burgonyapehely g
Találatok száma: 46 | 1/3. oldal | Rendezés: |
-
Gluténmentes Bt Gluténmentes burgonyapehely 200 gCornito burgonyapehely 200 g Felhasználható kenyerekbe, péksüteményekhez és mindenféle burgonyás étel elkészítéséhez...455 Ft+1.490 Ft
-
Gluténmentes burgonyapehely 200 g512 Ft+1.350 Ft
-
Gluténmentes burgonyapehely 200 g512 Ft+1.350 Ft
-
Gluténmentes Bt Gluténmentes burgonyapehely 200 gBurgonyapehely. Felhasználható kenyérsütéshez, ételek sűrítéséhez, panírozáshoz, burgonyapüré készítéséhez. Jellemzők560 Ft+1.290 Ft
-
Gluténmentes Bt Gluténmentes burgonyapehely 200 gBurgonyapehely. Felhasználható kenyérsütéshez, ételek sűrítéséhez, panírozáshoz, burgonyapüré készítéséhez.568 Ft+990 Ft
-
Gluténmentes Bt Gluténmentes burgonyapehely 200 gBurgonyapehely. Felhasználható kenyérsütéshez, ételek sűrítéséhez, panírozáshoz, burgonyapüré készítéséhez. Jellemzők580 Ft+1.290 Ft
-
Cornito Cornito Burgonyapehely 200 gFelhasználható kenyérsütéshez, ételek sűrítéséhez, panírozáshoz, krumplis ételek készítéséhez.610 Ft
-
Csuta burgonyapehely 200 gFelhasználási javaslat: 1 rész szójagranulátumot 2 rész fűszeres vízbe áztatjuk be kb. 10-15 percig. Miután a vizet felszívta, kinyomkodjuk és a darált hússal megegyező módon használhatjuk önállóan vagy hússal keverve (fasírozott, töltött káposzta, rakott645 Ft+1.350 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Burgonyapehely 250 gMit érdemes tudni róla? Vegán Cukormentes Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz Hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz Adalékmentes Felhasználás: Burgonyapüré készítése: 250 g burgonyapehelyhez adjunk fél liter meleg, sós vizet, ízlés szerint vajat vagy margarint, majd keverjünk hozzá fél liter hideg tejet. Összetevők: 100% Burgonya Származási hely: Oroszország Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1417 kJ / 338 kcal Zsír: 0,3 g amelyből telített zsí673 Ft+1.149 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Burgonyapehely 250 gMit érdemes tudni róla? Vegán Cukormentes Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz Hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz Adalékmentes Felhasználás: Burgonyapüré készítése: 250 g burgonyapehelyhez adjunk fél liter meleg, sós vizet, ízlés szerint vajat vagy margarint, majd keverjünk hozzá fél liter hideg tejet. Összetevők: 100% Burgonya Származási hely: Oroszország Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1417 kJ / 338 kcal Zsír: 0,3 g amelyből telített zsí673 Ft+1.099 Ft
-
Barbara Barbara gluténmentes burgonyapehely 250 gGluténmentes burgonyapehely. Felhasználása: burgonyapüréhez, levesekhez, sütikhezElkészítése: vízhez adjuk hozzá a burgonyapelyhet, majd közepes lángon kezdjük melegíteni és közben kevergessük. Krémesebbé tehetjük, ha növényi margarint és egy kis rizsteje707 Ft+1.490 Ft
-
Csuta Csuta burgonyapehely 200 gJellemzők710 Ft+1.290 Ft
-
Natura Natura burgonyapehely 250 gA burgonya víztartalmának szárítással történő teljes elvonása után különböző � többnyire finoman lemezes szerkezetű, vagy lisztes állagú, sárgás színü, minőségét igen sokáig megőrző � anyag keletkezik. Ebből burgonyapüré készíthető. Tésztafélékhez, pékárú721 Ft+1.490 Ft
-
Csuta Csuta burgonyapehely 200 gFelhasználási javaslat: 1 rész szójagranulátumot 2 rész fűszeres vízbe áztatjuk be kb. 10-15 percig. Miután a vizet felszívta, kinyomkodjuk és a darált hússal megegyező módon használhatjuk önállóan vagy hússal keverve (fasírozott, töltött káposzta, rakott726 Ft+1.490 Ft
-
Csuta burgonyapehely 200 gFelhasználási javaslat: 1 rész szójagranulátumot 2 rész fűszeres vízbe áztatjuk be kb. 10-15 percig. Miután a vizet felszívta, kinyomkodjuk és a darált hússal megegyező módon használhatjuk önállóan vagy hússal keverve (fasírozott, töltött káposzta, rakott726 Ft+1.350 Ft
-
Ataisz Ataisz burgonyapehely 250 gBurgonyapüré: a tasak tartalmát összekeverjük 500ml meleg, sós vagy fűszerekkel ízesített vízzel, hozzá adunk vajat vagy margarint (esetleg olivaolajat) és 500ml tejjel (szója vagy rizstej is megfelelő) készre keverjük. Tejre vagy szójára érzékenyek csak740 Ft+1.490 Ft
-
Csuta Csuta burgonyapehely 200 gJellemzők740 Ft+1.290 Ft
-
Dénes Natura Burgonyapehely (250 g)A burgonya víztartalmának szárítással történő teljes elvonása után - többnyire finoman lemezes szerkezetű, vagy lisztes állagú, sárgás színű, minőségét igen sokáig megőrző - anyag keletkezik. Ebből kevés vajjal, tejjel, vízzel, sóval keverve burgonyapüré773 Ft
-
Barbara gluténmentes burgonyapehely 250 gGluténmentes burgonyapehely. Felhasználása: burgonyapüréhez, levesekhez, sütikhezElkészítése: vízhez adjuk hozzá a burgonyapelyhet, majd közepes lángon kezdjük melegíteni és közben kevergessük. Krémesebbé tehetjük, ha növényi margarint és egy kis rizsteje796 Ft+1.350 Ft
-
Barbara gluténmentes burgonyapehely 250 gGluténmentes burgonyapehely. Felhasználása: burgonyapüréhez, levesekhez, sütikhezElkészítése: vízhez adjuk hozzá a burgonyapelyhet, majd közepes lángon kezdjük melegíteni és közben kevergessük. Krémesebbé tehetjük, ha növényi margarint és egy kis rizsteje796 Ft+1.350 Ft