Ételkészítési
Találatok száma: 8 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételeiAz Ételkészítési ismeretek 1. a 1428-06 Biztonságvédelmi és minőségbiztosítási feladatok végzése modul ételkészítési ismeretek tananyagegységéhez készült. Jól használható a munkavégzés személyi feltételeinek megismertetése és a konyha kialakítása, beren2.990 Ft
-
Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítéseMinden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére. ISBN: 9789631660739 Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Szerző: Pető Gyula Raktári szám: MK-6073-94.390 Ft
-
Képzőművészeti Kiadó Ételkészítési ismeretek - Lukács-Oriskó-Sándor-ZsolnayA kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók.6.990 Ft
-
Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintigAz Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasz7.190 Ft+1.150 Ft
-
Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek - Letölthető melléklettelA kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók. Most letölthető melléklettel.7.190 Ft+1.150 Ft
-
Ételkészítési ismeretek Letölthető melléklettelA technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik. A könyvben mindaz megtalálható, amire a jövő szakácsnemzedékének a jó ételek készítéséhez szüksége van, a konyhába lépés pillanatától egészen az ételek tálalásáig: -?az7.990 Ft
-
Korszerű ételkészítési ismeretekKorszerű ételkészítési ismeretek.10.470 Ft
-
Ételkészítési Extra CD14.900 Ft