grill készülék

Találatok száma: 41 1/3. oldal Rendezés:
 • CHARCOAL barbecue, grill készülék, fekete
  CHARCOAL barbecue, grill készülék, fekete
  CHARCOAL barbecue, grill készülék : 2 db, csuklópántokkal összeerősített fém test, biztonsági retesz, szellőzőnyílás a fedélen, illetve az oldalakon, 3 db kivehető sütőrács, 2 db levehető fogóval a rácsok kivételéhez, praktikus hordozófüllel a szállításhoz, 4 db kihajtható fém lábbal – kiváló piknikezéshez, kempingezéshez. Termék színe: feketeA termék anyaga: Karbon acélMéret: 40 x 35 x 32 cmTOPS 2019 katalógus oldalszám: 462
  13.381 Ft
  +1.100 Ft
  Ajándékok.shop webáruház
  Ajándékok.shop webáruház
 • Gáz-Grill BGT-1 egyégős asztali pecsenyesütő készülék, PB-gáz üzemű
  Gáz-Grill BGT-1 egyégős asztali pecsenyesütő készülék, PB-gáz üzemű
  A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali pecsenyesütő készüléke egyégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. Acélserpenyővel, tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali pecsenyesütő kiválóan használható akár nagyobb társaságok ételeinek elkészítésénél is. 
  46.690 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGT-1 egyégős asztali lángossütő készülék, PB-gáz üzemű
  Gáz-Grill BGT-1 egyégős asztali lángossütő készülék, PB-gáz üzemű
  A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali lángossütő készüléke egyégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. Tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali lángossütő  acélserpenyővel készült, melynek méretei: szélesség 280 mm, hosszúság 460 mm, magasság 150 mm.  
  50.290 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGT-1 egyégős asztali pecsenyesütő készülék, földgáz üzemű
  Gáz-Grill BGT-1 egyégős asztali pecsenyesütő készülék, földgáz üzemű
  A Gáz-Grill földgáz üzemű asztali pecsenyesütő készüléke egyégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. Acélserpenyővel, tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill földgáz üzemű asztali  pecsenyesütő kiválóan használható akár nagyobb társaságok ételeinek elkészítésénél is. 
  52.090 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGT-1 egyégős asztali lángossütő készülék, földgáz üzemű
  Gáz-Grill BGT-1 egyégős asztali lángossütő készülék, földgáz üzemű
  A Gáz-Grill földgáz üzemű asztali lángossütő készüléke egyégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. Tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill földgáz üzemű asztali lángossütő  acélserpenyővel készült, melynek méretei: szélesség 280 mm, hosszúság 460 mm, magasság 150 mm.
  55.690 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGT-1 egyégős asztali grillező készülék, PB-gáz üzemű
  Gáz-Grill BGT-1 egyégős asztali grillező készülék, PB-gáz üzemű
  A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali grillező készüléke egyégős kivitelű. Gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. A rostélyrács krómozott. A zsírfelfogó tálca, a lángvédő burkolat és a fogó nemesacélból készült. Tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali grillező kiválóan használható akár nagyobb társaságok ételeinek elkészítésénél is.
  59.290 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGS-1 egyégős álló pecsenyesütő készülék, PB-gáz üzemű
  Gáz-Grill BGS-1 egyégős álló pecsenyesütő készülék, PB-gáz üzemű
  A Gáz-Grill PB-gáz üzemű álló pecsenyesütő készüléke egyégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. Hosszú lábakkal és egy praktikus rakodópolccal készült. Acélserpenyővel, tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill PB-gáz üzemű álló pecsenyesütő kiválóan használható akár nagyobb társaságok ételeinek elkészítésénél is. 
  62.890 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGT-1 egyégős asztali grillező készülék, földgáz üzemű
  Gáz-Grill BGT-1 egyégős asztali grillező készülék, földgáz üzemű
  A Gáz-Grill földgáz üzemű asztali grillező készüléke egyégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. A rostélyrácsa krómozott. A zsírfelfogó tálca, a lángvédő burkolat és a fogó nemesacélból gyártott. Tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill földgáz üzemű asztali grillező kiválóan használható akár nagyobb társaságok ételeinek elkészítésénél is.
  64.590 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGS-1 egyégős álló lángossütő készülék, PB-gáz üzemű
  Gáz-Grill BGS-1 egyégős álló lángossütő készülék, PB-gáz üzemű
  A Gáz-Grill PB-gáz üzemű álló lángossütő készüléke egyégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. Tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. Acélserpenyővel készült, melynek méretei: szélesség 280 mm, hosszúság 460 mm, magasság 150 mm. A Gáz-Grill PB-gáz üzemű álló lángossütő  hosszú lábakkal és egy praktikus rakodópolccal készült. 
  66.390 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGS-1 egyégős álló pecsenyesütő készülék, földgáz üzemű
  Gáz-Grill BGS-1 egyégős álló pecsenyesütő készülék, földgáz üzemű
  A Gáz-Grill földgáz üzemű álló pecsenyesütő készüléke egyégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. Hosszú lábakkal és egy praktikus rakodópolccal készült. A Gáz-Grill földgáz üzemű álló pecsenyesütő acélserpenyővel, tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A pecsenyesütő kiválóan használható akár nagyobb társaságok ételeinek elkészítésénél is. 
