Italian Bugyi

Találatok száma: 4 1/1. oldal Rendezés:
 • Italian Fashion Mama mini kismama pamut bugyi, fekete S
  Italian Fashion Mama mini kismama pamut bugyi, fekete S
  Kismama bugyi Mama mini fekete színben. Kényelmes, minőségi, klasszikus szabású Mama mini kismama bugyi. Az alsónemű igazodik a növekvő pocakhoz a rugalmas szegélyeknek és a minőségi anyagnak köszönhetően. Ideális választás a terhesség ideje alatt.
  1.720 Ft
  +990 Ft
  Alotex shop
  Alotex shop
 • Italian Fashion Mama mini kismama pamut bugyi, fehér S
  Italian Fashion Mama mini kismama pamut bugyi, fehér S
  Alsónemű kismamáknak fehér szímben. Kényelmes, minőségi, klasszikus szabású Mama mini kismama bugyi. Az alsónemű igazodik a növekvő pocakhoz a rugalmas szegélyeknek és a minőségi anyagnak köszönhetően. Ideális választás a terhesség ideje alatt.
  1.720 Ft
  +990 Ft
  Alotex shop
  Alotex shop
 • Italian Fashion Mama Maxi pamut kismama bugyi, fehér M
  Italian Fashion Mama Maxi pamut kismama bugyi, fehér M
  Minőségi pamut bugyi magasított derékkal, kismamák számára alkalmas. A pamutnak köszönhetően a bugyit nagyon kellemes viselni még az érzékeny bőrű hölgyeknek is. Az elasztán adalék biztosítja az anyag rugalmasságát, melynek köszönhetően alkalmazkodni fog a növekvő pocakhoz. Derékban rugalmas, csipkével díszített gumírozással, mely nem szorítja a pocakot. A bugyi elöl szélesebb, mint hátul, hogy jól fedje a pocakot. Ágyéknál alávarrott. A rugalmas, csipkével díszített gumírozás a combok körüli ré
  2.120 Ft
  +990 Ft
  Alotex shop
  Alotex shop
 • Italian Fashion Jamaica női midi bugyi, piros S
  Italian Fashion Jamaica női midi bugyi, piros S
  Elegáns női bugyi romantikus piros színben, csipkés szegélyekkel díszítve. A csípő körül lágy, rugalmas csipke van belevarrva. A bugyi puha, magas pamut tartalmú, elasztán adalékos anyagból készült.
  2.520 Ft
  +990 Ft
  Alotex shop
  Alotex shop