Borélesztő

Találatok száma: 36 1/2. oldal Rendezés:
  •  Borélesztő 20 g-os álltalános, szőlőhöz, gyümölcshöz
    Borélesztő 20 g-os álltalános, szőlőhöz, gyümölcshöz
    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…
    180 Ft
    BorászRaktár
    BorászRaktár
  •  Borélesztő 20 g-os fehérborhoz, gyümölcshöz
    Borélesztő 20 g-os fehérborhoz, gyümölcshöz
    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…
    190 Ft
    BorászRaktár
    BorászRaktár
  •  Borélesztő 20 g-os vörösborhoz, gyümölcshöz. Saccharomyces cerevisiae.
    Borélesztő 20 g-os vörösborhoz, gyümölcshöz. Saccharomyces cerevisiae.
    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces cerevisiae törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Vörös musthoz,…
    199 Ft
    BorászRaktár
    BorászRaktár
  •  Borélesztő 20g Univerzális Unikén
    Borélesztő 20g Univerzális Unikén
    Normál erjesztési körülmények között megbízhatóan alkalmazható fehér és vörösborok, valamint gyümölcscefrék biztonságos kierjesztéséhez. Az erjedés beindulása nagyon gyors, ezáltal gyorsan túlnövi a vadélesztőket. Használatával tiszta ízű, egészséges boro
    220 Ft
    Lelkeskertes Webáruház
    Lelkeskertes Webáruház
  •  Unikén Borélesztő Vörös 20 g
    Unikén Borélesztő Vörös 20 g
    Vörös borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95% Optimális erjesztési hőmérséklet: 12°C - 34°C.
    230 Ft
    Lelkeskertes Webáruház
    Lelkeskertes Webáruház
  •  Borélesztő tápsó SALI TIAMINATI 30 g
    Borélesztő tápsó SALI TIAMINATI 30 g
    SALI TIAMINATI Diammónium-foszfát, Ammónium-szulfát Tiamin (B1 vitamin) és Cellulóz JELLEMZŐK A szőlő érésének előrehaladtával, a rothadt szőlőknél és a musttisztítás során jelentősen csökken a szőlő eredeti tápanyagtartalma, ami…
    250 Ft
    BorászRaktár
    BorászRaktár
  •  Borélesztő Unikén fehér 20 g
    Borélesztő Unikén fehér 20 g
    Fehérszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez.
    290 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  •  Borélesztő Unikén vörösborhoz 20 g
    Borélesztő Unikén vörösborhoz 20 g
    Vörös borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95% Optimális erjesztési hőmérséklet: 12°C - 34°C.
    290 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  •  Borélesztő Univerzális 20 g
    Borélesztő Univerzális 20 g
    Normál erjesztési körülmények között megbízhatóan alkalmazható fehér és vörösborok, valamint gyümölcscefrék biztonságos kierjesztéséhez. Az erjedés beindulása nagyon gyors, ezáltal gyorsan túlnövi a vadélesztőket. Használatával tiszta ízű, egészséges boro
    290 Ft
    Lelkeskertes Webáruház
    Lelkeskertes Webáruház
  •  Borélesztő Unikén univerzális 20 g
    Borélesztő Unikén univerzális 20 g
    Normál erjesztési körülmények között megbízhatóan alkalmazható fehér és vörösborok, valamint gyümölcscefrék biztonságos kierjesztéséhez. Az erjedés beindulása nagyon gyors, ezáltal gyorsan túlnövi a vadélesztőket. Használatával tiszta ízű, egészséges bo
    290 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  •  Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g
    Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g
    Borélesztő Saccharomices Cerevisiae 20g. Alkalmas fehér -vörös porok erjesztéséhez. A SACCHAROMYCES CEREVISIAE italipari  alkoholos erjesztésre használatos aktív szárított élesztő, természetből szelektált Saccharomyces cerevisiae. Legalább 15 milli...
    298 Ft
    +1.190 Ft
    Pepita.hu Webáruház
    Pepita.hu Webáruház
  •  Borélesztő Oenoferm Freddo F3 10 g
    Borélesztő Oenoferm Freddo F3 10 g
    Szárított fajélesztő, hidegerjesztésre, gümölcsös karakterű rose és fehérborokhoz! A termék rövid leírása: Az Oenoferm® Freddo szelektált szárított fajélesztő Saccharomyces cereavisiae (var. Bayanus) hideg mustok beoltására (akár 10 oC-on is), valamint i
    340 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  •  Borélesztő tápsó leveles 20 g
    Borélesztő tápsó leveles 20 g
    Felhasználható: szőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95%
    350 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  •  Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20 g
    Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20 g
    Természetből szelektált aktív, szárított élesztő.
    350 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  • Márka nélkül UNIKÉN BORÉLESZTŐ 20G
    Márka nélkül UNIKÉN BORÉLESZTŐ 20G
    Fehér és vörösborok, gyümölcscefrék megbízható erjesztéséhez. Ezt a szárított élesztőt a gyors erjedésindításhoz és az erős stressz toleranciára szelektálták. A gyors erjedésindítás segít megelőzni az élesztős és baktériumos befertőződést és javítja az alkohol kihozatalt, íz- és illattisztaságot.
    399 Ft
    +1.490 Ft
    Praktiker
    Praktiker
  •  Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g (12353)
    Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g (12353)
    Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g
    450 Ft
    PrimaNet.hu az online szakáruház
    PrimaNet.hu az online szakáruház
  •  Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20 g
    Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20 g
    Megbízható, gyors, killer aktív, gyümölcsös fehérborokat, egészséges, tisztaízű vörösborokat erjesztő fajélesztő. Jó tanninextrakciójú, gyors és megbízható. Fehér mustok, kékszőlő- és gyümölcscefrék gyors és megbízható élesztője.
    650 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  • Uvaferm CM Borélesztő UVAFERM CM 20g
    Uvaferm CM Borélesztő UVAFERM CM 20g
    Fajélesztő csonthéjas és bogyós gyümölcsökhöz Az Uvaferml CM fajélesztő kifejezetten csonthéjas és bogyós gyümölcsök erjesztéséhez javasolt. Nagy hidegtűrő képességének köszönhetően már 10 foktól erjeszt. Felhasználás: A szárított élesztőt 10x-es me...
    709 Ft
    +1.190 Ft
    Pepita.hu Webáruház
    Pepita.hu Webáruház
  •  Borélesztő Hidegtűrő 20 g
    Borélesztő Hidegtűrő 20 g
    Nagy hidegtűrő képességének köszönhetően már 10 foktól erjeszt. Felhasználás: A szárított élesztőt 10x-es mennyiségű (azaz a 20g-ot 2 dl), 35-40 fokos hőmérsékletű, klórmentes vízben folyamatos keverés közben feloldjuk, majd 15 percig állni hagyjuk.
    730 Ft
    Lelkeskertes Webáruház
    Lelkeskertes Webáruház
  •  Borélesztő hidegtűrő Danstil A 20g
    Borélesztő hidegtűrő Danstil A 20g
    Borélesztő Uvaferm Danstil A A válogatott élesztősejtek elősegítik a cefre gyors, szabályozott érlelését. Az Uvaferm Danstil A élesztő gyorsan, lendületesen erjeszt. Nagy alkohol és cukortoleranciájának köszönhetően az élesztősejtek akár 20 tf%-os a...
    785 Ft
    +1.880 Ft
    Pepita.hu Webáruház
    Pepita.hu Webáruház