Ételkészítési

Találatok száma: 8 1/1. oldal Rendezés:
  • Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei
    Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei
    Szerző: Pető Gyula Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Megjelenés: 2011 Oldalszám: 140 Kiadói kód: MK-6072-2 Az Ételkészítési ismeretek 1. a 1428-06 Biztonságvédelmi és minőségbiztosítási feladatok végzése modul ételkészítési ismeretek tananyagegységéhez készült
    2.366 Ft
    +1.150 Ft
    Librarium Könyvesbolt
    Librarium Könyvesbolt
  • Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei
    Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei
    Az Ételkészítési ismeretek 1. a 1428-06 Biztonságvédelmi és minőségbiztosítási feladatok végzése modul ételkészítési ismeretek tananyagegységéhez készült. Jól használható a munkavégzés személyi feltételeinek megismertetése és a konyha kialakítása, beren
    2.990 Ft
    Oxford Corner Könyvesbolt
    Oxford Corner Könyvesbolt
  • Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése
    Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése
    Szerző: Pető Gyula Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Megjelenés: 2018 Oldalszám: 212 Kiadói kód: MK-6073-9 Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére. Főfejezetek: 1.
    4.171 Ft
    +1.150 Ft
    Librarium Könyvesbolt
    Librarium Könyvesbolt
  •  Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése
    Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése
    Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére. ISBN: 9789631660739 Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Szerző: Pető Gyula Raktári szám: MK-6073-9
    4.390 Ft
    Oxford Corner Könyvesbolt
    Oxford Corner Könyvesbolt
  • Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek / Letölthető melléklettel
    Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek / Letölthető melléklettel
    Szerző: Lukács István - Oriskó Ferenc - Sándor Dénes - Zsolnay Gábor Kiadó: Műszaki Kiadó Oldalszám: 474 Megjelenés ideje: 2017 Cikkszám: KP-2270 A technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik. A könyvben mindaz m
    7.781 Ft
    +1.150 Ft
    Librarium Könyvesbolt
    Librarium Könyvesbolt
  •  Korszerű ételkészítési ismeretek (Tankönyv)
    Korszerű ételkészítési ismeretek (Tankönyv)
    Jelen tankönyv a 2010-ben először 2 kötetben, majd 2016-ban egy kötetben megjelenő Korszerű ételkészítési ismeretek tankönyv javított változata. A két kötetes első kiadás 2016-ban történő korszerűsítését a nemzeti köznevelési és az új szakképzési törvény
    8.143 Ft
    Oxford Corner Könyvesbolt
    Oxford Corner Könyvesbolt
  •  Ételkészítési ismeretek Letölthető melléklettel
    Ételkészítési ismeretek Letölthető melléklettel
    A technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik. A könyvben mindaz megtalálható, amire a jövő szakácsnemzedékének a jó ételek készítéséhez szüksége van, a konyhába lépés pillanatától egészen az ételek tálalásáig: -?az
    8.190 Ft
    Oxford Corner Könyvesbolt
    Oxford Corner Könyvesbolt
  •  Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
    Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
    Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Szerző(k): Pető Gyula Oldal: 988 Megjelenés: 2018 Fedél: Keménytáblás Kiadói kód: MK-5813 Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult kü
    9.491 Ft
    +1.150 Ft
    Librarium Könyvesbolt
    Librarium Könyvesbolt