VIRÁGTERÁPIA Virágeszencia

Találatok száma: 14 1/1. oldal Rendezés:
 • Bach virágterápia Körömvirág (2. Calendula) Maui virágeszencia - 10 ml
  Bach virágterápia Körömvirág (2. Calendula) Maui virágeszencia - 10 ml
  Ez az eszencia a tehetetlen dühöt felváltja elegendő életerőre, hogy az azonnali tettekre készen legyünk. A Körömvirág virágeszencia a Maui eszenciasorozat része, mely 12 virágeszenciából és 12 drágakőeszenciából áll. Elsősorban kineziológiai felhasználásra, a kineziológus rendelése szerint. Körömvirág-kivonatot és 27%-os (V/V) borpárlatot tartalmaz.
  1.750 Ft
  +700 Ft
  Biosziget
  Biosziget
 • Bach virágterápia Cickafarkkóró (12. Yarrow) Maui virágeszencia - 10 ml
  Bach virágterápia Cickafarkkóró (12. Yarrow) Maui virágeszencia - 10 ml
  Azoknak, akik úgy érzik, hogy kényszeríteniük kell a világot, hogy alkalmazkodjon az ő vágyaikhoz, elképzeléseikhez és döntéseikhez, a Cickafarkkóró oldja az elfojtott bánatot és bűntudatot, hogy szabad utat nyisson az egyenlőségnek és az igaz együttérzés tudatának. A Cickafarkkóró virágeszencia a Maui eszenciasorozat része, mely 12 virágeszenciából és 12 drágakőeszenciából áll. Elsősorban kineziológiai felhasználásra, a kineziológus rendelése szerint.  Cickafarkkóró-kivonatot és 27%-os (V/V) bo
  1.750 Ft
  +700 Ft
  Biosziget
  Biosziget
 • Bach virágterápia Árvácska (5. Heartsease pansy) Maui virágeszencia - 10 ml
  Bach virágterápia Árvácska (5. Heartsease pansy) Maui virágeszencia - 10 ml
  Amikor határozatlansággal van gondunk, ez az eszencia megerősíti a belső hang sugalmait és a választás erejét. Az Árvácska virágeszencia at Maui eszenciasorozat része, mely 12 virágeszenciából és 12 drágakőeszenciából áll. Elsősorban kineziológiai felhasználásra, a kineziológus rendelése szerint.  Árvácska-kivonatot és 27%-os (V/V) borpárlatot tartalmaz.
  1.750 Ft
  +700 Ft
  Biosziget
  Biosziget
 • Bach virágterápia Ibolya (11. Wild Violet) Maui virágeszencia - 10 ml
  Bach virágterápia Ibolya (11. Wild Violet) Maui virágeszencia - 10 ml
  Ez az eszencia táplálja a hálatelt ráhangolódást - érzékennyé tesz önmagunk és mások hite és szükségletei iránt. Az Ibolya virágeszencia a Maui eszenciasorozat része, mely 12 virágeszenciából és 12 drágakőeszenciából áll. Elsősorban kineziológiai felhasználásra, a kineziológus rendelése szerint.  Ibolya-kivonatot és 27%-os (V/V) borpárlatot tartalmaz.
  1.750 Ft
  +700 Ft
  Biosziget
  Biosziget
 • Bach virágterápia Vad írisz (6. Wild Iris) Maui virágeszencia - 10 ml
  Bach virágterápia Vad írisz (6. Wild Iris) Maui virágeszencia - 10 ml
  Ezzel az eszenciával a befejezetlenség és elkülönülés érzése feloldódik és átalakul a természettel való egység tudatává, hogy alkotó átalakulásunk felé haladtában bízzunk a természet erőinek támogatásában. A Vad írisz virágeszencia a Maui eszenciasorozat része, mely 12 virágeszenciából és 12 drágakőeszenciából áll. Elsősorban kineziológiai felhasználásra, a kineziológus rendelése szerint. Vad írisz-kivonatot és 27%-os (V/V) borpárlatot tartalmaz.
  1.750 Ft
  +700 Ft
  Biosziget
  Biosziget
 • Bach virágterápia Borágófű (1. Borage) Maui virágeszencia - 10 ml
  Bach virágterápia Borágófű (1. Borage) Maui virágeszencia - 10 ml
  Amikor a kihívással és az esetleges vereséggel nézünk szembe a Borágófű céltudatosságot és öntudatot szabadít fel, amely segíti a pozitív eredményt minden résztvevő számára. A Borágófű virágeszencia a Maui eszenciasorozat része, mely 12 virágeszenciából és 12 drágakőeszenciából áll. Elsősorban kineziológiai felhasználásra, a kineziológus rendelése szerint. Borágófű-kivonatot és 27%-os (V/V) borpárlatot tartalmaz.
  1.750 Ft
  +700 Ft
  Biosziget
  Biosziget
 • Bach virágterápia Orgona (7. Lilac) Maui virágeszencia - 10 ml
  Bach virágterápia Orgona (7. Lilac) Maui virágeszencia - 10 ml
  Az érzékek ráhangolódásában segít, hogy növeljük az érzékeken túli észlelést a jelenben és a jövővel kapcsolatban. Az Orgona virágeszencia a Maui eszencia-sorozat része, mely 12 virágeszenciából és 12 drágakőeszenciából áll. Elsősorban kineziológiai felhasználásra, a kineziológus rendelése szerint. Orgona-kivonatot és 27%-os (V/V) borpárlatot tartalmaz.
