Jaragar férfi

Találatok száma: 7 1/1. oldal Rendezés:
 • JARAGAR Jaragar automata cseppálló férfi karóra, ezüst számlap
  JARAGAR Jaragar automata cseppálló férfi karóra, ezüst számlap
    Divatos JARAGAR férfi karóra. Ha igazán egyedi, elegáns, de mégis divatos órára vágysz, akkor válaszd ezt a gyönyörű Jaragar órát. Erőteljes, férfias, trendi és mai stílus. Vedd meg magadnak, de ajándéknak is ideális, mert nemcsak baromi jól néz ki, a minősége is kiváló. Ezüst számlapos, fekete szíjas automata óra. A kis kronográf részen a dátumot tudjuk leolvasni. Nemesacél óratok. Cseppálló. Szíj hossza: 25 cm, szélessége: 2,2 cm. Számlap átmérője: 4,8 cm.
  9.990 Ft
  +790 Ft
  Webmall Webáruház
  Webmall Webáruház
 • JARAGAR Jaragar félig átlátszó, fehér férfi karóra
  JARAGAR Jaragar félig átlátszó, fehér férfi karóra
    Ha igazán egyedi, elegáns, de mégis divatos órára vágysz, akkor válaszd ezt a gyönyörű Jaragar órát. Különleges kialakítása miatt biztos, hogy nem maradnak el az elismerő megjegyzések, tuti senki nem néz rá csupán csak egyszer. Vedd meg magadnak, de ajándéknak is kiváló, mert nem csak ultratrendi a külseje, a minősége is kiváló, érdemes az ajándékozásra. Jellemzők:  Rozsdamentes acél csat  Rozsdamentes acél és átlátszó hátlap  Vízálló
  11.900 Ft
  +790 Ft
  Webmall Webáruház
  Webmall Webáruház
 • JARAGAR Jaragar automata férfi karóra, piros-ezüst számlap
  JARAGAR Jaragar automata férfi karóra, piros-ezüst számlap
    Divatos JARAGAR férfi karóra. Ha igazán egyedi, elegáns, de mégis divatos órára vágysz, akkor válaszd ezt a gyönyörű Jaragar órát. Erőteljes, férfias, trendi és mai stílus. Vedd meg magadnak, de ajándéknak is ideális, mert nemcsak baromi jól néz ki, a minősége is kiváló. Ezüst-piros számlapos, fekete szíjas automata férfi karóra. A kis kronográf részen a dátumot tudjuk leolvasni. Nemesacél óratok. Cseppálló. Szíj hossza: 25 cm, szélessége: 2,2 cm. Számlap átmérője: 4,8 cm.
  13.990 Ft
  +790 Ft
  Webmall Webáruház
  Webmall Webáruház
 • JARAGAR Jaragar luxus mechanikus férfi karóra, szögletes számlappal, cseppálló, ütésálló
  JARAGAR Jaragar luxus mechanikus férfi karóra, szögletes számlappal, cseppálló, ütésálló
    Divatos JARAGAR férfi karóra. Ha igazán egyedi, elegáns, de mégis divatos órára vágysz, akkor válaszd ezt a gyönyörű Jaragar órát. Erőteljes, férfias, trendi és mai stílus. Vedd meg magadnak, de ajándéknak is ideális, mert nemcsak nagyon jól néz ki, a minősége is kiváló. Fehér számlap, ezüst szíj, automata karóra. Dátum funkció. Nemesacél szíj és óratok. Cseppálló. Hardlex kristályüveg borítás. Szíj hossza: 22 cm, szélessége: 2,2 cm. Számlap átmérője: 4 cm.
  16.590 Ft
  Ingyenes szállítás
  Webmall Webáruház
  Webmall Webáruház
 • JARAGAR Jaragar Cobra bőr szíjas mechanikus férfi karóra, cseppálló-ütésálló
  JARAGAR Jaragar Cobra bőr szíjas mechanikus férfi karóra, cseppálló-ütésálló
    Különleges JARAGAR férfi karóra. Ha igazán egyedi, elegáns, de mégis divatos órára vágysz, akkor válaszd ezt a gyönyörű Jaragar órát. Erőteljes, férfias, trendi és mai stílus. Vedd meg magadnak, de ajándéknak is ideális, mert nemcsak jól néz ki, a minősége is kiváló. Nemesacél óratok. Cseppálló. Hardlex kristályüveg borítás, ütésálló. Naptár, dátum. A három kis mutató működik, az első a dátum, a második a hét napja, a harmadik 24 órás kijelzés. Szíj hossza: 23 cm, szélessége: 2,2 cm. Számla
  16.700 Ft
  Ingyenes szállítás
  Webmall Webáruház
  Webmall Webáruház
 • JARAGAR Jaragar extra ütésálló luxus férfi karóra valódi bőrszíjjal, mechanikus
  JARAGAR Jaragar extra ütésálló luxus férfi karóra valódi bőrszíjjal, mechanikus
    Divatos JARAGAR férfi karóra. Ha igazán egyedi, elegáns, de mégis divatos órára vágysz, akkor válaszd ezt a gyönyörű Jaragar órát. Erőteljes, férfias, trendi és mai stílus. Vedd meg magadnak, de ajándéknak is ideális, mert nemcsak nagyon jól néz ki, a minősége is kiváló. Fekete-arany skeleton (áttört) számlapos, fekete bőrszíjas automata óra. Nemesacél óratok.  Szíj hossza: 25 cm, szélessége: 2,2 cm. Számlap átmérője: 4,6 cm.
  18.800 Ft
  Ingyenes szállítás
  Webmall Webáruház
  Webmall Webáruház
 • JARAGAR Jaragar luxus mechanikus férfi karóra, nemesacél - cseppálló, ütésálló
  JARAGAR Jaragar luxus mechanikus férfi karóra, nemesacél - cseppálló, ütésálló
    Luxus mechanikus Jaragar férfi karóra, különleges dizájn, különleges minőségben. Cseppálló, ütésálló. Nemesacél szíj és óratok. Lumineszkáló mutatók. Szíj hossza: 24,5 cm, szélessége: 2,4 cm, számlap átmérője: 4 cm.
  22.300 Ft
  Ingyenes szállítás
  Webmall Webáruház
  Webmall Webáruház