  68.190 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGT-2 kétégős asztali pecsenyesütő készülék, PB-gáz üzemű
  Gáz-Grill BGT-2 kétégős asztali pecsenyesütő készülék, PB-gáz üzemű
  A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali pecsenyesütő készüléke kétégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval felszerelve. Acélserpenyővel, tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali pecsenyesütő nagyobb mennyiségű étel készítésére használható.
  69.990 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGS-1 egyégős álló lángossütő készülék, földgáz üzemű
  Gáz-Grill BGS-1 egyégős álló lángossütő készülék, földgáz üzemű
  A Gáz-Grill földgáz üzemű álló lángossütő készüléke egyégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. Tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. Acélserpenyővel készült, melynek méretei: szélesség 280 mm, hosszúság 460 mm, magasság 150 mm. A Gáz-Grill földgáz üzemű álló lángossütő  hosszú lábakkal és egy praktikus rakodópolccal készült.
  71.790 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGS-1 egyégős álló grillező készülék, PB-gáz üzemű
  Gáz-Grill BGS-1 egyégős álló grillező készülék, PB-gáz üzemű
  A Gáz-Grill PB-gáz üzemű álló grillező készüléke egyégős. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. A rostélyrácsa krómozott. A zsírfelfogó tálca, a lángvédő burkolat és a fogó nemesacélból gyártott. Hosszú lábakkal és egy praktikus rakodópolccal készült. Tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill PB-gáz üzemű álló grillező kiválóan használható akár nagyobb társaságok ételeinek elkészítésénél is.
  75.390 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGS-1 egyégős álló grillező készülék, földgáz üzemű
  Gáz-Grill BGS-1 egyégős álló grillező készülék, földgáz üzemű
  A Gáz-Grill földgáz üzemű álló grillező készüléke egyégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. A rostélyrácsa krómozott. A zsírfelfogó tálca, a lángvédő burkolat és a fogó nemesacélból gyártott. Hosszú lábakkal és egy praktikus rakodópolccal készült. Tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill földgáz üzemű álló grillező kiválóan használható akár nagyobb társaságok ételeinek elkészítésénél is.
  80.790 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGT-3 háromégős asztali lángossütő készülék, PB-gáz üzemű
  Gáz-Grill BGT-3 háromégős asztali lángossütő készülék, PB-gáz üzemű
  A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali lángossütő készüléke háromégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. Tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali lángossütő  acélserpenyővel készült, melynek méretei: szélesség 580 mm, hosszúság 460 mm, magasság 150 mm.
  83.790 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGT-2 kétégős asztali pecsenyesütő készülék, földgáz üzemű
  Gáz-Grill BGT-2 kétégős asztali pecsenyesütő készülék, földgáz üzemű
  A Gáz-Grill földgáz üzemű asztali pecsenyesütő készüléke kétégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. Acélserpenyővel, tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill földgáz üzemű asztali pecsenyesütő nagyobb mennyiségű étel készítésére használható.
  84.390 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGT-3 háromégős asztali pecsenyesütő készülék, PB-gáz üzemű
  Gáz-Grill BGT-3 háromégős asztali pecsenyesütő készülék, PB-gáz üzemű
  A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali pecsenyesütő készüléke háromégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. Acélserpenyővel, tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali pecsenyesütő nagyobb mennyiségű étel készítésére használható.
  84.390 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGT-2 kétégős asztali grillező készülék, PB-gáz üzemű
  Gáz-Grill BGT-2 kétégős asztali grillező készülék, PB-gáz üzemű
  A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali grillező készüléke kétégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. A rostélyrács krómozott. A zsírfelfogó tálca, a lángvédő burkolat és a fogó nemesacélból készült. Tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali grillező készülék nagyobb mennyiségű étel készítésére használható.
  87.990 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGS-2 kétégős álló pecsenyesütő készülék, PB-gáz üzemű
  Gáz-Grill BGS-2 kétégős álló pecsenyesütő készülék, PB-gáz üzemű
  A Gáz-Grill PB-gáz üzemű álló pecsenyesütő készüléke kétégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. Hosszú lábakkal és egy praktikus rakodópolccal készült. Acélserpenyővel, tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill PB-gáz üzemű álló pecsenyesütő nagyobb mennyiségű étel készítésére használható.
  87.990 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház
 • Gáz-Grill BGT-2 kétégős asztali kombigrill készülék, PB-gáz üzemű
  Gáz-Grill BGT-2 kétégős asztali kombigrill készülék, PB-gáz üzemű
  A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali, kombinált grillező - pecsenyesütő készüléke kétégős kivitelű. A gyors és biztonságos piezoelektromos gyújtással és termoelektromos égésbiztosítóval. A rostélyrácsa krómozott. A zsírfelfogó tálca, a lángvédő burkolat és a serpenyő nemesacélból készült. Tömlőcsővel és szabályzóval szállítva. A Gáz-Grill PB-gáz üzemű asztali, kombinált grillező - pecsenyesütő nagyobb mennyiségű étel készítésére használható.
  89.590 Ft
  PrimaNet.hu az online szakáruház
  PrimaNet.hu az online szakáruház