Borélesztő

Találatok száma: 38 1/2. oldal Rendezés:
  •  Bor - Borélesztő univerzális 25/k
    Bor - Borélesztő univerzális 25/k
    177 Ft
    Samugazdawebshop
    Samugazdawebshop
  •  Borélesztő 20 g-os álltalános, szőlőhöz, gyümölcshöz
    Borélesztő 20 g-os álltalános, szőlőhöz, gyümölcshöz
    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…
    180 Ft
    BorászRaktár
    BorászRaktár
  •  Borélesztő 20 g-os fehérborhoz, gyümölcshöz
    Borélesztő 20 g-os fehérborhoz, gyümölcshöz
    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…
    190 Ft
    BorászRaktár
    BorászRaktár
  •  Borélesztő 20 g-os vörösborhoz, gyümölcshöz. Saccharomyces cerevisiae.
    Borélesztő 20 g-os vörösborhoz, gyümölcshöz. Saccharomyces cerevisiae.
    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces cerevisiae törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Vörös musthoz,…
    199 Ft
    BorászRaktár
    BorászRaktár
  •  Borélesztő 20g Univerzális Unikén
    Borélesztő 20g Univerzális Unikén
    Normál erjesztési körülmények között megbízhatóan alkalmazható fehér és vörösborok, valamint gyümölcscefrék biztonságos kierjesztéséhez. Az erjedés beindulása nagyon gyors, ezáltal gyorsan túlnövi a vadélesztőket. Használatával tiszta ízű, egészséges boro
    220 Ft
    +1.690 Ft
    Lelkeskertes Webáruház
    Lelkeskertes Webáruház
  •  Unikén Borélesztő Vörös 20 g
    Unikén Borélesztő Vörös 20 g
    Vörös borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95% Optimális erjesztési hőmérséklet: 12°C - 34°C.
    230 Ft
    +1.690 Ft
    Lelkeskertes Webáruház
    Lelkeskertes Webáruház
  •  Borélesztő tápsó SALI TIAMINATI 30 g
    Borélesztő tápsó SALI TIAMINATI 30 g
    SALI TIAMINATI Diammónium-foszfát, Ammónium-szulfát Tiamin (B1 vitamin) és Cellulóz JELLEMZŐK A szőlő érésének előrehaladtával, a rothadt szőlőknél és a musttisztítás során jelentősen csökken a szőlő eredeti tápanyagtartalma, ami…
    250 Ft
    BorászRaktár
    BorászRaktár
  •  Borélesztő Univerzális 20 g
    Borélesztő Univerzális 20 g
    Normál erjesztési körülmények között megbízhatóan alkalmazható fehér és vörösborok, valamint gyümölcscefrék biztonságos kierjesztéséhez. Az erjedés beindulása nagyon gyors, ezáltal gyorsan túlnövi a vadélesztőket. Használatával tiszta ízű, egészséges boro
    300 Ft
    +1.690 Ft
    Lelkeskertes Webáruház
    Lelkeskertes Webáruház
  •  UNIKÉN Borélesztő Fehérszőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhez
    UNIKÉN Borélesztő Fehérszőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhez
    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz 10-25 g/hl Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő musthoz üntjük.
