Borélesztő
| Találatok száma: 38 | 1/2. oldal | Rendezés: |
-
Bor - Borélesztő univerzális 25/k177 Ft
-
Borélesztő 20 g-os álltalános, szőlőhöz, gyümölcshözOptimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…180 Ft
-
Borélesztő 20 g-os fehérborhoz, gyümölcshözOptimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…190 Ft
-
Borélesztő 20 g-os vörösborhoz, gyümölcshöz. Saccharomyces cerevisiae.Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces cerevisiae törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Vörös musthoz,…199 Ft
-
Borélesztő 20g Univerzális UnikénNormál erjesztési körülmények között megbízhatóan alkalmazható fehér és vörösborok, valamint gyümölcscefrék biztonságos kierjesztéséhez. Az erjedés beindulása nagyon gyors, ezáltal gyorsan túlnövi a vadélesztőket. Használatával tiszta ízű, egészséges boro220 Ft+1.690 Ft
-
Unikén Borélesztő Vörös 20 gVörös borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95% Optimális erjesztési hőmérséklet: 12°C - 34°C.230 Ft+1.690 Ft
-
Borélesztő tápsó SALI TIAMINATI 30 gSALI TIAMINATI Diammónium-foszfát, Ammónium-szulfát Tiamin (B1 vitamin) és Cellulóz JELLEMZŐK A szőlő érésének előrehaladtával, a rothadt szőlőknél és a musttisztítás során jelentősen csökken a szőlő eredeti tápanyagtartalma, ami…250 Ft
-
Borélesztő Univerzális 20 gNormál erjesztési körülmények között megbízhatóan alkalmazható fehér és vörösborok, valamint gyümölcscefrék biztonságos kierjesztéséhez. Az erjedés beindulása nagyon gyors, ezáltal gyorsan túlnövi a vadélesztőket. Használatával tiszta ízű, egészséges boro300 Ft+1.690 Ft
-
UNIKÉN Borélesztő Fehérszőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhezOptimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz 10-25 g/hl Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő musthoz üntjük.350 Ft+1.200 Ft
-
UNIKÉN Borélesztő Vörösszőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhezVörös borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95% Optimális erjesztési hőmérséklet: 12°C - 34°C350 Ft+1.200 Ft
-
UNIKÉN Borélesztő Szőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhezAz optimális erjesztési hőmérséklet tartomány: 12 – 34°C. Gyors erjesztési képesség. Borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjesztés újraindításához egyaránt használható. Alkalmazás előtt a száraz élesztőt adjuk hozza tízszeres mennyiségű tiszta, meleg (35-38°C) vízhez. A szuszpenziót hagyjuk 20 percet állni, keverjük meg ismét, majd adjuk a musthoz vagy a cefréhez. Adagolása : normál körülmények között: 20g/hl , penészes, rothadt termes eseten: 30-40 g/hl350 Ft+1.200 Ft
-
Márka nélkül / Without brand UNIKÉN BORÉLESZTŐ 20GFehér és vörösborok, gyümölcscefrék megbízható erjesztéséhez. Ezt a szárított élesztőt a gyors erjedésindításhoz és az erős stressz toleranciára szelektálták. A gyors erjedésindítás segít megelőzni az élesztős és baktériumos befertőződést és javítja az alkohol kihozatalt, íz- és illattisztaságot.429 Ft+1.990 Ft
-
Borélesztő, univerzális, 10 g/50 lAz almabor és a cefre erjesztéséhez használt élesztőfaj a Saccharomyces cerevisiae, amely ökológiai környezetből származik. Elkészítési útmutató: Oldjunk fel 10 g élesztőt 1 dcl almabor és víz keverékében (1/3 : 2/3 arányban) 35-40 °C hőmérsékleten. H439 Ft+1.990 Ft
-
Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20gTermészetből szelektált aktív, szárított élesztő.442 Ft+990 Ft
-
Muta Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20gTermészetből szelektált aktív, szárított élesztő.442 Ft+990 Ft
-
Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g (12353)Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g450 Ft
-
Borélesztő Hidegtűrő 20 gNagy hidegtűrő képességének köszönhetően már 10 foktól erjeszt. Felhasználás: A szárított élesztőt 10x-es mennyiségű (azaz a 20g-ot 2 dl), 35-40 fokos hőmérsékletű, klórmentes vízben folyamatos keverés közben feloldjuk, majd 15 percig állni hagyjuk.800 Ft+1.690 Ft
-
Muta Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20gMegbízható, gyors, killer aktív, gyümölcsös fehérborokat, egészséges, tisztaízű vörösborokat erjesztő fajélesztő. Jó tanninextrakciójú, gyors és megbízható.Fehér mustok, kékszőlő- és gyümölcscefrék gyors és megbízható élesztője.823 Ft+990 Ft
-
Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20gMegbízható, gyors, killer aktív, gyümölcsös fehérborokat, egészséges, tisztaízű vörösborokat erjesztő fajélesztő. Jó tanninextrakciójú, gyors és megbízható.Fehér mustok, kékszőlő- és gyümölcscefrék gyors és megbízható élesztője.823 Ft+990 Ft
-
Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20g (12329)Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20g830 Ft