Burgonyapehely
Találatok száma: 56 | 1/3. oldal | Rendezés: |
-
Gluténmentes burgonyapehely 200 gBurgonyapehely. Felhasználható kenyérsütéshez, ételek sűrítéséhez, panírozáshoz, burgonyapüré készítéséhez. Jellemzők480 Ft+1.590 Ft
-
Gluténmentes burgonyapehely 200 gBurgonyapehely. Felhasználható kenyérsütéshez, ételek sűrítéséhez, panírozáshoz, burgonyapüré készítéséhez. Jellemzők480 Ft+1.590 Ft
-
Gluténmentes Bt Gluténmentes burgonyapehely 200 gGluténmentes burgonyapehely 200 g Burgonyapehely. Felhasználható kenyérsütéshez, ételek sűrítéséhez, panírozáshoz, burgonyapüré készítéséhez.539 Ft
-
ÍZTÁR Fűszermanufaktúra Kft. Íz Tár Burgonyapehely natúr 150gA burgonyapehely a tudatos konyha egyik legsokoldalúbb alapanyaga, gluténmentes reformélelmiszer, ezért cöliákia esetén is bevethetjük.540 Ft
-
Natura Natura burgonyapehely 250 g 250 g540 Ft+890 Ft
-
Gluténmentes burgonyapehely 200 g548 Ft
-
Gluténmentes burgonyapehely 200 g548 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Burgonyapehely 250 gMit érdemes tudni róla? Vegán Cukormentes Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz Hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz Adalékmentes Felhasználás: Burgonyapüré készítése: 250 g burgonyapehelyhez adjunk fél liter meleg, sós vizet, ízlés szerint vajat vagy margarint, majd keverjünk hozzá fél liter hideg tejet. Összetevők: 100% Burgonya Származási hely: Oroszország Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1417 kJ / 338 kcal Zsír: 0,3 g amelyből telített zsí644 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Burgonyapehely 250 gMit érdemes tudni róla? Vegán Cukormentes Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz Hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz Adalékmentes Felhasználás: Burgonyapüré készítése: 250 g burgonyapehelyhez adjunk fél liter meleg, sós vizet, ízlés szerint vajat vagy margarint, majd keverjünk hozzá fél liter hideg tejet. Összetevők: 100% Burgonya Származási hely: Oroszország Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1417 kJ / 338 kcal Zsír: 0,3 g amelyből telített zsí665 Ft
-
Csuta burgonyapehely 200 gFelhasználási javaslat: 1 rész szójagranulátumot 2 rész fűszeres vízbe áztatjuk be kb. 10-15 percig. Miután a vizet felszívta, kinyomkodjuk és a darált hússal megegyező módon használhatjuk önállóan vagy hússal keverve (fasírozott, töltött káposzta, rakott667 Ft
-
Csuta burgonyapehely 200 gJellemzők680 Ft+1.590 Ft
-
Csuta burgonyapehely 200 gJellemzők680 Ft+1.590 Ft
-
Dénes-Natura Dénes Natura Burgonyapehely 250 gMegfelelő alapanyag burgonyapüré, pogácsa, krokett, gombóc készítéséhez, továbbá alkalmazható sűrítéshez és tészták lazításához.695 Ft
-
Dénes Natura Burgonyapehely (250 g)A burgonya víztartalmának szárítással történő teljes elvonása után - többnyire finoman lemezes szerkezetű, vagy lisztes állagú, sárgás színű, minőségét igen sokáig megőrző - anyag keletkezik. Ebből kevés vajjal, tejjel, vízzel, sóval keverve burgonyapüré745 Ft
-
Ataisz burgonyapehely 250 gBurgonyapüré: a tasak tartalmát összekeverjük 500ml meleg, sós vagy fűszerekkel ízesített vízzel, hozzá adunk vajat vagy margarint (esetleg olivaolajat) és 500ml tejjel (szója vagy rizstej is megfelelő) készre keverjük. Tejre vagy szójára érzékenyek csak758 Ft
-
- Dénes natura burgonyapehely 250gÖsszetevők:, burgonya, , Átlagos tápérték 100 g termékben:, Energia 1417 kJ (338 kcal), Zsír 0,3 g, - amelyből telített zsírsavak 0,1 g, Szénhidrát 72,7 g, - amelyből cukrok 1,7 g, Fehérje 10,1 g, Só 0,5 gFelhasználási javaslat:, Burgonyapüré készítése: 250 g burgonyapehelyhez adjunk fél liter meleg, sós vizet, ízlés szerint vajat vagy margarint, majd keverjünk hozzá fél liter hideg tejet.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Szlovákia759 Ft
-
Natura Natura Burgonyapehely 250 g769 Ft
-
Natura burgonyapehely 250 gNATURA BURGONYAPEHELY A burgonya víztartalmának szárítással történő teljes elvonása után különböző többnyire finoman lemezes szerkezetű, vagy lisztes állagú, sárgás színü, minőségét igen sokáig megőrző anyag keletkezik. Ebből burgonyapüré készíthető.780 Ft+1.590 Ft
-
Natura burgonyapehely 250 gNATURA BURGONYAPEHELY A burgonya víztartalmának szárítással történő teljes elvonása után különböző többnyire finoman lemezes szerkezetű, vagy lisztes állagú, sárgás színü, minőségét igen sokáig megőrző anyag keletkezik. Ebből burgonyapüré készíthető.780 Ft+1.590 Ft
-
Csuta burgonyapehely 200 gFelhasználási javaslat: 1 rész szójagranulátumot 2 rész fűszeres vízbe áztatjuk be kb. 10-15 percig. Miután a vizet felszívta, kinyomkodjuk és a darált hússal megegyező módon használhatjuk önállóan vagy hússal keverve (fasírozott, töltött káposzta, rakott781 Ft