    350 Ft
    +1.200 Ft
    gazdaboltmadocsa.hu
    gazdaboltmadocsa.hu
  •  UNIKÉN Borélesztő Vörösszőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhez
    UNIKÉN Borélesztő Vörösszőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhez
    Vörös borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95% Optimális erjesztési hőmérséklet: 12°C - 34°C
    350 Ft
    +1.200 Ft
    gazdaboltmadocsa.hu
    gazdaboltmadocsa.hu
  •  UNIKÉN Borélesztő Szőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhez
    UNIKÉN Borélesztő Szőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhez
    Az optimális erjesztési hőmérséklet tartomány: 12 – 34°C. Gyors erjesztési képesség. Borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjesztés újraindításához egyaránt használható. Alkalmazás előtt a száraz élesztőt adjuk hozza tízszeres mennyiségű tiszta, meleg (35-38°C) vízhez. A szuszpenziót hagyjuk 20 percet állni, keverjük meg ismét, majd adjuk a musthoz vagy a cefréhez. Adagolása : normál körülmények között: 20g/hl , penészes, rothadt termes eseten: 30-40 g/hl
    350 Ft
    +1.200 Ft
    gazdaboltmadocsa.hu
    gazdaboltmadocsa.hu
  • Márka nélkül / Without brand UNIKÉN BORÉLESZTŐ 20G
    Márka nélkül / Without brand UNIKÉN BORÉLESZTŐ 20G
    Fehér és vörösborok, gyümölcscefrék megbízható erjesztéséhez. Ezt a szárított élesztőt a gyors erjedésindításhoz és az erős stressz toleranciára szelektálták. A gyors erjedésindítás segít megelőzni az élesztős és baktériumos befertőződést és javítja az alkohol kihozatalt, íz- és illattisztaságot.
    429 Ft
    +1.990 Ft
    Praktiker
    Praktiker
  •  Borélesztő, univerzális, 10 g/50 l
    Borélesztő, univerzális, 10 g/50 l
    Az almabor és a cefre erjesztéséhez használt élesztőfaj a Saccharomyces cerevisiae, amely ökológiai környezetből származik. Elkészítési útmutató: Oldjunk fel 10 g élesztőt 1 dcl almabor és víz keverékében (1/3 : 2/3 arányban) 35-40 °C hőmérsékleten. H
    439 Ft
    +1.990 Ft
    Gardenet webáruház
    Gardenet webáruház
  •  Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g
    Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g
    Természetből szelektált aktív, szárított élesztő.
    442 Ft
    +990 Ft
    irodatrade.hu
    irodatrade.hu
  • Muta Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g
    Muta Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g
    Természetből szelektált aktív, szárított élesztő.
    442 Ft
    +990 Ft
    cleandepo.hu
    cleandepo.hu
  •  Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g (12353)
    Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g (12353)
    Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g
    450 Ft
    PrimaNet.hu az online szakáruház
    PrimaNet.hu az online szakáruház
  •  Borélesztő Hidegtűrő 20 g
    Borélesztő Hidegtűrő 20 g
    Nagy hidegtűrő képességének köszönhetően már 10 foktól erjeszt. Felhasználás: A szárított élesztőt 10x-es mennyiségű (azaz a 20g-ot 2 dl), 35-40 fokos hőmérsékletű, klórmentes vízben folyamatos keverés közben feloldjuk, majd 15 percig állni hagyjuk.
    800 Ft
    +1.690 Ft
    Lelkeskertes Webáruház
    Lelkeskertes Webáruház
  • Muta Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20g
    Muta Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20g
    Megbízható, gyors, killer aktív, gyümölcsös fehérborokat, egészséges, tisztaízű vörösborokat erjesztő fajélesztő. Jó tanninextrakciójú, gyors és megbízható.Fehér mustok, kékszőlő- és gyümölcscefrék gyors és megbízható élesztője.
    823 Ft
    +990 Ft
    cleandepo.hu
    cleandepo.hu
  •  Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20g
    Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20g
    Megbízható, gyors, killer aktív, gyümölcsös fehérborokat, egészséges, tisztaízű vörösborokat erjesztő fajélesztő. Jó tanninextrakciójú, gyors és megbízható.Fehér mustok, kékszőlő- és gyümölcscefrék gyors és megbízható élesztője.
    823 Ft
    +990 Ft
    irodatrade.hu
    irodatrade.hu
  •  Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20g (12329)
    Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20g (12329)
    Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20g
    830 Ft
    PrimaNet.hu az online szakáruház
    PrimaNet.hu az online szakáruház