IT Connect Billentyűzet

Találatok száma: 4 1/1. oldal Rendezés:
 • Connect IT Connect IT CI-58 USB Billentyűzet
  Connect IT Connect IT CI-58 USB Billentyűzet
  A Connect IT CI-58 USB Billentyűzet egy klasszikus billentyűzet. Univerzális USB csatlakozója segítségével egyszerűen csatlakoztathatja számítógépéhez. 130 cm-es kábelhossza kényelmes elhelyezést tesz lehetővé az íróasztalon. A billentyűzet fekete kivitelben kapható.
  1.790 Ft
  +990 Ft
  MALL.HU
  MALL.HU
 • Connect IT Connect IT BATTLE RNBW CI-1129 Billentyűzet
  Connect IT Connect IT BATTLE RNBW CI-1129 Billentyűzet
  A Connect IT BATTLE RNBW CI-1129 Billentyűzet kifejezetten játékosok számára lett kifejlesztve. Igen látványos a billentyűk alatt elhelyezett háttérvilágítás. Rendkívül kényelmes gépelést biztosít.
  6.490 Ft
  +990 Ft
  MALL.HU
  MALL.HU
 • Connect IT Connect IT BATTLE USB Billentyűzet
  Connect IT Connect IT BATTLE USB Billentyűzet
  A Connectit BATTLE USB billentyűzet egy ergonómikus, fejlett technológiákkal és egyedi dizájnnal rendelkező periféria. A két különböző színű háttérvilágításnak köszönhetően a klaviatúra sötét helyen is nagyszerűen használható. A mellékelt szoftverrel a billentyűzet egyes billentyűi saját igényeinknek megfelelően programozhatók, míg a funkció- és a multimédiás gombok elősegíti a bizonyos műveletek gyorsabb végrehajtását.
  8.790 Ft
  +990 Ft
  MALL.HU
  MALL.HU
 • Connect IT Connect IT EVOGEAR (CI-636) Mechanikus billentyűzet
  Connect IT Connect IT EVOGEAR (CI-636) Mechanikus billentyűzet
  A Connect IT EVOGEAR (CI-636) Mechanikus billentyűzet kifejezetten játékosok számára lett kifejlesztve. Kialakítása lehetővé teszi a csukló pihentetését, így téve kényelmessé használatát. Az anti-ghost funkció lehetővé teszi egyszerre tetszőleges mennyiségű gomb lenyomását, melyeket gond nélkül érzékel a billentyűzet és a játék egyaránt.
  26.490 Ft
  Ingyenes szállítás
  MALL.HU
  MALL.HU