görögszénamag g
| Találatok száma: 9 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Toldi fűszer Lakshmy Görögszénamag őrölt 30 gA görögszénamag íze és illata a curry levélhez hasonlít, ám annál kevésbé intenzív. Gyakori összetevője az indiai curry fűszerkeverékeknek, valamint lencsés, krumplis fogásoknak.355 Ft
-
GÖRÖGSZÉNAMAG EGÉSZ 30 gEgész görögszénamag355 Ft
-
Lakshmy Lakshmy görögszénamag egész 30 gLakshmy görögszénamag egész 30 g A Földközi-tenger vidékéről és Nyugat-Ázsiából származó növény, sárgás színű magja és levelei adják a fűszert. Íze és illata a curry levélhez hasonlít, de nem annyira intenzív. A magok kemények és nehezen őrölhetőek h370 Ft+1.990 Ft
-
LAKHSMI Görögszénamag egész (30 g)Indiában, a Közel-Keleten népszerű fűszer. Összetört levelét és magját pirítva karis ételek ízesítésére és besűrítésére használják. Nagyon kemény mag, amelyet nehéz megőrölni, ezért ha először áthevítjük, az megkönnyíti ezt a feladatot. Magas a protein ta380 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra görögszénamag 200 gNatura csíráztatásra görögszénamag 200 g NATURA GÖRÖGSZÉNAMAG 200 G: Alkalmazzák bőrpuhító, étvágygerjesztő, vízhajtó, sleimoldó, gyulladáscsökkentő, antimikrobiális hatása miatt, illetve kitűnő cukorbaj, vérszegénység ellen is.680 Ft+1.990 Ft
-
Dénes Natura Görögszénamag (200 g)Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C°. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő 2-4 nap. Csíra hossza 6 mm. Ne hagyjuk hosszabbra, mert megkeseredik. Főzés max. 3 perc. Felhasználható grillfűszernek is.693 Ft
-
Dénes-Natura Görögszénamag 200 g (Natura)A csíráztatott görögszénamag fontos tápanyagforrás magas biológiai értékű fehérjékben, ásványi anyagokban, enzimekben és vitaminokban.695 Ft
-
LAKHSMI Görögszénamag egész (200 g)Indiában, a Közel-Keleten népszerű fűszer. Összetört levelét és magját pirítva karis ételek ízesítésére és besűrítésére használják. Nagyon kemény mag, amelyet nehéz megőrölni, ezért ha először áthevítjük, az megkönnyíti ezt a feladatot. Magas a protein ta1.151 Ft
-
LAKHSMI Görögszénamag egész (500 g)Indiában, a Közel-Keleten népszerű fűszer. Összetört levelét és magját pirítva karis ételek ízesítésére és besűrítésére használják. Nagyon kemény mag, amelyet nehéz megőrölni, ezért ha először áthevítjük, az megkönnyíti ezt a feladatot. Magas a protein ta2.606 Ft