Gasztronomiai
Találatok száma: 16 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Gasztronómiai alapismeretekBemutatja tájegységeink konyháit, az élelmiszer-előállítás és -feldolgozás higiéniai előírásait. A gyümölcs- és zöldségdíszek elkészítéséhez szükséges kézügyességet fejlesztő sógyurmázás, asztali díszítés szemléltetése zárja az anyagot. ISBN: 978963331.690 Ft
-
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 9. osztályA Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra tankönyv célja a 11-12. évfolyam Vendéglátó-idegenforgalmi alapismeretek komplex tantárgy Vendéglátó és turizmus alapismeretek résztantárgya, valamint a gyakorlati tantárgy ismeretanyagának megalapozása2.190 Ft
-
Grimm Kiadó Gasztronómiai szótár francia-magyar-francia - Szakmai szókincsA kiadvány tartalma összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként. Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italo2.391 Ft+1.239 Ft
-
Melitta Melitta Gasztronómiai Filter kávé (500 g.)Intenzív - Sötét - Erőteljes A legjobb ázsiai őrölt bab fűszeres kávéélményt nyújt. Ízélmény egy csipetnyi csokoládéval. A legfinomabb közepesen pörkölt bab összetétele garantálja a maximális hozamot, ezért ideális a vendéglátóipar számára. Származási he2.690 Ft
-
Grimm Könyvkiadó Gasztronómiai szótár - Francia-magyar, Magyar-francia- Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként - Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb. - Függ2.990 Ft+1.150 Ft
-
Grimm Könyvkiadó Gasztronómiai szótár - Olasz-magyar, Magyar-olasz- Összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként - Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb. - Függ2.990 Ft+1.150 Ft
-
Francia-magyar, magyar-francia gasztronómiai szakszótár- összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként - szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb. - függel3.320 Ft
-
Spanyol-magyar, magyar-spanyol gasztronómiai szakszótár- összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként - szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb. - függel3.320 Ft
-
Gasztronómiai világkalauz /30 ország - 300 recept!Első olvasásra tán meghökkentő cím. De valóban az-e?_x000D_ _x000D_ A könyv orvos szerzői képzeletbeli kulturális-kulináris kalandozásuk során számos nép gasztronómiájával és gasztrokultúrájával, jellegzetes ételeivel és a fogyasztásukkal kapcsolatos szok3.920 Ft
-
... Citadella étterem - Szlovák Gasztronómiai Hét, 1989. október 23-28., Hotel Park - Étlap -Kétnyelvű (magyar, szlovák) étlap3.990 Ft
-
Tinta Olasz gasztronómiai szótár - Ágnes Bánhidi Agnesoni4.242 Ft+1.799 Ft
-
Tinta Könyvkiadó Olasz gasztronómiai szótárAz Olasz gasztronómiai szótár segít olasz nyelven eligazodni az éttermekben, sörözőkben, büfékben és cukrászdákban. A szótárt ajánljuk a finom ételeket, édességeket és italokat elfogyasztani kívánó vendégek mellett a pincéreknek, pultosoknak is, akár büfében vagy presszóban, akár más vendéglátóhelyen dolgoznak. A szótár tartalmazza a cukrászsütemények, hidegkonyhai készítmények felsorolását, alapanyagait és elkészítésük módozatait, a olasz nyelvterület specialitásait, az étel- és itallap feloszt4.491 Ft
-
Olasz gasztronómiai szótárAz Olasz gasztronómiai szótár segít olasz nyelven eligazodni az éttermekben, sörözőkben, büfékben és cukrászdákban. A szótárt ajánljuk a finom ételeket, édességeket és italokat elfogyasztani kívánó vendégek mellett a pincéreknek, pultosoknak is, akár büfé4.506 Ft
-
AKÓ Gasztronómiai Tanácsadó és Kiadói Kft. Ételekről és borokról - Borgasztronómia napjainkbanA szerző 30 éve gyűjti saját tapasztalatait étel- és borpárosítások terén. Az alapokat tárja az olvasók elé, útmutatót adva azoknak, akik igényes de kissé bizonytalan fogyasztók. Szik Mátyás örökös sommelier bajnok előszava, Győrffy Zoltán utóhangja, Tallián Hedvig és Jásdi István fülszövege egészíti ki a kötetet.5.175 Ft
-
AKÓ Gasztronómiai Tanácsadó és Kiadói Kft. Mészáros Gabriella - Ételekről és borokról5.180 Ft+1.590 Ft
-
AKÓ Gasztronómiai Tanácsadó és Kiadói Kft. Mészáros Gabriella - Ételekről és borokról5.180 Ft+1.590 Ft