anyagok terráriumi állatok számára. A kétéltűek és hüllők speciális igényeit célzó vitaminkészítmény folyékony formában. Az ivóvízhez, fürdővízhez vagy olyan eleséghez keverjük, ahol a por formájú készítmény adagolása körülményes lenne. Véd a hiánybetegségektől, egészséges növekedést biztosít, növeli az étvágyat, segíti a vedlést, és hosszú távon egészségesen tart.  Vitamin A 1000000 I. E.
  2.680 Ft
  +890 Ft
  petexpressz.net
  petexpressz.net
 • JBL JBL Atvitol 50ml
  JBL JBL Atvitol 50ml
  50ml A JBL Atvitol Multivitamin akváriumi halak számára egy létfontosságú vitaminokat és bio-elemeket tartalmaz, ezáltal biztosítja az akvárium biotópjának egészséges, megfelelő működését. Védi a halakat a hiánybetegségektől, elősegíti a halak pompás színét, ikrázási kedvét, növeli az étvágyat és biztosítja a természetes növekedést.
  3.070 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL Punktol Ultra forte 50ml
  JBL JBL Punktol Ultra forte 50ml
  50ml Tízszeres hatóanyag tartalommal (a JBL Punktol Ultra-hoz képest). Kiszerelés: 0,05 liter
  13.990 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu
 • JBL JBL Punktol Plus 1500 50ml
  JBL JBL Punktol Plus 1500 50ml
  50ml JBL Punktol Plus 1500 - Akváriumi gyógyszer, mely a Trichodina, Chilodonella, Cryptocaryon, Brooklynella, Glossatella ellen hat. Feltételesen alkalmas gerinctelenek számára (az édesvízi garnéláknak nem okoz problémát). Fél adag JBL Eltol Cristal adása plusszban, amennyiben eltávolítja a halakról a kórokozókat.
  14.890 Ft
  Okosgazdi.hu
  Okosgazdi.hu