  1.750 Ft
  +700 Ft
  Biosziget
  Biosziget
 • Bach virágterápia Vadrózsa (10. Wild Rose) Maui virágeszencia - 10 ml
  Bach virágterápia Vadrózsa (10. Wild Rose) Maui virágeszencia - 10 ml
  A Vadrózsa felváltja a támadóan ellenséges érzést arra, hogy a türelmet válasszuk. A düh energiáját életerővé alakítja át. A Vadrózsa virágeszencia a Maui eszenciasorozat része, mely 12 virágeszenciából és 12 drágakőeszenciából áll. Elsősorban kineziológiai felhasználásra, a kineziológus rendelése szerint. Vadrózsa-kivonatot és 27%-os (V/V) borpárlatot tartalmaz.
  1.750 Ft
  +700 Ft
  Biosziget
  Biosziget
 • Bach virágterápia Sarkantyúvirág - Böjtfű - (8. Nasturtium) Maui virágeszencia - 10 ml
  Bach virágterápia Sarkantyúvirág - Böjtfű - (8. Nasturtium) Maui virágeszencia - 10 ml
  Sarkantyúvirág - Böjtfű - (8. Nasturtium) Maui virágeszencia - 10 ml - Amikor elveszítjük a harmóniát a környezettel vagy a körülményekkel, a Sarkantyúvirág arra ösztönöz, hogy hajlandóak legyünk objektíven látni a dolgokat és ennek megfelelően cselekedni. A Sarkantyúvirág virágeszencia a Maui eszenciasorozat része, mely 12 virágeszenciából és 12 drágakőeszenciából áll. Elsősorban kineziológiai felhasználásra, a kineziológus rendelése szerint. Sarkantyúvirág-kivonatot és 27%-os (V/V) borpárlatot
  1.750 Ft
  +700 Ft
  Biosziget
  Biosziget
 • Bach virágterápia Napraforgó (9. Sunflower) Maui virágeszencia - 10 ml
  Bach virágterápia Napraforgó (9. Sunflower) Maui virágeszencia - 10 ml
  Életerős gyökerekkel a földben, arcával a nap felé fordulva a Napraforgó az igazi lelkesedést szimbolizálja és oldja a megfosztottság és nélkülözés érzését. (A Napraforgó a Maui-eszenciák életmentő cseppje.) A Napraforgó virágeszencia a Maui eszenciasorozat része, mely 12 virágeszenciából és 12 drágakőeszenciából áll. Elsősorban kineziológiai felhasználásra, a kineziológus rendelése szerint.  Napraforgó-kivonatot és 27%-os (V/V) borpárlatot tartalmaz.
  1.750 Ft
  +700 Ft
  Biosziget
  Biosziget
 • Bach virágterápia Búzavirág (3. Cornflower) Maui virágeszencia - 10 ml
  Bach virágterápia Búzavirág (3. Cornflower) Maui virágeszencia - 10 ml
  Szembenézve mindazokkal az árulásokkal, amit önmagunktól és másoktól elszenvedtünk, a Búzavirág hozzásegít az önbizalomhoz, hogy felülemelkedjünk az önmagunkra kényszerített korlátokon. A Búzavirág virágeszencia a Maui eszenciasorozat része, mely 12 virágeszenciából és 12 drágakőeszenciából áll. Elsősorban kineziológiai felhasználásra, a kineziológus rendelése szerint. Búzavirág-kivonatot és 27%-os (V/V) borpárlatot tartalmaz.
  1.750 Ft
  +700 Ft
  Biosziget
  Biosziget
 • Bach virágterápia Pitypang (4. Dandelion) Maui virágeszencia - 10 ml
  Bach virágterápia Pitypang (4. Dandelion) Maui virágeszencia - 10 ml
  A Pitypang bizonyosságot hoz, amely vigaszt ad a félelemben és növeli az érzékelést. A Pitypang virágeszencia a Maui eszencia-sorozat része, mely 12 virágeszenciából és 12 drágakőeszenciából áll. Elsősorban kineziológiai felhasználásra, a kineziológus rendelése szerint. Pitypang-kivonatot és 27%-os (V/V) borpárlatot tartalmaz.
  1.750 Ft
  +700 Ft
  Biosziget
  Biosziget
 • Bach virágterápia Maui Drágakő- és virágeszencia sorozat
  Bach virágterápia Maui Drágakő- és virágeszencia sorozat
  A Bach-eszenciák készítéséhez hasonlóan ebben az esetben is a legnagyobb gondossággal jártunk el az alapul szolgáló növények élőhelyének kiválasztásában. A vadon élő növényeket eredeti élőhelyükön kerestük meg és ott helyben napoztatva készítettük el az anyaeszenciákat, míg a hazánkban csak termesztett formában élő növények esetében olyan termőterületet választottunk, ahol biztosíthatók a vegyszermentes termesztés feltételei. A drágakőeszenciák készítéséhez az előírásoknak és a gyakorló kinezio
  32.990 Ft
  Ingyenes szállítás
  Biosziget
  Biosziget
 • Bach virágterápia Bach virágterápia, 38 virágeszencia fadobozban
  Bach virágterápia Bach virágterápia, 38 virágeszencia fadobozban
  38 egyedi eszencia + 2 üveg Elsősegély csepp fadobozban A Bach-virágeszenciák kizárólag dr. Edward Bach és munkatársai (Nora Weeks, Victor Bullen) eredeti útmutatásai és irányelvei alapján készülnek. A növények jelentős része nálunk is megtalálható vadon (a hajdani Nagy-Magyarország területén szinte mindegyik!), ezeket a lehetőségek szerint a lehető legtisztább környezetben (nemzeti parkok, védett területek) igyekeztünk elkészíteni. A Magyarországon vadon nem élő növényeket (sülzanót, olajfa)
  39.990 Ft
  Ingyenes szállítás
  Biosziget
  Biosziget