Iplay gyermek

Találatok száma: 9 1/1. oldal Rendezés:
 • Iplay Iplay indián gyermek játszósátor
  Iplay Iplay indián gyermek játszósátor
  Színes, indián mintát ábrázoló gyermek indiánsátor. Könnyű anyagból készült, erős merevítőkkel ellátott. A sátor gyorsan összeállítható, bejárata tépőzáras szövettel lezárható. A sátor alja megerősített anyagból készült, a falak vízhatlanok, így eső esetén nehezen ázik be. A sátorban egyszerre két gyermek is kényelmesen elfér. Mérete: 100 x 100 x 135 cm. 3 éves kortól ajánlott.
  3.990 Ft
  eMAG Magyarország
  eMAG Magyarország
 • Mts IPlay Jurta gyermek játszó sátor
  Mts IPlay Jurta gyermek játszó sátor
  Az IPlay Jurta gyermek játszó sátor leírása: Jurta gyermek játszósátor két bejárattal. Könnyen összeépíthető gyermeksátor, vidám színben. Kül- és beltéri használatra is alkalmas. Anyaga: műanyag és textil Mérete: 112 cm x 112 cm x 94 cm Ajánlott 3 éves kortól.
  4.040 Ft
  eMAG Magyarország
  eMAG Magyarország
 • Iplay Indián gyermek játszósátor
  Iplay Indián gyermek játszósátor
  Indiános játékokat játszatsz a barátaiddal ebben a játszósátorban. Ha tudsz, öltözz be indiánnak a barátaiddal és kezdődhet is a játék. A sátor váza műanyag elemekből áll, könnyedén össze-és szétszerelhető. Könnyen tisztítható anyagból készült. 3 éves kortól ajánlott. A gyereksátor mérete: 110 x 110 x 135 cm.
  4.190 Ft
  Heted 7 játék
  Heted 7 játék
 • iPlay Gyermek kalap napsütés ellen JUNGLE UV 50+ 68 - 74 narancs/zöld
  iPlay Gyermek kalap napsütés ellen JUNGLE UV 50+ 68 - 74 narancs/zöld
  5.890 Ft
  +1.480 Ft
  MALL.HU
  MALL.HU
 • Iplay Iplay kalózos gyermek játszósátor alagúttal
  Iplay Iplay kalózos gyermek játszósátor alagúttal
  Színes, kalóz mintákat ábrázoló gyermek játszósátor szett alagúttal. Könnyű anyagból készült, erős merevítőkkel ellátott. A sátor gyorsan összeállítható, a bejárata előtti alagút kivehető, bejárata tépőzáras szövettel lezárható. A sátor alja megerősített anyagból készült, a falak vizhatlanok, így eső esetén nehezen ázik be. A sátorban egyszerre két gyermek is kényelmesen elfér. A sátor felállított mérete 112x112x94 cm, az alagút mérete 48x90 cm.
  6.490 Ft
  eMAG Magyarország
  eMAG Magyarország
 • Iplay Hercegnő kastély gyermek játszósátor
  Iplay Hercegnő kastély gyermek játszósátor
  Rózsaszín, szívecske mintás hercegnő kastély gyermek játszósátor. Könnyű anyagból készült, erős merevítőkkel ellátott. A sátor gyorsan összeállítható, bejárata tépőzáras szövettel lezárható, oldalán szúnyoghálós ablak is található. A hercegnő sátor alja megerősített anyagból készült, a falak vízhatlanok, így eső esetén nehezen ázik be. A sátorban egyszerre két gyermek is kényelmesen elfér. A sátor felállított mérete: 105 x 105 x 125 cm. 3 éves kortól ajánlott.
  6.890 Ft
  eMAG Magyarország
  eMAG Magyarország
 • Iplay Iplay lovagi kastély gyermek játszósátor
  Iplay Iplay lovagi kastély gyermek játszósátor
  Középkori vár mintás, lovagi kastély gyermek játszósátor. Könnyű anyagból készült, erős merevítőkkel ellátott. A sátor gyorsan összeállítható, bejárata tépőzáras szövettel lezárható, oldalán szúnyoghálós ablak is található. A lovagi sátor alja megerősített anyagból készült, a falak vizhatlanok, így eső esetén nehezen ázik be. A sátorban egyszerre két gyermek is kényelmesen elfér. A sátor felállított mérete 105x125 cm.
  7.350 Ft
  eMAG Magyarország
  eMAG Magyarország
 • Iplay Lányos házikó, gyermek játszósátor
  Iplay Lányos házikó, gyermek játszósátor
  3 éves kortól ajánljuk ezt a szuper csajos házikót, melyet kertben is és lakásban is használhatnak a gyerkőcök. Egy szuper kis bunkerként is használhatják vagy csak bújócska közben elbújni. Könnyedén összeszerelhető és mozgatható a váza műanyag, mérete: 95x72x102cm. Tisztítása: nedves kendővel áttörölni
  7.762 Ft
  eMAG Magyarország
  eMAG Magyarország
 • Iplay Iplay gyermek játszósátor szett, két részes
  Iplay Iplay gyermek játszósátor szett, két részes
  Színes, két részből álló gyermek játszósátor szett alagúttal. Könnyű anyagból készült, erős merevítőkkel ellátott. A sátrak gyorsan összeállíthatóak, a bejáratuk előtti alagút kivehető, bejáratuk tépőzáras szövettel lezárható. A sátrak alja megerősített anyagból készült, a falak vízhatlanok, így eső esetén nehezen áznak be. A sátrakban egyszerre négy gyermek is kényelmesen elfér. A sátor felállított mérete 112x112x94 cm, az alagút mérete 48x90 cm, az indián sátor mérete 100x100x135 cm.
  9.990 Ft
  eMAG Magyarország
  eMAG Magyarország