Ételkészítési

Találatok száma: 4 1/1. oldal Rendezés:
  • Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei
    Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei
    Az Ételkészítési ismeretek 1. a 1428-06 Biztonságvédelmi és minőségbiztosítási feladatok végzése modul ételkészítési ismeretek tananyagegységéhez készült. Jól használható a munkavégzés személyi feltételeinek megismertetése és a konyha kialakítása, beren
    2.990 Ft
    Oxford Corner Könyvesbolt
    Oxford Corner Könyvesbolt
  •  Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése
    Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése
    Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére. ISBN: 9789631660739 Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Szerző: Pető Gyula Raktári szám: MK-6073-9
    4.390 Ft
    Oxford Corner Könyvesbolt
    Oxford Corner Könyvesbolt
  •  Korszerű ételkészítési ismeretek (Tankönyv)
    Korszerű ételkészítési ismeretek (Tankönyv)
    Jelen tankönyv a 2010-ben először 2 kötetben, majd 2016-ban egy kötetben megjelenő Korszerű ételkészítési ismeretek tankönyv javított változata. A két kötetes első kiadás 2016-ban történő korszerűsítését a nemzeti köznevelési és az új szakképzési törvény
    8.143 Ft
    Oxford Corner Könyvesbolt
    Oxford Corner Könyvesbolt
  •  Ételkészítési ismeretek Letölthető melléklettel
    Ételkészítési ismeretek Letölthető melléklettel
    A technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik. A könyvben mindaz megtalálható, amire a jövő szakácsnemzedékének a jó ételek készítéséhez szüksége van, a konyhába lépés pillanatától egészen az ételek tálalásáig: -?az
    9.990 Ft
    Oxford Corner Könyvesbolt
    Oxford Corner Könyvesbolt