csíráztatásra 200g
Találatok száma: 35 | 1/2. oldal | Rendezés: |
-
- Dénes natura napraforgó csíráztatásra 200gNapraforgó csíráztatásra(helianthus annuus) Összetevők:, napraforgóAllergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Elkészítés:, Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C. Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Olaszország, Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 november530 Ft
-
- Dénes natura repce csíráztatásra 200gÖsszetétel:, Repce csíráztatásra - Brassica napus)Csíráztatás: 4 óra áztatás után., Öblítés: naponta kétszer., Csírázási idő: 3-5 nap.Csíra hossza: kb.6-8 mmForrás: gyártó/forgalmazó 2016 november559 Ft
-
- Dénes natura zöld lencse csíráztatásra 200gÖsszetevők:, Zöld lencse csíráztatásra, (lens culinaris) Allergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat., , Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21C. , Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 3-4 nap., Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Származási hely: OlaszországTárolás:, Száraz, hűvös helyen!Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 november569 Ft
-
- Dénes natura zöldborsó csíráztatásra 200gZöldborsó csíráztatásra(pisum sativum). Összetevők:, zöldborsóAllergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat., , Felhasználás:, Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C. Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Olaszország, Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 november579 Ft
-
NATURA REPCE CSÍRÁZTATÁSRA 200GNATURA REPCE CSÍRÁZTATÁSRA 200G589 Ft
-
NATURA ZÖLDBORSÓ CSÍRÁZTATÁSRA 200GCsíráztatás 12 óra áztatás után, 21 °C hőmérsékleten. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap.609 Ft
-
NATURA NAPRAFORGÓ CSÍRÁZTATÁSRA 200GCsíráztatás 12 óra áztatás után, 21 °C hőmérsékleten. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap.619 Ft
-
Natura Natura Görögszénamag Csiráztatásra 200G 200 g690 Ft+890 Ft
-
Natura Natura Brokkoli Csíráztatásra 200G 200 g700 Ft+890 Ft
-
NATURA GÖRÖGSZÉNAMAG CSIRÁZTATÁSRA 200GA görögszéna magja felhasználható grillfűszerként, főzhető belőle tea, illetve kiválóan csíráztatható.709 Ft
-
- Dénes natura brokkoli csíráztatásra 200gÖsszetétel:, Brokkoli csíráztatásra (Brassica rapa cymosa)Csíráztatás: 4 óra áztatás után., Öblítés: naponta kétszer., Csírázási idő: 3-5 nap., Csíra hossza: kb.6-8 mmTárolás:, Száraz, hűvös helyen!Gyártó:, Dénes-Natura Kft.Forrás:gyártó/forgalmazó 2016 november719 Ft
-
NATURA BROKKOLI CSÍRÁZTATÁSRA 200GHárom-öt nap alatt kicsírázó brokkolimagok a Dénes-Natura kínálatából.749 Ft
-
- Dénes natura retekmag csíráztatásra 200gEnyhén csípős ízű. Magyar termék.Milyen diétába illeszthető:, Vegán, VegetáriánusÁztatási idő: 8 óra., Öblítés naponta kétszer.Csíráztatási idő: 3-4 nap.Csírahossz: kb. 3-4 mmTárolás:, Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Olaszország770 Ft
-
- Dénes natura vajrépa csíráztatásra 200gVajrépa csíráztatásra, Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapaSzín: zöld levél és zöld csíra, Íz: zsenge salátára emlékeztető íz, Csíráztatás: 3-6 óra áztatás után, Csírázási idő: 6-9 nap, Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás.Fontos, hogy a nap folyamán ne álljanak vízben a magvak, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!Allergének:, a csomagolás során nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Tár809 Ft
-
- Dénes natura zsázsa csíráztatásra 200gÖsszetevők:, Zsázsa csíráztatásra, (lepidium sativum) Allergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat., , Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21C. Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 2-4 nap. , Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben!Tárolás:, Száraz, hűvös helyen!Származási hely: OlaszországForrás: gyártó/forgalmazó 2021 november869 Ft
-
- Dénes natura rukkola csíráztatásra 200gA rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal látja el szervezetünket.Összetevők:, rukkola mag csíráztatásraAllergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Csíráztatás: 12 óra áztatás után., Hőmérséklet 21C, Öblítés naponta kétszer., Csírázási idő: 2-4 nap., Csíra hossza: 4-6mmTárolás:, Száraz, hűvös helyen!Gyártó:, Dénes-Natura Kft.Forrás: g879 Ft
-
- Dénes natura retekmag vörös korall csíráztatásra 200gRetekmag- vörös korall csíráztatásra, Latin megnevezés: raphanus sativusSzín: zöld levél és halványvörös csíra, Íz: friss, retekre jellemző, Csíráztatás: 12 óra áztatás után, Csírázási idő: 3-5 napÖblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás., Fontos, hogy a nap folyamán ne álljanak vízben a magvak, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!Allergének:, A csomagolás során nyomokban glutént és szezámot tartalmazh909 Ft
-
- Dénes natura cékla csíráztatásra 200gCékla csíráztatásra - (beta vulgaris conditiva) Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat., , Csíráztatás:, 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21C. , Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen., , Származási hely: OlaszországForrás: gyártó/forgalmazó 2021 november928 Ft
-
Dénes-Natura Retekmag-vörös-korall csíráztatásra 200gKiváló minőségű, magas tápanyagtartalommal rendelkező termék. A magok nagy mennyiségben tartalmaznak fehérjét, ásványi anyagokat és antioxidánsokat, melyek segíthetnek a szervezetnek betegségek megelőzésében és az immunrendszer erősítésében. Alacsony glikémiás indexe miatt cukorbetegek is biztonsággal fogyaszthatják.974 Ft
-
NATURA CÉKLA CSÍRÁZTATÁSRA 200GCsíráztatás 12 óra áztatás után, 21 °C hőmérsékleten. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-7 nap.979 Ft