Ételkészítési
Találatok száma: 8 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételeiSzerző: Pető Gyula Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Megjelenés: 2011 Oldalszám: 140 Kiadói kód: MK-6072-2 Az Ételkészítési ismeretek 1. a 1428-06 Biztonságvédelmi és minőségbiztosítási feladatok végzése modul ételkészítési ismeretek tananyagegységéhez készült2.366 Ft+1.150 Ft
-
Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételeiAz Ételkészítési ismeretek 1. a 1428-06 Biztonságvédelmi és minőségbiztosítási feladatok végzése modul ételkészítési ismeretek tananyagegységéhez készült. Jól használható a munkavégzés személyi feltételeinek megismertetése és a konyha kialakítása, beren2.990 Ft
-
Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítéseSzerző: Pető Gyula Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Megjelenés: 2018 Oldalszám: 212 Kiadói kód: MK-6073-9 Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére. Főfejezetek: 1.4.171 Ft+1.150 Ft
-
Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítéseMinden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére. ISBN: 9789631660739 Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Szerző: Pető Gyula Raktári szám: MK-6073-94.390 Ft
-
Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek / Letölthető melléklettelSzerző: Lukács István - Oriskó Ferenc - Sándor Dénes - Zsolnay Gábor Kiadó: Műszaki Kiadó Oldalszám: 474 Megjelenés ideje: 2017 Cikkszám: KP-2270 A technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik. A könyvben mindaz m7.781 Ft+1.150 Ft
-
Korszerű ételkészítési ismeretek (Tankönyv)Jelen tankönyv a 2010-ben először 2 kötetben, majd 2016-ban egy kötetben megjelenő Korszerű ételkészítési ismeretek tankönyv javított változata. A két kötetes első kiadás 2016-ban történő korszerűsítését a nemzeti köznevelési és az új szakképzési törvény8.143 Ft
-
Ételkészítési ismeretek Letölthető melléklettelA technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik. A könyvben mindaz megtalálható, amire a jövő szakácsnemzedékének a jó ételek készítéséhez szüksége van, a konyhába lépés pillanatától egészen az ételek tálalásáig: -?az8.190 Ft
-
Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintigKiadó: Műszaki Könyvkiadó Szerző(k): Pető Gyula Oldal: 988 Megjelenés: 2018 Fedél: Keménytáblás Kiadói kód: MK-5813 Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult kü9.491 Ft+1.150 Ft