Cookta 250ml
Találatok száma: 10 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Nature Cookta Nature Cookta Lenmagolaj 250mlAz apró lenmagok az idők során már sokszor bizonyították értéküket, sokrétű felhasználásukat. A belőlük készített enyhén kesernyés ízű, aranysárga színű Nature Cookta Lenmagolaj az egyik legértékesebb növényi eredetű, konyhai alapanyag. Préssel készítik, majd tartályban történő ülepítés után palackozzák és szűrik. A legmagasabb Omega-3 és a legkisebb Omega-6 tartalmú olaj a különböző saláták, lepények, sütemények tökéletes összetevője. A len történelme A közép-ázsiai len növénynek mintegy 2001.390 Ft+990 Ft
-
Nature Cookta Nature Cookta VCO Kókuszolaj 250mlA kókuszolaj, avagy más néven kókuszszír, a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyert növényi zsiradék. A hideg sajtolásos eljárásnak köszönhetően a kókuszdió szerkezete nem módosul, megőrzi az összes pozitív tulajdonságát. A szélsőséges időjárásnak is ellenáll a pálmafa. Kemény héja megvédi a magbelet, mely éretlen állapotában zselészerű és vizes. Ez az állomány az éréssel megváltozik, hússá válik. Akár egy évnek is el kell telnie, hogy a kókusz megérjen, legfőképpen a1.430 Ft+990 Ft
-
- Nature cookta lenmagolaj 250mlA Nature Cookta Lenmagolaj egyaránt ajánlott zöldségekhez, lepények, hidegkonyhai készítményekhez.Összetevők:, 100 lenmagolajÁtlagos tápérték 100 g-ban:, Energia: 3693 kJ/ 898 kcal, Zsír: 99,81 g, - amelyből telített zsírok: 9,03 g, - amelyből egyszeresen telítetlen zsírsavak: 19,02 g, - amelyből többszörösen telítetlen zsírok: 71,8 g, Omega-3: 56,32 g, Omega-6: 15,44 g, Szénhidrát: 0 g, - amelyből cukrok: 0 g, Fehérje: 0,2 g, Só: 0 gFelhasználási javaslat:Salátaöntethez elegyítsük édeskés ízű e1.590 Ft
-
Nature Cookta Nature Cookta Szőlőmagolaj 250mlAz önmagában is ízletes szőlőszemek minél sötétebb színben pompáznak, annál hasznosabbak szervezetünk számára. Az ősz gyümölcse az egyik legsokoldalúbban felhasználható alapanyag a konyhában. A Nature Cookta Szőlőmagolajat érett szőlőszemekből készítik. A különleges eljárás során a magokat összezúzzák, préselik és hidegen sajtolják. Tisztításához ülepítik és szűrik is. Az érett szőlőre hasonlító aromáját sütés után is meg tudja őrizni. A szőlő a történelemben A görögöknél és a rómaiaknál igaz2.190 Ft+990 Ft
-
Nature Cookta Nature Cookta Mandulaolaj 250mlJellegzetes mandulás aroma, enyhén lágy íz jellemzi azt a kivételes olajat, amelyet a konyhában számos étel elkészítésénél fel tudunk használni. A Nature Cookta Mandulaolajat édes mandulából, hideg sajtolással készítik. Már pár csepp alkalmazásával is különleges ízvilágúvá varázsolhatjuk az egyszerűbb ételeket is. Az olajok már az ókori birodalmak életében is jelentős szerepet töltöttek be, melyeket szakrális és étkezési célra is használtak. Folyamatosan kutattak olyan növények után, amelyek a2.390 Ft+990 Ft
-
Nature Cookta Nature Cookta Tökmagolaj 250mlA hidegen sajtolt Nature Cookta Tökmagolaj készítésekor nem pörkölik a magokat, hanem ledarálják és hidegen sajtolják, ezáltal íze selymesebb lesz és értékes beltartalmi értéke is megőrződik. A konyhai alapanyaghoz a magokat olajtökből nyerik ki. A tökmagok színe az olaj zöldes színében is visszaköszön. Nagyszerű alapanyaga pogácsáknak, kenyereknek, és nem utolsósorban kiváló rágcsálnivaló is. A tök történelme Ennek a kultúrnövénynek a történelme több tízezer évre nyúlik vissza. Valószínűsíth2.450 Ft+990 Ft
-
Nature Cookta Nature Cookta Tökmagolaj 250mlA tök történelme Ennek a kultúrnövénynek a történelme több tízezer évre nyúlik vissza. Valószínűsíthető, hogy az 1500-as években a spanyolok hozták Európába. A hódítások alkalmával több szempontból is fontos főszereplő volt. Nem csak szuvenírként használták a hajóutak során, hanem ezzel az alapanyaggal főztek a hajók konyháin is. Az aztékok, az inkák és a maják kincse a 16. századra már minden kikötőben jelen volt. A tökfélék rendkívül nagy családdal rendelkeznek. Hazánkban az öt tökfa2.576 Ft
-
Nature Cookta Nature Cookta Mákolaj 250mlA Nature Cookta Mákolaj hidegen sajtolt fűszere a különböző édességeknek és a halaknak. Készítése a vegyi anyagok és tartósítószerek teljes kizárásával történik. Tartályban való ülepítés után szűrik, majd palackozzák. A pirított mákra emlékeztető illatú és világossárga színű mákolaj sokrétűen felhasználható a paleolit, vegán és vegetáriánus étkezésben is. A mák történelme Eredete pontosan nem ismerhető, őshazája Tádzsikisztán, Üzbegisztán, Afganisztán területére tehető. Már Hippokratész i. e.2.690 Ft+990 Ft
-
Nature Cookta Nature Cookta Tökmagolaj 250mlA tök történelme Ennek a kultúrnövénynek a történelme több tízezer évre nyúlik vissza. Valószínűsíthető, hogy az 1500-as években a spanyolok hozták Európába. A hódítások alkalmával több szempontból is fontos főszereplő volt. Nem csak szuvenírként használták a hajóutak során, hanem ezzel az alapanyaggal főztek a hajók konyháin is. Az aztékok, az inkák és a maják kincse a 16. századra már minden kikötőben jelen volt. A tökfélék rendkívül nagy családdal rendelkeznek. Hazánkban az öt tökfa2.726 Ft+999 Ft
-
Nature Cookta Nature Cookta Máriatövismag-olaj 250mlMáriatövis, őszbogáncs, szívós tarkabogáncs - mindhárom név egy és ugyanazon növényt jelöli, hiszen az idők során számos elnevezéssel illették. A márványos levelű egynyári növénynek nem csak neve többféle, hanem eredetéhez is mondák, találgatások fűződnek. A biológiai magyarázat szerint klorofillhiány okozza levelei mintázatát, melynek köszönhetően jobban beleolvadhat környezetébe, így a túlélésre is nagyobb esélye van. A népi mese szerint viszont onnan eredeztethető mintázata, hogy Mária menekü2.950 Ft+990 Ft