CSÍRÁZTATÁSRA NATURA 200 g
Találatok száma: 180 | 1/9. oldal | Rendezés: |
-
Natura csíráztatásra napraforgó 200 gA napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat kedvezően, a réz és a vas pedig a vérképzést serkenti. Ezek mellett emé401 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Napraforgó csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Segíti a vérképződést Erősíti a csontokat, izmokat és az idegeket. Erősíti az immunrendszert Magas fehérjetartalom Telítetlen zsírsavakat tartalmaz Kellemes diós íz Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben424 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Napraforgó csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Segíti a vérképződést Erősíti a csontokat, izmokat és az idegeket. Erősíti az immunrendszert Magas fehérjetartalom Telítetlen zsírsavakat tartalmaz Kellemes diós íz Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben438 Ft
-
Natura csíráztatásra napraforgó 200 gA napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat kedvezően, a réz és a vas pedig a vérképzést serkenti. Ezek mellett emé441 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Repce csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Természetes gyuladáscsökkentő Vérnyomáscsökkentő. Segít a depresszió, ízületi gyulladás, túlsúlyosság megelőzésében. K, E, A, és D vitamint tartalmaz. Csökkenti a magas koleszterinszintet. Kollagén termelődését segíti elő Magas magnázium tartalom Közvetlenül hat a szívre Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Ö452 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán magas a fehérje és rosttartalma Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz Vitaminok: C, A, B1, B2, B3, B6 és E Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Segít szabályozni a koleszterin- és vércukorszintet. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérsé458 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Repce csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Természetes gyuladáscsökkentő Vérnyomáscsökkentő. Segít a depresszió, ízületi gyulladás, túlsúlyosság megelőzésében. K, E, A, és D vitamint tartalmaz. Csökkenti a magas koleszterinszintet. Kollagén termelődését segíti elő Magas magnázium tartalom Közvetlenül hat a szívre Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Ö467 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöldborsó csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Fehérjében gazdag (mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza) Segíti az emésztést és serkenti az anyagcserét. Vitaminok: C, A, B1, B2 és B6 Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Hozzájárul a mindennapi egészség megőrzéséhez. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás:470 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán magas a fehérje és rosttartalma Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz Vitaminok: C, A, B1, B2, B3, B6 és E Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Segít szabályozni a koleszterin- és vércukorszintet. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérsé473 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra repce 200 g 200 g480 Ft+890 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöldborsó csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Fehérjében gazdag (mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza) Segíti az emésztést és serkenti az anyagcserét. Vitaminok: C, A, B1, B2 és B6 Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Hozzájárul a mindennapi egészség megőrzéséhez. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás:486 Ft
-
Dénes Natura Napraforgó csíráztatásra (200 g)Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hel490 Ft
-
Natura csíráztatásra napraforgó 200 gNapraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási he520 Ft+1.590 Ft
-
Natura csíráztatásra napraforgó 200 gNapraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási he520 Ft+1.590 Ft
-
Dénes Natura Repce csíráztatásra (200 g)Repce csíráztatásra 200 g (Brassica napus) Felhasználási javaslat: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm523 Ft
-
Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra (200 g)Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.530 Ft
-
Natura csíráztatásra repce 200 gÖsszetevők:nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 és omega-6 zsírsavakat, nélkülük nem lehetünk egészségesek javítják a szem hajszálereinek vérellátását az omega-3 és omega-6 olajok az agy táplálékául szolgálnak közvetlenül hat a szívre és az erekre természe544 Ft
-
Dénes Natura Zöldborsó csíráztatásra (200 g)Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.545 Ft
-
Natura csíráztatásra repce 200 gRepce csíráztatásra (Brassica napus) Jellemzők550 Ft+1.590 Ft
-
Natura csíráztatásra repce 200 gRepce csíráztatásra (Brassica napus) Jellemzők550 Ft+1.590 Ft