görögszénamag g
| Találatok száma: 8 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Toldi fűszer Lakshmy Görögszénamag őrölt 30 gA görögszénamag íze és illata a curry levélhez hasonlít, ám annál kevésbé intenzív. Gyakori összetevője az indiai curry fűszerkeverékeknek, valamint lencsés, krumplis fogásoknak.355 Ft
-
GÖRÖGSZÉNAMAG EGÉSZ 30 gEgész görögszénamag355 Ft
-
LAKHSMI Görögszénamag egész (30 g)Indiában, a Közel-Keleten népszerű fűszer. Összetört levelét és magját pirítva karis ételek ízesítésére és besűrítésére használják. Nagyon kemény mag, amelyet nehéz megőrölni, ezért ha először áthevítjük, az megkönnyíti ezt a feladatot. Magas a protein ta380 Ft
-
Dénes Natura Görögszénamag (200 g)Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C°. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő 2-4 nap. Csíra hossza 6 mm. Ne hagyjuk hosszabbra, mert megkeseredik. Főzés max. 3 perc. Felhasználható grillfűszernek is.693 Ft
-
Dénes-Natura Görögszénamag 200 g (Natura)A csíráztatott görögszénamag fontos tápanyagforrás magas biológiai értékű fehérjékben, ásványi anyagokban, enzimekben és vitaminokban.695 Ft
-
Dénes Natura görögszénamag 200 gAllergének a termékben: nincs Felhasználási javaslat: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2- 4 nap. Csíra hossza: 6 mm (ne hagyjuk hosszabbra, mert megkeseredik). Teafőzés: max. 3 perc. Felhasz720 Ft+990 Ft
-
LAKHSMI Görögszénamag egész (200 g)Indiában, a Közel-Keleten népszerű fűszer. Összetört levelét és magját pirítva karis ételek ízesítésére és besűrítésére használják. Nagyon kemény mag, amelyet nehéz megőrölni, ezért ha először áthevítjük, az megkönnyíti ezt a feladatot. Magas a protein ta1.151 Ft
-
LAKHSMI Görögszénamag egész (500 g)Indiában, a Közel-Keleten népszerű fűszer. Összetört levelét és magját pirítva karis ételek ízesítésére és besűrítésére használják. Nagyon kemény mag, amelyet nehéz megőrölni, ezért ha először áthevítjük, az megkönnyíti ezt a feladatot. Magas a protein ta2.606 Ft